Στο επίσημο profile της στο Twitter η Sony Mobile ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει το power button ενός smartphone που λογικά πρόκειται για το Sony Xperia Z1 (Honami) που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (το Techblog θα είναι εκεί!). Το Xperia Z1 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 20.7 Megapixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sony LinkBuds S: Τα μικρότερα και ελαφρύτερα wireless buds στον κόσμο
Πέμπτη, 19/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Tα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά προσφέρουν βελτιωμένη ακύρωση θορύβου ενώ είναι εξαιρετικά ελαφριά (4,8 g το ένα).
Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές
Τρίτη, 17/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από όταν η Sony παρουσίασε τις νέες βαθμίδες συνδρομής της για PlayStation Plus.
Sony: Λανσάρει τα wireless headphones ακύρωσης θορύβου WH-1000XM5
Παρασκευή, 13/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Sony λανσάρει τα WH-1000XM5 που φιλοδοξούν να πάρουν τη θέση των δημοφιλών wireless headphones ακύρωσης θορύβου WH-1000XM4.
Sony Xperia 1 IV: Τα προωθητικά βίντεο τονίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του
Τετάρτη, 11/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Με την παρουσίαση του Sony Xperia 1 IV ήρθαν και πολλά προωθητικά βίντεο που δείχνουν τη νέα συσκευή και όλες της τις δυνατότητες.
Απο αλλου περιμεναμε το μπαμ κ απο αλλου μας ηρθε
Η καλή κάμερα με συνδυασμό ισχυρού επεξεργαστη και μεγάλης μνήμης ram αποτελούν ενα πολύ καλό smartphone!!!
θα ξαναερωτευτω κινητο? Για να δουμε.. επι της πραξης
οπως το ειπες jacob..θα ξανα ερωτευτουμε
Νομίζω ότι χρειάζεται ένας τρίτος στρατηγικός παίκτης στο χώρο των smartphones και να μην είναι από την Κορέα γιατί ως γνωστόν τα καρτέλ δημιουργούνται συνήθως από ομοεθνή εταιρείες
Το επόμενο κινητό μου???
Να κανω λιγο τον κακο της υποθεσης?
Οταν βγηκε το xperia z ολοι ειχαν τρελαθει (κι εγω) με την εμφανιση και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του. Αναμφιβολα ενα απο τα πιο ομορφα smartphones που εχουν βγει ποτε,με πολυ καλη οθονη και καμερα και αδιαβροχο.
Αλλα οσοι το πηραν μετα απο λιγο καιρο εκλαιγαν τα λεφτα τους…
Μπαταρια που δεν σου βγαζει ουτε μερα με μετρια χρηση (ειδικα μετα το 4.2.2), τα κουμπια πανω στην οθονη που σου κοβουν κι αλλο χωρο απο οσο τρωει ηδη το γυαλι στο κατω και πανω μερος,και ισως ενα απο τα ασχημοτερα ui που εχουν φορεθει ποτε σε android συσκευη. Ειχα πει τοτε οτι το Ζ ηταν ενας καλος λογος για να σεβαστω ξανα τη Sony σαν καταναλωτης μετα τα απανωτα ακυρα που εχω φαει σε λαπτοπ και κινητα (αλλα και σε αθλια εξυπηρετηση) απο αυτη την εταιρια.
Ναι, θαβω τη Sony γιατι τοσα χρονια πουλαει το ονομα της πολυ ακριβα. Ας ελπισουμε ομως οτι με αυτο το κινητο θα καταφερει να σταθει ανταξια των προσδοκιων της.
Για Ελλάδα πότε το κόβεται να έρχεται???
@Chris K.
προσωπικά που είμαι κάτοχος, μου βγάζει μια ημέρα στο νερό και την επόμενη ξεκινάω με 20%. και το χρησιμοποιώ.
Ακουω συνεχεια τελεια specs και δε βλεπω πουθενα μπαταριες, παιδια ωραια ολα αυτα αλλα η αυτονομια πρεπει να ανεβει κατα 20%.
Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά με WiFi Bluetooth 4G ανοιχτό όλη μέρα και αρκετή χρήση όταν πάω για ύπνο πάντα έχει 20-40% υπόλοιπο… πως βγήκαν τα συμπεράσματα της άθλιας μπαταρίας δεν μπορώ να καταλάβω, κάποιοι φίλοι με GS4 και iPhone 4&5 γκρινιάζουν συνεχώς για την αυτονομία τους, μήπως απλά είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί;