Sony Xperia Z2, Εμμονή στη λεπτομέρια [video]

Ένα από τα σημεία στο οποίο “χτυπάει” και επαναλαμβάνει η Sony Mobile είναι η premium κατασκευή και η εμμονή στη λεπτομέρια της κατασκευής του Sony Xperia Z2. Αυτό έχει σαφώς καλύτερα υλικά κατασκευής και φινίρισμα από τον μεγάλο του αντίπαλο Samsung Galaxy S5 αν και η αισθητική είναι κάτι το υποκειμενικό.

Σε αυτό το βίντεο η Sony κάνει λόγο για τις εξωτερικές αρετές του Xperia Z2. Δείτε το.

Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2014 12:22

Σχόλια

  • Κάτοχος του Ζ εδώ και ένα χρόνο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά πως ήρθε η ώρα να αλλάξω!

  • Πόσες διαφημίσεις παίζει να έχει κάνει η Sony για το xperia Z2?:-p Είναι όμορφο πάντως.

  • Να ρωτήσω τα καπάκια στα πλαϊνά που καλύπτουν υποδοχές για φόρτιση κλπ είναι από αλουμίνιο η πλαστικό που φαίνεται σαν αλουμίνιο

    • Νίκος, Δεν γνωρίζουμε. Όταν έρθει στα χέρια μας θα το τσεκάρουμε για σένα.

  • Πολύ ωραίο το κινητό εγώ έχω experia z είμαι πολύ ευχαριστημενος και προς το παρόν δεν σκέφτομαι αλλαγή παντός το κινητό τα σπάει.

  • Sony xperia z2....εμμονη στα bezels....και εμμονη στη φινετσα και στα τεχνικα χαρακτηριστικα χωρις ουσια....κι οταν λεω ουσια εννοω οθονη,μεγεθος σε σχεση με οθονη,ελαττωματικα τηλεφωνα....κτλ κτλ...

  • Τόσο καιρό λέτε για τα Bezel του Z1 Z2.. Για το iPhone μια φορά δεν είπατε τίποτα!!!

  • Και όπως φαίνεται και στο βίντεο που έβαλε ο Panos7GR σιγά την διαφορά!!!

  • Δεν λεμε τοσο καιρο για το iphone γιατι κοιταζουμε τα καλυτερα....οχι τα χειροτερα.....με τα μεγαλυτερα bezel...η τεχνολογια προχωραει...

  • Δεν νομίζω ότι ειμαστε σοβαροί με το να καθόμαστε να μιλάμε για bezel. Εχουμε σαν πακετο χαρακτηριστικών τη καλυτερη συσκευή σημερα, για οποιον πραγματικα γνωριζει απο τεχνολογια. Και ουτως η αλλως οποιος αποφασιζει να παει σε μια τετοια κατηγορια τηλεφωνων, πρεπει να αποδεχτει και να προσαρμοστεί σε πιο αυξημενες διαστάσεις. Οθόνη 5,2" έχει, δηλαδή τι θέλουμε...μετά απο κανα δυο χρονια που θα εχει εξελιχθει ακομα περισσοτερο η τεχνολογια, σιγουρα τετοια bezel θα ειναι υπερβολη. Δεν ειμαι κατοχος Sony εδω και δύο χρονια αλλά τώρα πλέον θα γίνω Z2..!!!!!

    ** Και οι υποδοχες φορτισης ειναι πραγματι από αλουμίνιο..

  • καταρχην z-z1-z2 εχουν το ιδιο ακριβως σχεδιο δε κανει πια εντυπωση.

    τωρα οτι τα iphone ειναι ο βασιλιας των bezel ειναι και αυτο γνωστο, ελπιζω η sony να παψει καποια στιγμη να ειναι η βασιλισσα

  • Panos7GR το galaxy s5 δεν εχει software buttons επομενως αν και εχει μικροτερη οθονη ουσιαστικα εχει περισσοτερο χωρο. Και ειναι και πιο μικρο. Αρα το samsung κανει καλυτερη χρηση χωρου για μενα.

    Το Ζ2 δεν εχει και τοσο μεγαλα bezel πιστευω. Το Z1 ναι ειχε ασχημο το Ζ2 φαινεται πιο συγχρονο.

  • Ειτε το δέχεστε ειτε όχι το Z2 είναι το καλύτερο smartphone σήμερα ,είναι τούμπανο και έχει και LED οθόνη ,τι άλλο θέλετε
    Τα bezel είναι μεγαλα για να είναι αδιάβροχο και να μπορεί να τοποθετηθεί το γυαλί με το αλουμίνιο.
    @darth το note 3 είναι 157 x 79 και το Z2 είναι 146 χ 73 ,το Z2 είναι σαφως μικρότερο.

  • @darth το note 3 και το Z1 έχουν ακριβως τ ιδια bezell πανω και κατω :) επισης στα πλαϊνά εχει σαφώς μικροτερα η sonny :) α και κάτι για σύγκριση μεγεθους που είδα το S5 έχει 5.1 ιντζες οθόνη ενώ το Z2 5.2 :)
    https://www.youtube.com/watch?v=YQP-JGwNmzA

  • Πράγματι το Z2 έχει την καλύτερη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα. Και σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο και κομψό κατα τη γνώμη μου (αναμένω το review του Κώστα πάνω από ώρα :) ). Όσο για τα bezel συμφωνώ με τον expert..φτασαμε στο σημειο να απορριπτουμε κινητα για λογους που ουτε καν προσεχαμε καποτε..οκ προχωραει η τεχνολογια αλλα στην τελικη αν κολλατε τοσο πολυ σαυτο, μην το αγοραζετε..η αγορα ειναι ανοιχτη και ελευθερη..

    Μιχαλή Φ. λογικα αν οι πωλησεις του Z1 compact ειναι ικανοποιητκες και με βαση την ταση των εταιρειων να βγαζουν τις ναυαρχιδες τους σε mini εκδοσεις, θεωρω πως ναι θα πρεπει να περιμενουμε τον διαδοχο του Z1 Compact. Μονο θετικα σχολια και υψηλες βαθμολογιες εχει αποσπασει..οτιδηποτε αρνητικο ειχε να κανει με μικρα τεχνικα θεματακια (πχ οθονη 720 κτλ). Σαν κινηση ομως η SONY εδειξε τον δρομο.

  • Ότι βγαίνει καινούριο είναι καλύτερο από το άλλο σε χαρακτήριστηκα. Όταν βγήκε το Z1 όλοι λέγατε τέλειο!!! Τώρα λέτε το Z2 είναι τέλειο αύριο θα βγει το Z3. Τα ίδια θα λέτε. Οπότε ότι βγαίνει μετά καλύτερο από το πριν! Λεφτά να υπάρχουν να αγοράζουμε!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.