Sony Xperia Z2 hands-on #2 [MWC 2014]

Για δεύτερη φορά είχαμε την ευκαρία να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο Sony Xperia Z2 και να το δουλέψουμε για περισσότερο χρόνο και σχετικά πιο άνετα από την πρώτη φορά. Το Xperia Z2 έχει μεγάλη και λαμπερή οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD, είναι ελαφρύ στην αίσθηση και τρέχει Android 4.4.2 KitKat. Δείτε το βίντεο.

• Δείτε το συγκριτικό βίντεο του Sony Xperia Z2 με το Xperia Z1.

, Sony Xperia Z2 hands-on #2 [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on #2 [MWC 2014]

, Sony Xperia Z2 hands-on #2 [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

βρε τη Sony “δανείστηκε” και αυτή το double tap to unlock. πάντως το προτιμάω αυτό από το S5

Αποστόλης Ρόδος

Tα σπάει το Z2 και δεν έχει ανταγωνιστή μέχρι τις 25 Μάρτη … απλά.

giorgos

Γιατι τι ειναι στις 25 μαρτη??

ducatijim

Πολλά μπράβο. καλή προσπάθεια κ στην ποιότητα που είναι κορυφαία και στα χαρακτηριστικά.
σε λίγο καιρό θα μιλάμε μόνο για ανταγωνισμό μεταξύ SONY – APPLE.

Πολύ καλή προσπάθεια κ από την LG τελευταία. η samsung στάσιμη κ αδιάφορη.

Σταύρος

Δεν γινεται να συμφωνησω περισσοτερο με τον ducatijim. Αυτο ακριβως.

nikos

να ρωτησω τα καπακια ειναι απο αλουμινιο και αυτα η πλαστικο οπως το Ζ1????κ. βλαχακη αν μπορειτε δωστε μας τα φωτα σας..μιας και το ειδατε…!

VasiliSII

Όλα ωραία είναι μέχρι να τα πιασεις στα χέρια σου. Μόνο τα galaxy S έχω να πω πως αλλάζουν την γνώμη μου μόλις τα κάνω hands on. Για την sony έχω να πω πως οι οθόνες τους είναι tragic.

akis

το παρακολουθω και αν δω καλες κριτικες, το πηρα. Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια απο την Κορεα, αμαν πια… Απλα θα περιμενω και το Oppo Find 7 (25/3)… να δω τι λεει ρε παιδι μου…

johnny13

@VasiliSII οι οθόνες της Sony στις ναυαρχίδες μιλάμε τώρα είχαν θέμα μόνο με τις γωνίες θέασης τώρα που έχει IPS θα είναι μια χαρά.

Νίκος

Καλό είναι!! Απλά δεν μπορούμε κάθε λίγο να αλλάζουμε κινητά πρόσφατα έχω πάρει το z1 οπότε μένω σε αυτό

Panagiotis

Παρα πολυ ωραιο! Καλα για το design τι να πουμε πολυ ωραιο και αυτο!
Γυαλι και μέταλλο ! Τέλειο!

xarhs

Ιδιο το ζ1 ειναι τι να το κανεις κριμα

Νίκος

Μετά από λίγους μήνες θα βγει το Z3 και θα λένε ουαου!!! Καλύτερο από το Z2 και κάθε λίγο αγόραζε κινητό, μετά λένε κρίση!!!!!!

Νίκος

Αντέ να δούμε το Z2 compact η όπως αλλιώς το ονομάσουν μίνι;

timos

@Κώστας Η σονυ αναφερει οτι το ζ2 εχει διπλα στερεοφωνικα ηχεια και οχι το ακουστικο στο κατω μερος,οπως λεει στο video!

chris

@Νίκος με βάση το γεγονος οτι το z1 compact παρουσιαστηκε 4 μηνες μετα το z1, να αναμενουμε κατι παρομοιο με το z2 compact? Δηλαδη καπου μεσα στον Ιουνιο αν το αποφασισει η Sony?

GEOLO

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ζ2..
ΠΟΣΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ?
ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΗΧΕΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ?

Matt

16gb με δυνατότητα επέκτασης με microSD.
Ναι, έχει στερεοφωνικά ηχεία (πάνω κάτω).
Επίσης, έχει IPS οθόνη και όχι την ελεεινή TFT των προηγούμενων μοντέλων.
Η μόνη συσκευή που μου τράβηξε την προσοχή.
Περιμένω να δω το νέο HTC Μ8 και το LG G3 για να αποφασίσω.

Tom

Σε αυτό το βίντεο πρόσεξα για πρώτη φορά τα στερεοφωνικά ηχεία μπροστά. Γενικά το καινούριο κινητό της Sony είναι τέλειο από όλες τις απόψεις και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό για Sony κινητό. Ήχος εικόνα πολύ καλά για πρώτη φορά. Εμφάνιση για μένα όμορφη. Τεχνικά χαρακτηριστικά τα καλύτερα και το UI απλό και όμορφο. Στην θεωρία μοιάζει με το τέλειο κινητό θα περιμένω όμως και την HTC και τις εις βάθος κριτικές για να έχω καλύτερη εικόνα. Το galaxy S5 μπορεί να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά για κατόχους Galaxy S3 και κάτω είναι μια χαρά αναβάθμιση. Και έχωντας GS3 έχω μάθει να μου αρέσει η samsung για αρκετούς λόγους. Όμως θα ήθελα και κάτι με πιο high end εμφάνιση και με LCD οθόνη για αλλαγή. Περιμένω. Αυτό που με χαλάσει στην Sony είναι οι αναβθμίσεις λογισμικού και ο εξάμηνος κύκλος αναβάθμισης flagship.

Μαρω

Εγω παλι για καποιο λογο απογοητευτηκα δεν με ενθουσιασε και τοσο οσο το ζ1.Πιστευω πως δεν αξιζει η αναβαθμιση και ουτως η αλλως δεν εχουν γινει και μεγαλες διαφορες,το σχημα ειναι ολοιδιο σε διαστασεις η καμερα πανω κατω ιδια εε νταξει να περιμενουμε και τα αλλα και να συγκρινουμε για αναβαθμιση θα αξιζει το ζ3 αν το κανουν καλυτερο…….

Νίκος

Σωστά Μάρω και η κάμερα είναι ακριβώς η ίδια απλά έχει το 4κ σιγά και τη έγινε. Για να αλλάξεις το Z1 πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές και όχι σαν το Z2 απλά δεν μπορούμε χα αλλάζουμε κινητά κάθε 4 με 5 μήνες που βγάζουν καινούριο μην τρελαθούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Marshmallow Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Όπως το είχε υποσχεθεί από τον Οκτώβριο, η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Marshmallow τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Μετά την Beta έκδοση που δόθηκε πριν από έναν μήνα, έρχεται η σειρά της επίσημης αναβάθμισης.

News Android Lollipop Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z2 και Ζ3: Νέο update διορθώνει προβλήματα

Η Sony αναβάθμισε από τον Μάρτιο το Sony Xperia Z3 και λίγο αργότερα το Sony Xperia Z2 τα οποία πήραν Android 5.0 Lollipop. Σε γενικές γραμμές έγιναν σημαντικές βελτιώσεις αλλά όπως γίνεται συνήθως στα updates, ήρθαν και κάποια προβλήματα.

News Android Lollipop Sony Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2, Ζ2 Tablet, Z3 Tablet Compact: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop

Πέραν όμως των υπόλοιπων συσκευών, περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα αναβαθμιστεί το πρώτο Sony Xperia Ζ (αν και η Sony έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει όλη τη σειρά).

News Android Lollipop Sony Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 & Z3: Σύντομα η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Πλησιάζει, όπως αναμενόταν, η στιγμή για την αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0 των μοντέλων Sony Xperia Z2 και Sony Xperia Z3. H Sony κατά καιρούς έχει κατακριθεί για την ελάχιστη υποστήριξη της στα mid-range μοντέλα, όπως επίσης και για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην αναβάθμιση των συσκευών της. Η Sony είχε υποσχεθεί σύντομα την αναβάθμιση σε […]