Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

Το Sony Xpetria Z4 φαίνεται ότι πέρασε από το GFXBench με την κωδική ονομασία Sony E6553 και αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Εμφανίζεται με οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, πράγμα που δείχνει ότι η Sony μένει σταθερή στην άποψή της περί QHD οθονών σε smartphones.

Όταν είχε ανακοινώσει το Sony Xperia Z3 χωρίς QHD οθόνη η Sony είχε πει ότι σε τόσο μικρές οθόνες, έως και τις 8 ίντσες, είναι δύσκολο για το ανθρώπινο μάτι να καταλάβει την διαφορά μεταξύ Full HD και 2Κ. Παράλληλα είχε τονίσει ότι επέλεξε να δώσει βάση στην μπαταρία και την εμπειρία χρήσης.

Πέρα από την οθόνη, το GFXBench δείχνει ότι το Sony Xperia Z4 θα έχει 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 με 4 ARM Cortex-A57 και 4Cortex-A53 πυρήνες, Adreno 430 για τα γραφικά, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Έχει κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και τρέχει Android 5.0.2 Lollipop.

Η Sony αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να μην κυκλοφορεί ναυαρχίδα κάθε έξι μήνες, οπότε θα αργήσουμε να δούμε το Sony Xperia Z4 το οποίο μπορεί να ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι, ίσως στην IFA 2015.

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

Προηγούμενα renders

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημήτρης

δηλαδη αλλαζει επεξεργαστη και μπροστινη καμερα σε σχεση με το z3??ελεος ρε σονυ..

Νίκος z1

Μαρεσει που συνεχίζει στο fhd προσωπικά προτιμώ την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας πάρα την λίγο υψηλότερη ευκρίνεια της οθόνης. Από εκεί και πέρα ο snadragon 810 δεν μου πολύ άρεσε με βάση τις συσκευές που είδαμε μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα μου αρέσει και λογικά θα είναι και λίγο πιο μικρό αν όντος έχει 5.1 ίντσες

Lefteris Ch.

Η συνταγή παραμένει ίδια top χαρακτηριστικά με top σχεδιασμό.ας το βγάλει και σε κανένα χρώμα σαν του z3 compact και θα ‘φυσάει’

Lefteris

Υποθέτω πως επειδή είναι πρώιμη έκδοση δεν έχει hdr! Ελπίζω η τελική θα έχει hdr!

Page

Άμα δεν έχει usb type c δεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσεις το Ζ3.

dim

Ισως εάν είχε τον 815 θα ήταν καλύτερα με την έννοια ότι γενικά ο κόσμος είναι λίγο παγωμένος με τον φερομενο θερμό 810. Από την στιγμή που η LG θα (αν) βάλει τον 808 στο lg G4 τότε το LG G 4 (note) μάλλον θα έχει 815 για να κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς στα Android μετράνε πολύ τα specs και μέχρι στιγμής η το Htc m9 δεν εντυπωσίασε όπως το Samsung s6.
Ίδωμεν

mitsaras

Για να βάζει και η Sony τον 810 νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει πλέον πρόβλημα υπερθέρμανσης, η έχει λυθεί τουλάχιστον. Επίσης διάβασα σε ένα site ότι η HTC καθυστέρησε την διάθεση του m9 στην αγορά για το λόγο ότι παρέλαβε τους δθορθωμενους 810.

στεφ

καλυτερο κινητο απο το ζ3 κομπακτ εδω και δυο χρονια δεν εχω πιασει στα χερια μου πολυ ανετο και πολυ δυνατο αν και εχω το 1020 νοκια το ζηλευω αυτο το κινητο,τωρα οσο αφορα το ζ4 μαρεσει η σονυπου κοιταει την μπαταρια και πιστεψτε με την qhd οθονη σε κινητο τι νατην κανεις;μην τρελαθουμε αδιαβροχο κινητο με καλη μπαταρια και οθονη και καμερα πιστευω θα ειναι πολυ δυνατο αλλα σιγουρα οι αποψεις διειστανται

Nick

Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από τους Ιάπωνες από το να βγάλουν και πάλι την ομορφότερη συσκευή και τούτης της χρονιάς. Από κει και πέρα στα χαρτιά το πακέτο – 5.1″ οθόνη full HD με Snapdragon 810 και μπαταρία τέρας όπως συνηθίζουν να βάζουν στις τελευταίες 2-3 γενιές – αναμένεται να κάνει το τηλέφωνο αφάνταστα γρήγορο (δεδομένου του σχεδόν απειραχτου Android που συνηθίζει η Sony) και αξιου συνεχιστή του βασιλιά της μπαταρίας Z3. Κάτι μου λέει πως θα αργησουμε να το δούμε να παρουσιάζεται ωστόσο, μην ξεχνάμε πως πιθανότατα θα είναι ο διάδοχος του Xperia T όσον αφορά το τηλέφωνο του Bond, οπότε ίσως να φυλαξουν και κάτι τελευταίο να κάνουν “πόζα” με τα αποκαλυπτήριά του.

τασος

Αν φτιαχτει το 4κ βιντεο στο νεο σονυ Ζ4 και μπορω να τραβαω πανω απο 2 λεπτα βιντεο το πηρα..Ιδωμεν..

vladimiros

Τασος τοσο σημαντικο ειναι δηλαδη το 4κ για σενα στο κινητο? τραβας βιντεο κ με 1080 σιγα. ..πριν 1 χρονο δεν ειχε κανενα κινητο με 4κ βιντεο,ο κολλητος μου που εχει το G3 δεν εχει τραβηξει βιντεο 4κ πανω απο 2΄ η 3΄.. εκτος αν θες εσυ να τραβηξεις βιντεο στο σινεμα για να το ανεβασεις στο Youtube..και λογικα θα φτιαξει και αυτο το θεμα η σονη με το 4κ,λεω τωρα, και η οθονη του θα ειναι 5,2 οχι οπως λενε 5,1

giorgos

einai aparadekto to oti to z2 eixe 20.7 kamera kai to z4 exei 20
kai ektos autou to z4 exei akrivos to idio megethos kai sxediasmo me to z3
e pios o logos na to parei kapios ?an exei to z3 !!!!!

Α.Ν.

@giorgos αν έχεις το ζ3 και δεν σου περισσεύουν τοοοοσα λεφτά κανένας λόγος να το πάρεις αν πάλι σου περισσεύουν μπάλες σου και η κάμερα προφανώς η ίδια θα είναι απλά δεν θεώρησαν στο ποστ και λογικό ότι κάποιος θα πιαστεί να πει ότι φάγανε 0.7 mp κκαι το ιδιο μεγεθοσ να είναι που δεν είναι και να είναι ιδίος ο σχεδιασμός που δεν θα είναι γιατί και από το ζ1 στο ζ2 και στο ζ3 φαίνονται μεγααααλες διαφορές μπορείς να το πάρεις γιατί θες κάτι άλλο η κάτι καινούργιο η γιατί άπλα σου αρέσει

Δnμnτρns

Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά πώς γίνεται να μην έχει HDR Photo;
Εδώ έχει το Τ3 μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.