Sony Xperia Z5, Z5 Compact και Ultra: Φήμες για το τέταρτο τρίμηνο του 2015

Από την Sony περιμένουμε να ανακοινώσει επίσημα την ναυαρχίδα της Sony Xperia Z4, που διαρρέει συνεχώς σε press renders και live φωτογραφίες, κάτι που συνήθως γίνεται όταν πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι.

Πέρα από το Sony Xperia Z4, ξεκίνησαν ήδη να ακούγονται οι πρώτες φήμες για τα Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact και Sony Xperia Z5 Ultra τα οποία αναφέρεται ότι θα ανακοινωθούν το τέταρτο τρίμηνο του 2015. Αν οι φήμες αληθεύουν, σημαίνει ότι επιστρέφουμε στην αρχική τακτική της νέας ναυαρχίδας κάθε 6 μήνες.

Για την ακρίβεια οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να πάει πίσω μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, αν η Qualcomm δεν έχει έτοιμο τον Snapdragon 820 για μαζική παραγωγή το 2015.

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, τα Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Ultra θα φοράνε Snapdragon 820, αλλά δεν αναφέρεται τι επεξεργαστή θα έχει το Sony Xperia Z5 Compact. Επίσης, το Z5 Ultra θα είναι το πρώτο μοντέλο της Sony που θα χρησιμοποιήσει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Sony Xperia Z4 αναμένεται να κυκλοφορήσει με ανάλυση οθόνης 1440×2560 pixels σε ορισμένες αγορές, ενώ τα Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Ultra θα βγουν με QHD οθόνη σε όλες τις περιοχές. Θα έρθουν με μνήμη RAM 4GB και νέες κάμερες οι οποίες όμως δεν θα έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Οι πληροφορίες λένε ότι η Sony χρειάζεται ακόμη 1 με 2 χρόνια μέχρι να βάλει OIS στις κάμερες που χρησιμοποιεί στα smartphones.

Τέλος, οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για αλλαγή και στο design της Sony η οποία θα ακολουθήσει νέα σχεδιαστική γραμμή στην επερχόμενη ναυαρχίδα. Εμείς να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι μιλάμε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες όμως αν ισχύουν θα ήταν θετικό βήμα για την Sony που ζορίζεται με τις πωλήσεις.

sony xperia z5 τέταρτο τρίμηνο 2015 φήμες, Sony Xperia Z5, Z5 Compact και Ultra: Φήμες για το τέταρτο τρίμηνο του 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Πάλι κάθε 6 μήνες;;;

jimpsar

Aκομη δεν βγηκε το Z4 και ηδη υπαρχουν φημες για το Z5? Ωραια το παει η SONY.
Μονο το PS4 θα της μεινει στο τελος και ειναι κριμα γιατι η σειρα Ζ ειναι αρκετα καλη.

ilias

Εμένα μου φαίνεται πολύ ευχάριστη αυτή η ειδηση… Θα ανακοινώσουν το Ζ4 ξέροντας οτι δεν θα έχουν και πολύ υψηλές προσδοκίες απλώς για να πουλήσουν λίγο ακόμα (μιας και το Ζ3 απέτυχε και δεν πουλάει άλλο οπότε έχει χασούρα τώρα) και μετά βγάζουν το Ζ5 με τελείως άλλο σχεδίασμο και με πολλά καλούδια πάνω για να αρχίσει να ξανα πουλάει και άλλο… Ελπίζω μονάχα στο να τολμήσει να αλλάξει σχεδίαση στο 5!

One

Φημες φημες φημες. Το Ζ4 θα βγει φετος και το Ζ5 του χρονου. Είναι δυνατον χωρις να εχουν δοκιμασει ακομα τον Snapdragon 820 να ανακοινωνουν κινητο?

Impressive-Instant

Από τις πιο “κούφιες” φήμες που έχουν ειπωθεί τελευταία… Απορώ πως ακόμα δεν βγήκαν φήμες για τα μοντέλα του 2017…

παπαροκας tiamat

Λατρεμενη εταιρεια η sony…
εως και ο τελευταιος μογγολος κινεζος παραγωγος κινητων στα σύνορα με θιβετ, εφοδιαζει πια τις φωτογραφικες με ois.
H sony λεει θα της παρει ακομα 1 με 2 χρονακια να το ενσωματωσει. Δε μας ειπε ομως! Μεχρι τοτε θα υπαρχει !??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.