Sony Xperia Z6 Lite: Μεταλλικό, με οθόνη 5″ και εξαπύρηνο επεξεργαστή;

Πρόσφατα ακούσαμε τις φήμες ότι από την νέα χρονιά η Sony σκέφτεται να βγει στην αγορά με πέντε διαφορετικές εκδόσεις του Sony Xperia Z6. Πρόκειται για το 4 ιντσών Sony Xperia Z6 Mini, 4.6 ιντσών Xperia Z6 Compact, 5.2 ιντσών Xperia Z6, 5.8 ιντσών Xperia Z6 Plus και το 6.4 ιντσών Sony Xperia Z6 Ultra.

Βεβαίως οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια, όμως σήμερα οι πηγές μιλούν για ένα ακόμη μοντέλο. Είναι το Sony Xperia Z6 Lite, το οποίο σύμφωνα με τις πηγές από την Κίνα λέγεται ότι θα φορά οθόνη 5 ιντσών (άγνωστης ανάλυσης), θα είναι μεταλλικό με εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650 (μέχρι πρόσφατα γνωστός ως Snapdragon 618).

Το Sony Xperia Z6 Lite αναφέρεται ότι μπορεί να κοστίζει γύρω στα 385 δολάρια και θα ανακοινωθεί μαζί με τα υπόλοιπα 5 μέλη της σειράς τον Μάιο του 2016.

Οι παραπάνω πληροφορίες, όπως είπαμε, δεν είναι επιβεβαιωμένες από την ίδια και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμπεριλάβει τελικά στη νέα σειρά των Xperia Z6.

Sony Xperia Z5 compact
sony xperia z6 lite, Sony Xperia Z6 Lite: Μεταλλικό, με οθόνη 5″ και εξαπύρηνο επεξεργαστή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Να μαντέψω σίγουρα θα έχει ολόιδιο design με τα προηγούμενα ……..

ΚΚ

Ε ναι θα έχει, γιατί οι άλλες εταιρίες αλλάζουν το στυλ? Παράδειγμα η Apple που ακόμα και το Ipad Air και pro sthn στην ουσία ειναι ένα iphone περισσότερο ιντσών. Έκεί δεν ακούω κανέναν να διαμαρτύρεται.
Μια χάρα είναι της σονυ τα κινητά και πολύ καλύτερα από πολλών άλλων στα ίδια χρήματα. Όσο για ντιζάιν θέματα γούστου είναι.

ChrisG

Ολοι πλέον έχουν χάσει κάθε έμπνευση δημιουργική.άνετα βλέπει ο καθένας το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει samsung,sony,apple…το ίδιο design η ίδια συσκευή.απλά προσπαθούνε μέσα απο τα sites να φανατίζουν τα σκληρά boys φέρνοντας τους σε σύγκριση και να τους κάνουν να ρίχνουν τα χιλιάρικα.όλα τα λειτουργικά και οι συσκευές έχουν φτάσει σε τέλμα.με δακτυλικά αποτυμώματα,ίριδες και fource touch προσπαθούνε να ξεγελάσουν με καλούδια τον κόσμο για να πουλήσουν το επόμενο μοντέλο.άχρηστα όλα.η καινοτομία έχει πεθάνει.τα λειτουργικά γίνονται βαρύτερα με features που κανείς δεν χρησιμοποιεί πάνω απο το 30%.μπαταρίες μικροτερες και hardware πιο αδηφάγο.έχουν χάσει όλοι το μέτρο και την λογική.

Ιωάννης jb

ChrisG.. Σας πιάνει καμια μελαγχολία τις μέρες των γιορτών μήπως?? και τα βλέπετε όλα γκρι??
Τι είναι αυτά ρε???? ο άλλος σε προηγούμενο αρθρο λέει τέρμα τα smartphones πάμε για άλλα!!!
Για σοβαρευτείτε λιγάκι ποια ολοιδια που λέει και ο αρχιτρολ απο πάνω και κουραφέξαλα..??
Εδώ εχουμε απλά φημες και λίγο δυσκολο να βγουν αλιθηνές! Λογικά το 5ιντσο αυτό για το οποίο μιλάει το αρθρο θα είναι το m6…

ChrisG

@Ιωάννης jb
φαίνεται σήμερα ξύπνησες με νεύρα σου.σε αφήνω σε αυτά διότι αν συνεχίσω με το ύφος της ομιλίας σου και τους τόνους θα πώ πολλά.κατέβασε αφέψημα βαλεριάνα και τα ξαναλέμε…

gp

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω βλεπω πολυ θετικα το οτι βγαζει συσκευες σε ολες τις διαστασεις απο 4 εως και 6.4 ιντσες. Μπραβο στη sony γι αυτο. Ο καθενας μπορει να διαλεξει οτι θελει οχι σαν την lg για παραδειγμα που εχει το g4 στις 5.5 και τιποτα αλλο.

Dimitris

αποκλειεται να βγαλει παλι compact…καθε χρονο βγαινει αυτο! τα υπολοιπα μπορει…!

manolis

τιιιιιιι, ακόμα να κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του παμπάλαιου πλέον Ζ5;;;; Απαράδεκτο!!! :p

Panos7GR

Καιρός να καταργήσει τις υπόλοιπες σειρές. Αφού ας κρατήσει την Ζ.
Ζ6 Mini: 4 ιντσών low προς mid-range κατηγορία με καλη ποιότητα κατασκευής, με τα καλουδια της σειράς Ζ και προσιτή τιμή
Ζ6 Compact: Μια ναυαρχίδα στις 4.7 ίντσες
Ζ6 Lite: 5 ιντσών mid-range προς hi-end κατηγορία με καλη ποιότητα κατασκευής, με τα καλουδια της σειράς Ζ και προσιτή τιμή για την κατηγορία του
Ζ6: Η ναυαρχίδα
Ζ6 Premium: Η ναυαρχίδα σε πιο premium
Z6 Ultra: Η XXL ναυαρχίδα.

Πιάνεις όλες τις κατηγορίες και γούστα, πουλάς το όνομα Ζ6, έχεις προσφέρεις ποιότητα της σειράς Ζ σε ολους τους πελάτες σου

George

Κ πολυ καλα θα κανει να παιξει μπαλιτσα σε ολες τις κατηγοριες.τα sony απο αυτα που βλεπω σε αλλους ειναι πολυ καλα τηλ με τα παντα ολα κ με multitasking απολυτο.οσο για την εμφανιση ΟΧΙ να μην την αλλαξει γιατι ειναι μακραν το ποιο ομορφο κινητο.

george

Πολυ καλα θα κανει να παιξει μπαλιτσα σε ολες τις κατηγοριες κ απο οσα βλεπω απο φιλους η σειρα z εχει τα παντα σε αφθονια κ ενα multitasking αψογο.οποτε γιατι οχι;οσο για τον σχεδιασμο;ΟΧΙ να μην αλλαξει ειναι μακραν κατα την γνωμη μου το πιο ομορφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.