iPhone 6s: Η Νότια Κορέα ίσως διατάξει έρευνα για το πρόβλημα με την μπαταρία

Τον τελευταίο καιρό όλοι έχουμε ακούσει για το πρόβλημα με τις μπαταρίες του iPhone 6s, με την ίδια την Apple να το παραδέχεται και να προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση μπαταριών. Η αντικατάσταση αυτή όμως, αφορούσε μόνο συσκευές που είχαν κατασκευαστεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2015, με το πρόβλημα σύμφωνα με τις πληροφορίες να επηρεάζει και άλλες συσκευές.

Για αυτό τον λόγο, η Υπηρεσία Τεχνολογίας και Προτύπων της Νοτίου Κορέας ίσως διατάξει έρευνα, ώστε να μάθει από πρώτο χέρι εάν αυτό το πρόβλημα είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των χρηστών.

Δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ένα αντιπρόσωπος της Υπηρεσίας Τεχνολογίας και Προτύπων δήλωσε τα εξής,”Η υπηρεσία γνωρίζει πολύ καλά για τα τελευταία προβλήματα με τα iPhone και το εξετάζει από κοντά”, τονίζοντας ότι δεν έχουν διατάξει ακόμη επίσημη έρευνα. Προτού γίνει αυτό, θέλει να βεβαιωθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι δυνητικά επικίνδυνο για τον χρήστη, όπως συνέβη με το Samsung Galaxy Note 7. Αυτή την στιγμή η υπηρεσία της Κορέας βρίσκεται σε συνομιλίες με την Apple.

Το πρόσφατο iOS 10.2 update, έφερε μαζί του ένα διαγνωστικό εργαλείο, με το οποίο η Apple θα συλλέξει περισσότερες πληροφορίες, ώστε να την βοηθήσουν να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Εφόσον είναι δυνατή η βελτίωση του προβλήματος με κάποιο software update, τότε η Apple θα φροντίσει να το φέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

North Korea iPhone 6s Apple Battery problem investigation, iPhone 6s: Η Νότια Κορέα ίσως διατάξει έρευνα για το πρόβλημα με την μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cmvrgr

Κάνει ότι μπορεί η samsung για να καλύψει τις πομπές της μετά την αποτυχία των note 7. Για αυτό η νότια Κορέα θέλει να προφυλάξει την samsung που ειναι η βαριά βιομηχανία της.

alexis touba

Αλλα λεει η γιαγια μου αλα ακουν ταυτια μου…..

cmvrgr

alexis και εσυ μετοχισος εισαι… ……

Makis

Εχει κανεις 6s εδωμεσα ρε παιδια να μας πει τι διαπιστωνει

Nt, z

Μην τολμάτε να κριτικαρετε τα iPhone…τζιζ.

bezilys

Ίσως……….

FRAGGGG

εχω το i phone 6s το οποιο ξαφνικα εδω και ενα μηνα οταν η μπαταρια φθασει γυρω στο 30%και κατω κλεινει ξαφνικα το βαζει; να φορτισει και ανοιγει σε δευτερολεπτα και η μπαταρια δειχνει το ποσοστο που ειχε πριν κλεισει.επισης εχω διαπιστωσει οτι η μπαταρια εξαντλειται πολυ ευκολα ειδικα οταν πεσει κατω σπο το 50%.Δθστυχωσ δεν ειναι στα κινητα που κανουν ανακληση μπαταριας ομως θα το παω σε istorm γτ δεν ειναι φυσιολογικο αυτο να συμβαινει…..

Gvirginia

@FRAGGGG
Δοκίμασες το εργαλείο που έχει η Apple στη σελίδα της, έτσι?
Αν ναι, πήγαινέ το από εκεί να το δουν και ας ελπίσουμε ότι θα το αναγνωρίσουν.

FRAGGGG

ναι το δοκίμασα αλλά δεν ειναι στα κινητα που θα γινει ανακληση μπαταριας οποτε εχω προβλημα…

George

Αν κάνει κάποιος έρευνα στο ίντερνετ, τότε προκύπτει το γεγονός ότι συμβαίνουν 2 γεγονότα: Η μπαταρία αφενός μεν εκφορτίζεται με ταχύτατο ρυθμό, αφετέρου δε το κινητό κλείνει πολύ πριν η μπαταρία φτάσει στο 0%. Η αιτία οφείλεται σε ένα κατασκευαστικό λάθος κατά την παραγωγή της μπαταρίας, με τελικό αποτέλεσμα η μπαταρία να έχει φτάσει πάρα πολύ πρόωρα στο τέλος της ζωής της. Η μπαταρία είναι δηλαδή πια άχρηστη, ουσιαστικά. Πέρα από το προφανές γεγονός ότι η μπαταρία δεν έχει πια διάρκεια, το κινητό σβήνει πρίν το 0% διότι το software αντιλαμβανόμενο την ανεπάρκεια ισχύος της μπαταρίας, κλείνει το κινητό για λόγους αυτοπροστασίας και αποφυγής πιθανής βλάβης της συσκευής. Το ίδιο θα συνέβαινε και με μια μπαταρία που έχει χρησιμοποιεί για πάρα, πάρα πολλά χρόνια και έχει πια φτάσει στο τέλος της ζωής της. Οσοι νομίζατε ότι εξαιτίας του γεγονότος οτι δώσατε ενα σκασμό χρήματα για να αγοράσετε ένα οποιοδήποτε πανάκριβο κινητό, ότι αυτό θα δουλεύει τέλεια και δεν θα έχει κανενός είδους προβλήματα, είστε γελασμένοι. ΟΛΑ, με ΟΛΑ τα κινητά κατασκευάζονται στην Κίνα. Είτε κοστίζουν 100 ευρώ, είτε κοστίζουν 1.000 ευρώ. Και όλα, μα όλα τα κινητά ενδέχεται να έχουν κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα. Τα (πολύ) παραπάνω χρήματα που δίνει κάποιος… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.