Spb TV, IPTV και στα Symbian κινητά

Πριν μερικές ημέρες είχαμε παρουσιάσει μέσα από το TechblogTV, την εφαρμογή Spb TV για Windows Mobile κινητά. Με την εν λόγο εφαρμογή και εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, μπορείτε να παρακολουθείτε ένα από τα 70 δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια σε πραγματικό χρόνο (από ελληνικά έχει το MAD και το ΣΚΑΪ). Σήμερα η δημιουργός εταιρεία SpbSoftwareHouse.com διέθεσε την εφαρμογή και για Symbian κινητά.

Επεξεργάστηκε την 23 Μαΐου 2009 14:11

Σχόλια

  • Δυστυχώς προς το παρόν τα ελληνικά κανάλια δεν δουλεύουν. Κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και πολύ καλό streaming.

    • Το έχω εγκαταστήσει σε Windows Mobile https://techblog.gr/techtv/spbtv-software-iptv-mobile/ και τα δύο ελληνικά κανάλια MAD και ΣΚΑΪ είναι διαθέσιμα κανονικά.
      Η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή. Έβλεπα της προάλλες Moto GP στο κρεβάτι και ήταν super.

  • αρκετοί χρήστες ΝΟΚΙΑ 5800, ανάμεσά τους και εγώ, έχουν αναφέρει ότι δεν παίζουν. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά....

  • Δηλαδή δεν παίζουν μόνο τα ελληνικά κανάλια?
    Αλλά πότε πρόλαβες να το δεις αυτό και μάλιστα που λες "αρκετοί χρήστες", αφού μερικές μέρες έχει που κυκλοφόρησε η έκδοση για Symbian?

  • Όπως το είπες. Δεν παίζουν τα ελληνικά. Όταν λεω αρκετοί δε σημαίνει αμέτρητοι :) σε διάφορα τεχνολογικά φόρα βρήκα αναφορές όπου είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όσοι το δοκίμασαν σε 5800. Φόρτωνε το πρόγραμμα του εκάστοτε καναλιού αλλά όχι το κανάλι. Ίσως είναι παροδικό. Όπως ανέφερα και στο πρώτο μου σχόλιο "προς το παρόν" δεν παίζουν. Ελπίζω να δοθεί/βρεθεί κάποια λύση.

  • Ok, θα στείλω email στη δημιουργό εταιρεία να ρωτήσω.

    • avenger, μου απάντησαν από την Spb Software:

      Όντως υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα με το stream των ελληνικών καναλιών. Προς το παρών θα αφαιρέσουν τα δύο ελληνικά κανάλια από τη λίστα έως ότου λυθούν τα προβλήματα. Η ανανεωμένη λίστα με όλα τα κανάλια βρίσκεται εδώ https://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/tv/suggest-channel.html

  • παιδια δεν υπαρχει κανενα παρομιο προγραμμα, που να βαζεις διευθινση url οπως στο media player και να ανοιγει καναλια tv radio;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.