Smartphones

Αυτές οι θήκες για πρωτότυπα iPhone προσφέρουν προστασία από leaks

Η Apple είναι μια εταιρεία που δεν αρέσκεται στις διαρροές των προϊόντων της. Τώρα, χάρις σε κάποιες νέες φωτογραφίες βλέπουμε κάποια από τα μέτρα που έχει λάβει για να προστατευτεί. Ο γνωστός για τα Apple leaks, Sonny Dickson, έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες μιας χοντροκομμένης θήκης η οποία χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει το iPhone 6s μυστικό.

Η συγκεκριμένη θήκη χρησιμοποιείται για την μεταφορά των πρωτότυπων iPhone στις ΗΠΑ, από το εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα. H Apple “κρύβει” τα iPhone στις συγκεκριμένες θήκες και μετά προσθέτει ταινία ασφαλείας, ώστε να γνωρίζει αν κάποιος προσπάθησε να τα ανοίξει.

Εκτός από τις χοντροκομμένες θήκες, η Apple γνωρίζει με λεπτομέρεια κάθε διαδικασία στις δοκιμές. Κάθε πρωτότυπο iPhone το συνοδεύει κάτι σαν “διαβατήριο”, το οποίο δείχνει ποιες δοκιμές έγιναν και από ποιον.

Το πίσω μέρος κάθε πρωτότυπου iPhone έχει χαραγμένο ένα QR code, με το οποίο η Apple μπορεί να το εντοπίσει. Φυσικά όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι άχρηστα, εφόσον ένας απρόσεκτος υπάλληλος ξεχάσει μια πρωτότυπη συσκευή σε ένα bar, γεγονός που έχει συμβεί στο παρελθόν.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτά τα άρθρα τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα. Κάποια στιγμή θα ηθελα να μάθω την διαδικασία εξέλιξης μίας νέας συσκευής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.