Galaxy Note 7: Η Sprint το ανταλλάσσει (ξανά) με όποια συσκευή θέλετε

Ενώ η Samsung ολοκλήρωνε το παγκόσμιο πρόγραμμα ανάκλησης και ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note 7 λόγω των ελαττωματικών μπαταριών, και ξεκίνησε να πουλά ξανά τη ναυαρχίδα της, ένα νέο περιστατικό φωτιάς σε Note 7 που φαίνεται να ανήκει στην ασφαλή παρτίδα, αποτελεί τον νέο της πονοκέφαλο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροσκάφος της Southwest Airlines από το Louisville στη Βαλτιμόρη, όπου ο κάτοχος του Samsung Galaxy Note 7 είδε το κινητό του να βγάζει καπνούς. Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία από το κουτί του κινητού στο οποίο είναι εμφανές το μαύρο τετράγωνο κουτάκι που βάζει η Samsung στη συσκευασία για να υποδηλώσει ότι πρόκειται για νέα παρτίδα. Επιπλέον, ο κάτοχος του Note 7 ανέφερε ότι η ένδειξη της μπαταρίας ήταν πράσινη, αντί για λευκή (άλλη μια μικρή αλλαγή που έκανε η Samsung για να ξεχωρίσει τα ασφαλή κομμάτια).

Η Samsung από την πλευρά της δήλωσε πως θα πάρει στα χέρια της το νέο καμένο Samsung Galaxy Note 7 και θα ερευνήσει το περιστατικό. Μέχρι να γίνει κάποια επίσημη δήλωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι συμβαίνει, όμως το γεγονός είναι αναμενόμενο να εγείρει ερωτήματα για το αν πράγματι η Samsung με την νέα παρτίδα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα των εκρήξεων και προκαλεί ανησυχία στους κατόχους του Note 7.

Γι αυτό η αμερικάνικη Sprint ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει στους πελάτες της που έχουν στα χέρια τα κομμάτια αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7, να τα ανταλλάξουν με οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλουν.

“Η Sprint εργάζεται σε συνεργασία με τη Samsung για να κατανοήσει καλύτερα τις πρόσφατες ανησυχίες σχετικά με τα κομμάτια αντικατάστασης των Samsung Galaxy Note 7 smartphones. Αν κάποιος πελάτης της Sprint και κάτοχος του αντικατεστημένου Note 7, έχει οποιαδήποτε ανησυχία για την συσκευή του, θα την αντικαταστήσουμε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή στα καταστήματά μας”, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του παρόχου.

Όσο για τους λοιπούς παρόχους, η T-Mobile ανέφερε ότι η αντικατάσταση του νέου Samsung Galaxy Note 7 μπορεί να γίνει στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής που έχει η εταιρεία για αλλαγή μέσα στις 14 πρώτες μέρες αγοράς της συσκευής. AT&T και Verizon, δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα βήματα της Samsung στο εξής.

samsung galaxy note 7 sprint replacement, Galaxy Note 7: Η Sprint το ανταλλάσσει (ξανά) με όποια συσκευή θέλετε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά στην κατασκευή αυτής της συσκευής… Κρίμα.

ccypruss000

Καλημερα μαλιστα εγω προσωπικα λεω οτι ειναι θεμα ημερων να λυσει και αυτο το προβλημα και θα το ξανα πω οτι το ΙΜΕΙ της συσκευης και του κουτιου διαφερουν αρα μιλαμε για προβληματικη συσκευη καθαρα με ελαπτωματικη μπαταρια.

Γιώργος Κ.

Μεγάλη απογοήτευση. Κάτοχος note 4 το οποίο θεωρώ το τελευταίο καλύτερο note. Μετά χαράς περίμενα πως και πως να πάω στο 7 αλλά μετά από αυτά η εμπιστοσύνη μου έχει κλονιστεί πλήρως. Αναγκαστικά κοιτάμε άλλες επιλογές όπως note 7 edge, mate 8, p9 plus αν και κανένα δε συγκρίνεται με τη σειρά note, λόγω πενακίου.

NikosAr

@ccypruss000 …
Είσαι σιγουρα στην ομάδα samsung και προσπαθείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα …

Stelios

Το εκρηκτικό note 7 τίναξε την σαμσουνγκ στον αέρα με πολλά θύματα στο ενεργητικό της που θα τα δούμε σε λίγο καιρο

ccypruss000

@NikosAr ΛΑΘΟΣ ειμαι ενας απο τους φυν της samsung και κυριως του ΝΟΤΕ 7 και θελω να πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα συντομος και θα κυκλοφορισει το κινητακι στην Ευρωπη ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ και ολα μια χαρα θα ναι μετα θα ξεχαστει και αυτο το προβλημα. Αλλα γιατι δεν ακουσαμε καμια εκρηξη απο Ευρωπη πλευρα που το πειραν στα χερια τους ειτε απο Ελληνες χρηστες ε ;

Κώστας Ζ.

@ccypruss000, γιατί εσύ παλικάρι μου με την αρρώστια που έχεις, και έκρηξη να σου κάνει θα το κρατήσεις στο συρτάρι για να μην πεις τίποτα κακο για τη Samsung.

panos

Σωστος ο κωστας!! Επισης μπορει εκτος απο το οτι ολοι λενε ψεματα, μπορει να επεσε ακτινα laser διαγαλαξιακα και να το ανατιναξε, μπορει να επεσε μεμονομενος κεραυνος πανω απο το note ή απλα οι εταιριες να μην εχουν τι να κανουν και εκει που καθονται να λενε δεν κατηγορουμε το note.
Αιντεεεε αν ηταν ολοι οι εργαζομενοι στις εταιριες σαν εσενα θα τα ξυναν ολοι μερα και θα ελεγαν ελα δεν εγινε κατι! Και ο μηνας εχει 9 που λεει και το ασμα.
Ξερεις αν καποιοι περιστατικο ψευδεται ή ειναι δολιοφθορα μετα την πραγματογνωμοσυνη ποσα εκατομμυρια θα κληθει να πληρωσει το ατομο σε μια εταιρια για συκοφαντικη δυσφημηση και μειωση πωλησεων. Νομιζεις δεν εχουν τι να κανουν και ασχολουνται με ενα κινητο.

Manolis

@ccypruss000 καλημέρα, αυτό που το είδες; σε ρωτάω επειδή δεν έχω δει κάποια φωτογραφία ή αναφορά που να το λέει αυτό…

Johnny

Συνηθως,λεμε ”μην αφηνετε τα παιδια στο σπιτι χωρις επιβλεψη”…
Τωρα,πως θα ξεπεραστει ο φοβος που εχει δημιουργηθει για τη συγκεκριμενη συσκευη,
πραγματικα,θελω να το δω…
Γιατι και εγω περιμενα το 7ρι για να αλλαξω κινητο,και σκεφτομαι ποσο αβολο θα ειναι
να φοβαμαι να το αφησω στην πριζα και να παω να παρω τσιγαρα ας πουμε…
Θα εχω το φοβο, αν θα βρω σπιτι γυριζοντας ή αν θα βρω πυροσβεστες να με περιμενουν…
Ετσι δεν ειναι;;;;

TechGeek

Samsung free Greece & Cyprus PR team. Τέτοιο πάθος να είχατε για κάτι άλλο εκτος από ένα κινητό και μια εταιρία που σας γελοιοποιεί και βάζει σε κίντυνο τους ανθρώπους που τα έχουν μπορεί να μην βρισκόμασταν στα χαλια που βρισκόμαστε σαν χώρες, όπου το κινητό είναι ποιο σημαντικό απ οτιδήποτε άλλο στην ζωή μας.

bezilys

@Γιώργος κ θα συνφωνισο μαζί σου το note 4 ήταν το καλύτερο note που έβγαλε η Samsung και μετά από αυτό δεν εβγάλε κάνα της προκοπής…
Αναρωτιέμαι πάντως αν όντως είναι γενικό το πρόβλημα και πάλι ποιος θα ξαναπάρει το note 7 ή όποιο διποτε κινητό της Samsung τρίτη φορά!!
@ccypruss000 εσύ φίλε μου είσαι “τυφλό προβατάκι” της Samsung χωρίς παρεξήγηση, ακόμα και να σου πιάσει φωτιά όπως είπε και φίλος πιο πάνω θα το κρύψεις στο συρταρισου και δεν θα πεις τίποτα κακό για την Samsung!!

Ανδρέας Γεωργίου

Καλημέρα κυπρος εδω ,μην λέτε τίποτα για τον άλλον κυπρεο ,ο καθένας λέει την γνώμη του ,διμοκρατια έχουμε,είχα note 3 τώρα κάτοχος note 4 ,μεγάλη αγάπη τα Samsung Note για εμένα ,μια απορία η Samsung πριν βγάλει τα note 7 στην αγορά δεν τα κοίταξε ξανα και ξανα αν όλα πανε καλα ?

M.G

TechGeek +1

Ανδρέας Γεωργίου

Πρόσφατα πήγα βερολινο και στης πτήσεις μας απαγόρευσαν να έχουμε ανοιχτά τα τηλέφωνα Samsung note 7 ,δεν νομίζω να είχε κανένα με note 7 αλλα το τονίσουν ότι Samsung note 7 κλείνουν κατα την όλοι διάρκεια της πτήσεις

M.G

Σε όλες πλέον τις αεροπορικές το ζητάνε, Lufthansa, Airfrance, Aegean, που πετούσα πρόσφατα…

Ανδρέας Γεωργίου

Εγω πήγα με air Serbia

ccypruss000

Εγω σε ολη μ την ζωη επαιρνα σαμσυνγ συσκευες ξεκινησα απο τα πρωτα σαμσυνγ με τις πορτουλες και μετα πηγα σε ace 3 samsung duo , s5 , note 4 , s6 , s6 edge plus , s7 και θα παω σε note 7 αν με το καλο ερθη Κυπρο αλλα θα ξανα κανω την ερωτηση: Γιατι ακουμε μονο για αμερικη οτι τα samsung εχουν προβληματα και κανουν εκρηξεις κλπ και δεν ακουμε και για ευρωπη που τα αγοραζουν απο Γερμανια Γαλλια και Ηνωμενο Βασιλειο εε ; Αυτο συμενει οτι καποιος θελει να κανει κακο στην σαμσυνγ και μην ξεχναμε οτι οι παραπανω δημοσιογραφοι τα λενε οπως θα θελαν αυτοι να ηταν τα πραγματα και οχι τα σωστα γεγονοτα οπως εγιναν. Και εγω αν θελω καβω το S7 μου και λεω οτι μ εκανε εκρηξη στα καλα καθουμενα ποιος ξερει ομως οτι εγω το εκαψα για να κανω κακη φημη στην σαμσυνγ ; Κανενας. Ενα παραδειγμα ειπα για να δειτε οτι ο κοσμος ειναι μικρος στο ιντερνετ και ο καθενας λεει οτι του κατεβει στο ανεκεφαλο του κεφαλι και το παιρνουν οι αλλοι και το πανε παρακατω. Θα δειτε οτι θα κυκλοφορισει ευρωπη το σαμσυνγ νοτε 7 και θα ναι… Συνέχεια »

aggelos

αγαπητοι haters πειτε οτι θελετε,οτι το κινητο ειναι βομβα οτι θα πεθανουμε,οτι η samsung ειναι χαλια εταιρεια.εγω ξερω οτι εχω στα χερια μου το πιο ομορφο κινητο και ενα μινι υπολογιστη με απιστευτες δυνατοτητες.και σιγουρα επισης εχω μαθει να μη πιστευω ειδησεις που προερχονται απο την αμερικη.ειναι νουμερο ενα στο κοσμο οι τυποι στο να βγαζουν λεφτα λετε να μην εκμεταλευτουν το γεγονος για να βγαλει η apple λιγα δις παραπανω;διαβαζα χθες business insider και εγραφε για τα note που πηραν φωτια κι οτι οι πελατες τα αλλαξαν με apple και στο τελος το βιντεο τελειωσε με το μηλαρακι!παρανοια.

tarif16

aggelos

συμφωνώ κι επαυξάνω…αλλά αν ήσουν στον περίγυρό μου,το κατώφλι της πόρτας μου δεν θα το πέρναγες με τον υπολογιστή σου!!

ccypruss000

και με σένα συμφωνώ,απόλυτα κιόλας….όλα είναι ψέματα και προπαγάνδα,για να μην πω 100%,θα πω 99.99%….καλού-κακού,για το 0.01%, μην ζυγώνεις μικρά παιδιά.

Ιωάννης jb

Είστε σοβαροί ρε???
Η ίδια ή samsung παραδέχθηκε τα προβλήματα!!!!
Κ τα έκανε ανάκληση…
Μόνο αν σκάσει στο κεφάλι σας θα καταλαβετε εσείς

Αγγελος

Tarif16 υποψιαζομαι οτι η ελλειψη γνωσης της τεχνολογιας και του απλου προβληματος που ειχε η μπαταρια του νοτε με το διαχωρισμο ανοδου καθοδου που εχει επιλυθει στα νεα τηλεφωνα οπως το δικο μου σε κανουν να φοβασαι πολλα πραγματα.πχ παιζει να μη μπαινεις σε αεροπλανα επειδη εχουν πεσει καποια η δεν εχεις ξαναπαρει iphone απο τοτε που εσκασε μια μπαταρια η απο τοτε που βγηκαν ελαττωματικες οι μπαταριες του iphone 5.οσον αφορα τον ιωαννη jb τι να απαντησω ο τυπος δε καταλαβε καν οτι εχουμε τη νεα παρτιδα που η μπαταρια ειναι μια χαρα.

Γουγλης

Ναι έκανε ανάκληση, οι καινούργιες συσκευές δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

tarif16

Αγγελος

{{Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία από το κουτί του κινητού στο οποίο είναι εμφανές το μαύρο τετράγωνο κουτάκι που βάζει η Samsung στη συσκευασία για να υποδηλώσει ότι πρόκειται για νέα παρτίδα}}

…υποψιάζομαι ότι και παιδάκι πρώτης δημοτικού θα μπορούσε να καταλάβει τα γραφόμενα και την είδηση!!!…ο καθένας στρώνει το κρεβάτι του όπως θέλει και…κοιμάται,με η χωρίς συνέπειες!!!
αν εσύ έπεισες τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,τότε δεν υπάρχει….αρκεί να στέκεσαι σε απόσταση από το παιδί μου!!!!!

Γιάννης1992

Εγώ υποψιάζομαι ότι όλα τα περιστατικά δεν είναι 100% αληθινά,αλλά από τη στιγμή που αεροπορικές εταιρείες το απαγορεύουν εκεί δε μπορεί να πει κανείς ότι είναι ψεύτικα κάποια περιστατικά.Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα φαίνεται να είναι πιο βαθύ και όχι θέμα μπαταρίας και αμφιβάλλω αν από την αρχή ήταν η μπαταρία ή κάτι μέσα στο κινητό.Αν είναι θέμα μπαταρίας τότε ελπίζω η samsung και η κάθε samsung να επαναφέρουν τις αποσπώμενες μπαταρίες.Πάντως ψεύτικα ή όχι όλα τα περιστατικά,το prestige της samsung έχει πληγεί πολύ.Κατά τη γνώμη μου το 80% είναι αληθινά και αυτό το βλέπεις και από τις αντιδράσεις της samsung και του κάθε καταστήματος που το πουλάει γιατί εγώ ξέρω πως αν ήταν ψεύτικα περιστατικά δε θα έβγαιναν καταστήματα και θα έλεγαν φέρτε το πίσω,θα το ερευνούσαν.Για να το κάνουν κάτι συμβαίνει.Λάθη γίνονται και από μεγάλες εταιρείες αλλά το δύσκολο είναι να σηκωθείς όταν πέσεις και ευκαιρίες πρέπει να δίνονται γιατί πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας του λάθους.

Γουγλης

Ε καλά και πριν 4 μέρες ένα iPhone 6 plus εξερράγη σε ίδιες ακριβώς συνθήκες, κλειστό και στη τσέπη ενός παιδιού. Δηλαδή θα κάνει ανάκληση και η Apple? Περιμένουμε την απάντηση της Samsung και αν όντως υπάρχει προβλήμα θα αναλάβει τις ευθύνες της εν αντιθέσει με την Apple.

GS

Μερικοί γράφετε κάποια σχόλια απλά τραγικά.Άκου εκεί θα σκοτωθούν άνθρωποί.Τι είναι πυρινική βόμβα?.Σιγά μην καταστρέψει και πόλεις.Δηλαδή τα μηλοτηλέφωνα που σκάνε πριν τα ανοίξουν τι είναι?Για χαλαρώστε οι haters που θέλετε την τρίχα να την κάνετε τριχιά.Πραγματικά γελάω με τα σχόλια σας.

Gvirginia

– “Γιατι ακουμε μονο για αμερικη οτι τα samsung εχουν προβληματα και κανουν εκρηξεις κλπ και δεν ακουμε και για ευρωπη που τα αγοραζουν απο Γερμανια Γαλλια και Ηνωμενο Βασιλειο εε ;”

– “Θα δειτε οτι θα κυκλοφορισει ευρωπη το σαμσυνγ νοτε 7 και θα ναι μια χαρα εκτος και αν το αποσυρουν εντελος μετα απο αυτο που εγινε. ”

Τρικυμία εν κρανίω…

George

Κάποιοι το είπαν ήδη και είναι ξεκάθαρο. Η ίδια η Samsung παραδέχτηκε το πρόβλημα και προχώρησε σε παγκόσμια ανάκληση. Τέτοιων ειδών ανακλήσεις δε γίνονται κάθε μέρα και σίγουρα δε γίνονται εξαιτίας δέκα βαλτών από άλλη εταιρία.
Κανείς δε λέει ότι το κινητό δεν είναι κινητάρα. Αλλά παίρνει φωτιά…τι να κάνουμε τώρα? H Samsung σίγουρα αντέδρασε γρήγορα αλλά το πλήγμα είναι τεράστιο.
Αν και κάτοχος iphone, δε μου αρέσει να βλέπω μία σοβαρή και μεγάλη εταιρία να έχει τέτοια προβλήματα.
Τώρα γιατί κάποιοι το παίρνουν τόσο προσωπικά…ίσως είναι το ότι χάλασαν χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να αποκτήσουν αυτό το κινητό και απλά δε θέλουν να παραδεχτούν ότι η επιλογή τους δεν αποδείχθηκε η καλύτερη.

Αγγελος

Ρε σεις συγκεντρωθειτε λιγο σας παρακαλω.αυτα που αναφερετε τα λεγαμε πριν ενα μηνα.ναι ειχε προβ
λημα η μπαταρια ,και ειπαμε τι προβλημα ειχε.το θεμα ειναι τωρα σ αυτα που εχουν φτιαχτει αν υπαρχει ξανα προβλημα η αν το εκμεταλευεται αυτο καποιος ανταγωνιστης για να τρομαξει το κοσμο.πριν μια βδομαδα εσκασε ενα νοτε 7 και καλα…εντελως τυχαια πανω σε ενα mac book!και ακομα 3 που αντικατασταθηκαν με iphone.ουτε ενα περιστατικο ευρωπη…και επισης αυτος με το mac boom αρνηθηκε να παραδοσει τη συσκευη για ελεγχο.

Thanasis

Στο παιδι μου δε θα το δινα.. κιοχι επειδη ειναι πολυτιμο.. και το καλοκαιρι ελλαδα αν πραγματικα το χρησιμοποιεις και δε το νταντευεις σε κλιματισμενους χωρους ισως αρχισει να δημιουργει κ αλλα προβληματα σε γειτονικα τσιπακια κλπ.

Περιληπτικά, δεν εχω αρκετη εμπιστοσυνη να το αγορασω.- τωρα ο καθενας ας πραξει οπως νομιζει δημοκρατία εχουμε.. 🙂

VasiliS7Edge

Το κινητό ακόμα και το safe έχει όντως πρόβλημα αλλά όταν έρθει τον Δεκέμβριο Ευρώπη θα είναι μια χαρα. Εγώ το θέλω τόσο πολύ που θα το έπαιρνα εν γνώση μου για το πρόβλημα και θα είχα τον νου μου. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τρομερό εργαλείο.

petros

Friday Apple Rumors: Two iPhone 7 Devices Explode | InvestorPlace https://investorplace.com/2016/09/apple-rumors-iphone-7-explode-aapl/#.V_fHrLS_zft

Mary

Εσείς που βάζετε μια εταιρεία πάνω από τη δίκη σας σωματική ακεραιότητα αλλά και των άλλων, μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας;

Jo

Όπως τα λένε μερικοί το έβγαλαν φονικό όπλο το note.Θα κυκλοφορουμε και θα λέμε “ψηλά τα χέρια,κρατάω note 7”!

Nick

Πολύ σωστό το σχόλιο της @Mary δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει να τους σκάσει στο κεφάλι για να βγάλουν τις παροπιδες από τα μάτια ρε κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα ήταν fail το note 7 πάρτε το χαμπάρι πριν καταντησετε να μας λέτε και για θεωρίες περί επίπεδης γης.

petros

Εμείς θελουμε πενακι και δεν μας νοιάζει η ζωη μας , πανω απο ολα η Samsung ρε γατάκια

Αγγελος

Πετρο εισαι πολυ ωραιος τυπος…αμα μενεις θεσνικη παμε για καφε να σου δειξω τι κανει η κινηταρα και ασε τους αλλους να ζοριζονται.δε καταλαβαινουν οι τυποι οτι κατι δε παει καλα με αυτη την ιστορια κι οτι δε μπορει ξαφνικα να σκανε ολα τα κινητα.ξεκινησε πολεμος που τον αρχισε η apple και τωρα θα ακουμε και για iphone ταχα οτι σκανε

Ιωάννης jb

Εντάξει είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι οι samsung funs είναι χειρότεροι από χούλιγκαν ελληνικής ομάδας!!!
Κατάντια..

petros

οι mary, chrisBMW, Justin bieber, τους έπιασε η καουρα για την σωματικη ακεραιότητα των συνανθρωπων τους , αλλα δεν ιδρωνει το αυτακι τους π. χ για τους βομβαρδισμους των αμαχων στην Συρία.

Gvirginia

@petros
Κοίταξες καθόλου τις πηγές? Το 1ο iPhone είναι η είδηση που έσκασε μέσα στο κουτί (υπάρχει το άρθρο και εδώ στο techblog) και για το 2ο λένε ότι ο χρήστης (από την Κίνα για όσους ενδιαφέρονται γι’αυτά) το έριξε κάτω και μετά φούσκωσε η μπαταρία.

Αγγελος

Αρα επειδη ετυχε να σκασει στο κουτι ειναι πιο ασφαλες ε…

Γουγλης

Ιωάννη που να δεις και τους fans της Apple και της Sony, μιλάμε βλέπουν Samsung και παθαίνουν αμόκ! Όλη μέρα κάθονται και γράφουν μπαρούφες σε θέματα που αφορούν τη Samsung, ασε που είναι και ανορθόγραφοι! Δράμα.

Gvirginia

@Αγγελος
Αυτό διάβασες εσύ?

Αγγελος

Παρανοια!ευτυχως δε συζηταμε και ειναι γραμμενο αυτο που ειπες virginia!Το 1ο iPhone είναι η είδηση που έσκασε μέσα στο κουτί (υπάρχει το άρθρο και εδώ στο techblog).
Τι εννοεις αν αυτο διαβασα;ξερω ελληνικα δοξα το θεο.

Gvirginia

@Αγγελος
Εεεε… Ότι μήπως δεν ανέφερα καθόλου αν είναι λιγότερο ή περισσότερο ασφαλές το ότι έσκασε μέσα στο κουτί?

petros

Εδω αναφέρει αλλα 2 … Friday Apple Rumors: Two iPhone 7 Devices Explode | InvestorPlace https://investorplace.com/2016/09/apple-rumors-iphone-7-explode-aapl/#.V_fyEbS_zfu

Αγγελος

Α οκ τοτε με συγχωρεις παρανοησα το υφος του ποστ.ετσι οπως αναφερεσαι στο πετρο φαινεται σαν να υποτιμας το γεγονος αν και θα ξαναπω οτι ειναι πολυ υποπτο ολο αυτο που γινεται πλεον θεωρω οτι αυτη τη στιγμη βλεπουμε ενα πολεμο εκτος δικαστηριων μεταξυ των 2 εταιρειων που εχουν πολλα προηγουμενα.χωρις φυσικα να υποτιμω το λαθος που εκαναν με τις αρχικες μπαταριες απλα θεωρω οτι πλεον εχω στα χερια μου ενα ασφαλες κινητο.

Mary

Petro θεωρείς πως είναι εδώ το μέρος να μιλήσουμε για την Συρία; Γιατί εγώ νόμιζα ότι είμαστε σε site τεχνολογίας. Ωστόσο δεν νομίζω να εισαι σε θέση να γνωρίζεις αν με έπιασε ο πόνος η όχι για τα λοιπά κοινωνικά θέματα. Μείνε αγκαλιά με την εταιρεία σου, που είναι το μόνο που σε νοιάζει προφανώς και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Είσαι άξιος της μοίρας σου.

Gvirginia

@Αγγελος
Δεν υποτίμησα το γεγονός, απλά λέω ότι δεν είναι “ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ” όπως έλεγε σε άλλο άρθρο. Εσύ αν θες να έχεις Note ή όχι, είναι δικό σου θέμα και δε μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι’αυτό.

@petros
Ξαναλέω, τις πηγές τις κοίταξες? Αν πατήσεις πάνω στο σύνδεσμο “Two iPhone 7 owners have reported that their devices exploded” θα σε κατευθύνει στη σελίδα του BGR. Εκεί υπάρχει ένας σύνδεσμος για το 1ο iPhone (αυτό που έσκασε στο κουτί του πριν 10 μέρες) και πιο κάτω ένας άλλος (MyDrivers) για το 2ο (πριν 7 μέρες).
Άρα δεν είναι “άλλα” 2, αλλά άλλο 1 για το οποίο αναφέρει ότι η Apple το κοιτάει και ότι υπάρχουν σχόλια πως του έπεσε κάτω και μετά φούσκωσε η μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.