Στα σκαριά το Razer Phone 3;

Razer Phone 3, Στα σκαριά το Razer Phone 3;

Razer Phone 3, Στα σκαριά το Razer Phone 3;

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κυκλοφόρησε η πληροφορία πως η Razer, μειώνει τον αριθμό του προσωπικού που απασχολούσε στο project για το Razer Phone. Από την στιγμή εκείνη, πολλοί άρχισαν να λένε πως η επόμενη κίνηση της εταιρείας, είναι να παρατήσει την ανάπτυξη των smartphones.

Ωστόσο με την άνοδο του mobile gaming και την είσοδο του, στον χώρο των esports, πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να στρέφουν την προσοχή τους στο συγκεκριμένο είδος smartphone. Εταιρείες όπως η Xiaomi, η Vivo, η Nintendo και η Nubia, είτε ισχυροποιούν την θέση τους στο συγκεκριμένο κομμάτι αγοράς, είτε ετοιμάζονται για την είσοδο τους.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η Xiaomi ανακοίνωσε κι επίσημα το νέο της gaming smartphone, που δεν είναι άλλο από το Black Shark 2.

Σύμφωνα με αναφορές η Razer, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Tencent, προκειμένου να κλείσει συμφωνία, σχετικά με την είσοδο της στην Κινέζικη Gaming αγορά. Ενημερωτικά, η Tencent κατέχει μεγάλο κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς, ενώ είναι αυτή που λειτουργεί ως εισαγωγέας δημοφιλών τίτλων (PUBG κλπ) στην Κίνα.

Για την ώρα η αγορά των gaming smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι περιορισμένη. Όμως υπάρχουν προβλέψεις για περαιτέρω ανάπτυξη της την επόμενη πενταετία, κι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των smartphones.

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, την ανακοίνωση της Razer για το επόμενο μοντέλο της σειράς smartphones, το οποίο αναμένεται να έχει το όνομα “Razer 3”, καθώς η εταιρεία φλερτάρει με την αλλαγή του brand της σειράς, προκειμένου να το κάνει πιο ελκυστικό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.