Smartphones

Στις 8 Δεκεμβρίου η Xiaomi “συστήνεται” στις Η.Π.Α με event στη Νέα Υόρκη

Η Xiaomi φαίνεται πως ετοιμάζεται για “απόβαση” στις Η.Π.Α με event στις 8 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου θα παρουσιάσει τα προϊόντα της, σε μια προσπάθειά της για να εισχωρήσει στην αγορά των Η.Π.Α.

Η ανακοίνωση για το event έγινε μέσω Reddit από το λογαριασμό του Aaron Yang, Operational Project Manager, όπου προσκαλεί τον κόσμο να δει από κοντά και να χρησιμοποιήσει τα τελευταία και μεγαλύτερα προϊόντα της Xiaomi, και όπως φαίνεται δεν αφορά μόνο τα smartphones μιας και η εταιρεία διαθέτει προϊόντα όπως ακουστικά, power banks, κάμερες ασφαλείας αλλά και ηλεκτρικά scooter.

Δεν είναι γνωστό το τι προϊόντα θα παρουσιαστούν σε αυτό το event αλλά το ότι ο Operational Project Manager αναφέρει πως θα είναι το μεγαλύτερο party που η Xiaomi έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα, γεμίζει με υποσχέσεις και προσμονή για το τι ετοιμάζει η Κινεζική εταιρεία. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως πως δεν υπάρχει κάποιος επίσημος διανομέας των προϊόντων της Xiaomi στις Η.Π.Α και μια κίνηση της εταιρείας για την επίσημη παρουσία της σε αυτήν την αγορά, θα ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Η Xiaomi έχει ήδη αποστείλει 100 εκατομμύρια smartphone μέσα στο 2018 και έχει δύο συσκευές, το Mi A2 και Mi A2 Lite, οι οποίες είναι μέρος του προγράμματος Android One, “τρέχουν” stock Android και θα ταίριαζαν απόλυτα στο καταναλωτικό κοινό της δύσης και μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία της εταιρείας στην αγορά των Η.Π.Α.

Πηγή

Σχόλια

  • Και έτσι σιγά σιγά θα ξεκινήσει να ανεβάζει πωλήσεις και να κάνει μεγάλη ζημιά στην apple ...

  • 2020 - Mobile Share (Μερίδιο αγοράς)
    1st Place - Xiaomi
    2nd Place - Huawai
    3d Place - Samsung
    4th Place - BBK
    5th Place - Apple
    6th Place - Others

    2020 - Mobile Profits (Καθαρά Κέρδη)
    1st Place - Apple
    2nd Place - Samsung
    3d Place - Huawai
    4th Place - Xiaomi
    5th Place - BBK
    6th Place - Others

  • Μη λέτε τέτοια.... θα μπούνε τα fanboyzzzzz και θα σας πουν τζαμπατζήδες, απατεώνες, καγκουρες, κτλ...
    ΖΗΤΩ Η APPLE αδέρφια!!!!

  • XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.