Μεγάλος Διαγωνισμός Techblog Facebook Fan Page, Κερδίστε ένα Nokia X6

Ξεκινάμε τους καλοκαιρινούς διαγωνισμούς εδώ στο Techblog.gr με δώρο ένα καταπληκτικό Nokia X6. Με οθόνη αφής capacitive και μπόλικη μνήμη για ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή. Ένα super κινητό από τα τρέχοντα μοντέλα της Nokia. Στο Techblog χαρίζουμε τον αφρό, δεν ξεστοκάρουμε απαξιωμένα μοντέλα από τις αποθήκες των εταιρειών.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:
Θα πρέπει να έχετε προφίλ στο Facebook και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιουνίου 2010 23:28

Σχόλια

  • Ρε Κωστη ξενερωσα οσο δεν παει,εγω δηλαδη που δεν εχω fb και ουτε θελω να κανω εκτος;Πρωτη φορα βλεπω να διεξαγεται ετσι τετοιου ειδους διαγωνισμος,τεσπα ελπιζω οι υπολοιποι που θα ακολουθησουν να μην ειναι αυτης της μορφης και οποιος το κερδισει του ευχομαι καλη απολαυση

  • Είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.
    Ετοιμάσου για διαγωνισμό με δώρο πανίσχυρο Android κινητό από εβδομάδα, εδώ στο Techblog, και χωρίς Facebook ;) όπως το έχεις συνηθίσει!

  • Ρε man με δυσκόλεψες και εμένα θα έλεγα...Δηλαδή γιατί όποιος έχει τα περισσότερα like κερδίζει; Δεν γίνεται με κλήρωση;

    Κάνε like, πες στους φίλους σου, κάνε like στην σελίδα.

    Ε λίγο έλεος. Δεν άφησα τελικά.

  • Άφησα comment,αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω στους φίλους μου να κάνουν like..Καλές οι δοκιμασίες αλλά δεν είναι αντικειμενικό..Περιμένουμε τον super διαγωνισμό;-)

  • ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ LIKE ? ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ????

  • Διάβασα τα παραπάνω σχόλια και ούτε καν μπήκα στον κόπο να ακολουθήσω τη διαδικασία.
    Αναμένω και γω το android.
    Απογοητεύτηκα techblog.

  • Στο χαλαρό παιδιά. Ένα project είναι για να δω πως θα δουλέψει και να κάνω word-of-mouth το Facebook Fan Page του Techblog.

  • Oύτε καν μπήκα στον κόπο να ακολουθήσω τη διαδικασία
    Κωστα αλλαξε το διαγωνισμο γιατι ειναι μεγαλη απογοητευση για ολους.
    δε κληρωνεις ενα mouse αλλα ενα κινητο που θα το ηθελαν ολοι.. κριμα..

  • Πω πω... Βγήκατε και από πάνω?
    Δεν ήταν υποχρεωμένος ο Κώστας να μοιράζει κινητά.

    Θεωρείται άδικο το θέμα με τα likes? Εγώ θεωρώ πιο "άδικους" τους διαγωνισμούς με τα comments μέσα στα blog. 'Ερχεται ένας τυχαίος που μπαίνει στο blog μία φορά το μήνα και τσιμπάει κινητάκι... Σιγά... Τουλάχιστον με τα likes του facebook κάνεις και μία προσπάθεια για το δώρο. Δεν είναι 100% θέμα τύχης! :D

  • καλο φενεται αλλα το facebook απο πρωτη Ιουλιου θα γινει επι πληρωμη?
    ποιος θα μπαινει?τα αποτελεσματα βγαινουν 2 ιουλιου

  • Επί πληρωμή? :P
    Σε 5-6 μέρες? :o
    Τί εναλλακτικές του fb υπάρχουν? :D

    Στο θέμα του διαγωνισμού, νομίζω πως ως τις 31/6 θα φανεί ο νικητής.

  • Ποιος το έχει πει αυτό για το facebook...?

    Μην λέτε μπαρούφες. Αρκετά βγάζουν και τώρα.

  • Spyroscesarsc δεν είπε κανένας ότι ο Κώστας είναι υποχρεωμένος να δίνει κινητά κ ούτε τον βάζει κάποιος με το ζόρι..Ίσα ίσα που το κάνει από μόνος του κ τον ευχαριστούμε γι'αυτό..Αλλά εφόσον το techblog είναι σοβαρή ιστοσελίδα θα έπρεπε οι διαγωνισμοί να γίνονται εδώ μέσα κ όχι σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση..(πάντα κατά τη γνώμη μου)..

  • Πρώτη φορά το ακούω για το Facebook. Όποιος έχει κάποια επίσημη ανακοίνωσει να μας δώσει το link. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνει αυτό. Τότε τι να πει η Google με το Search και το Gmail?

  • Θα συμφωνήσω με τον Spyroscesarsc ...εν μέρει.
    Δεν γίνεται ο κάθε τυχαίος να κερδίζει κινητό στέλνοντας απλά ένα μήνυμα.
    Από την άλλη δεν είναι και αντικειμενικό να γίνεται η κλήρωση στο fb(ουσιαστικά όποιος έχει πολλούς φίλους του έκατσε λαχείο). Τέλος πάντων ,εγώ θα περιμένω το android που ανακοίνωσε ο cVlachakis.....

  • Ρε παιδιά λέτε ότι μπαίνει ο κάθε τυχαίος για το διαγωνισμό..Δλδ στο facebook δεν μπαίνει ο κάθε τυχαίος?Τεσπα..

  • Ελεος, facebook με πληρωμη!?, καποιοι ετοιμζονται να κανουν αυτοκτονια διασημοτητας.... ;)

  • Έλα τώρα ρε Κώστα.... Τρελή ξενέρα. Έσβησα το FB πριν 2 εβδομάδες γιατί δεν το γουστάρω. Κάνε το πείραμα σου με ένα mouse ή κάτι τέτοιο όχι με το Χ6 που είναι κινητάρα. Περιμένουμε το Android κινητό από εβδομάδα.....
    Techblog rules...

  • έλεος! τί είναι πάλι αυτό; πρέπει με λίγα λόγια να κάθομαι να ζητιανεύω likes για να διαφημίζω το techblog...

  • unknown, δεν είσαι υποχρεωμένος και στην τελική έχεις κίνητρο το δώρο του διαγωνισμού. Είναι απλά τα πράγματα παιδιά. Όποιος θέλει συμμετάσχει. Είναι απλά ένα project που δεν έχει ξαναγίνει με τα likes στα comments και ήθελα να το δοκιμάσω για να πάει από στόμα σε στόμα το Fan Page του Techblog στο Facebook.

    Έχουμε κάνει ένα κάρο διαγωνισμούς στο Techblog που απλά αφήνεις ένα σχόλιο και μπαίνεις στην κλήρωση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τους διαγωνισμούς μας έτσι. Σεβαστές οι απόψεις σας, αλλά δεν βλέπω το λόγο για να γίνει μέγα θέμα η διαδικασία του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

    • Κλείνω για λίγο τα σχόλια γιατί αρκετοί σχολιάζουν εδώ για τον διαγωνισμό και χάνουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

      Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/photo.php?pid=208329&id=115811665108595

  • Ενταξει αποδεκτο και λογικο οτι θελεις να διαφημιστει και να μαθευτει το techblog αλλα ειναι κριμα για εμας που δεν εχουμε facebook και δεν μας αρεσει να παρακαλαμε τον καθενα.Οσο για τον καθε τυχαιο που ειπατε οτι αφηνει σχολιο,για να βλεπει καποιος την σελιδα σημαινει οτι θα ριξει και καποια ματια και θα την διαβασει ενω στο facebook την κανουν add,ξεχασμενη εκει πιστευω αρκετοι και οταν υπαρχει διαγωνισμος ερχονται οι ασχετοι που ενημερωνονται απο εκει και αφηνουν σχολιο και τα παιρνουν ;) .Οσο για αν θα πληρωνετε για το facebook φημη ηταν,spam-hoax mail το οποιο διαψευσε επισημα το facebook αν και ειχε αρκετες προτασεις να το πουλησει σε αγοραστες που θα το εκαναν επι πληρωμη.Προσωπικα αναμενω το Android Κωστα και συγχαρητηρια που συνεχιζεις να κληρωνεις δωρα-κινητα(ας ειναι κ μεσω facebook).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.