Surface Duo: Η κάμερα του θα έχει τελικά φλας

, Surface Duo: Η κάμερα του θα έχει τελικά φλας

Μπορεί το Surface Duo να προωθείται ως το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο από τη Microsoft, με τις δύο του οθόνες και την υποστήριξη Surface Pen, όμως πολλοί χρήστες θέλουν να ξέρουν τι άλλο μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή έναντι του ανταγωνισμού, κυρίως στον τομέα της κάμερας.

Ο Frank X. Shaw, επικεφαλής επικοινωνίας της Microsoft, μας δείχνει για ακόμα μία φορά τη συσκευή του, όμως αυτή τη φορά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Στο post του στο Twitter η συσκευή φαίνεται να έχει και φλας δίπλα από τη μοναδική κάμερα που θα έχει, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον θα είναι σε θέση να βγάλει καλές selfie λήψεις, αν και δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για τις δυνατότητες της κάμερας ως κανονικού shooter.

Από την άλλη, αν παρατηρήσει κανείς τα πλαϊνά, θα δει μεγάλα bezel και περιμετρικά, ίσως ακόμα μεγαλύτερα από τη συσκευή που έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι που δε θα χαροποιήσει αρκετούς χρήστες. Το Surface Duo αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με Snapdragon 855 και 6GB μνήμης RAM.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Χωρίς κάμερα της προκοπής και ξεπερασμένο επεξεργαστή για ναυαρχίδα, στα αζήτητα θα πάει. Εκτός και το κοστολογησουν χαμηλά, αν και χλωμό το κόβω για τη Microsoft μιλάμε και η συσκευή φέρνει τη ονομασία surface.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.