Surface Duo: Κυκλοφορεί τη τελευταία βδομάδα του Αυγούστου;

, Surface Duo: Κυκλοφορεί τη τελευταία βδομάδα του Αυγούστου;

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το Surface Duo να κυκλοφορεί αρκετά νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία που είχε δώσει η Microsoft, δηλαδή στη γιορτινή περίοδο του 2020, όμως ακόμα δεν έχουμε δει τη συσκευή ούτε κάποιο event από τη Microsoft. Μία ακόμα πηγή όμως επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden της ιστοσελίδας Windows Central, η παραγωγή του Surface Duo έχει ξεκινήσει ήδη, με τη συσκευή να φτάνει στα χέρια των καταναλωτών την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, δηλαδή από τις 24 του μήνα και μετά. Αυτό από τη μία επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα φήμες περί κυκλοφορίας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά από την άλλη είναι περίεργο ότι μιλάμε για έναρξη των αποστολών, τη στιγμή που δεν έχει καν ανακοινωθεί η συσκευή.

Πάντως, είναι απολύτως λογικό η Microsoft να θέλει να είναι κοντά στην κυκλοφορία του Galaxy Note 20, καθώς και οι δύο συσκευές απευθύνονται σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το pen. Από την άλλη, όλη αυτή η μυστικότητα είναι περίεργη, πόσο μάλλον όταν διάφοροι εργαζόμενοι ήδη μας δείχνουν τη συσκευή. Αναμένουμε λοιπόν για νεότερα μέσα στον Αύγουστο.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.