Surface Duo: Περνάει από το GeekBench και εντυπωσιάζει για τα specs του

, Surface Duo: Περνάει από το GeekBench και εντυπωσιάζει για τα specs του

Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του Surface Duo έφερε αρκετή δυσφορία σε όσους ήθελαν να αγοράσουν τη συσκευή. Στα 1.399 δολάρια τα specs του 2019 του Surface Duo δεν εντυπωσιάζουν, ενώ και η μπαταρία είναι κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Όμως, φαίνεται πως τα specs στα χαρτιά δεν είναι το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να κοιτάνε οι χρήστες. Το Surface Duo πέρασε από το GeekBench και μας δείχνει πως η Microsoft έκανε πολύ καλή δουλειά στο optimization του λειτουργικού, αλλά και του επεξεργαστή. Όπως βλέπουμε, το Surface Duo κατάφερε να φτάσει τους 762 πόντους στο Single-Core test και τους 2.867 πόντους στο Multi-Core test. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνάει ακόμα και συσκευές με Snapdragon 855+, όπως το Oneplus 7T Pro 5G (759 single, 2.683 multi).

, Surface Duo: Περνάει από το GeekBench και εντυπωσιάζει για τα specs του

Η συσκευή επίσης καταφέρνει να ξεπεράσει τον Exynos 990 του Galaxy S20 Plus στο Single-Core (761 πόντους), κάτι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τη συσκευή από κοντά όταν κυκλοφορήσει για να δούμε αν όντως οι επιδόσεις της μπορούν να τα βάλουν με τις φετινές ναυαρχίδες, όπως επίσης και τη διάρκεια της μπαταρίας του.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.