Αναβάθμιση Symbian Anna για τα Nokia N8, E7, C7 και C06-1

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν. Από τον περασμένο μήνα σας είχαμε προετοιμάσει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί η αναβάθμιση στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Anna για τις τωρινές συσκευές Nokia N8, E7, C7 και C6-01, αυτές δηλαδή που σήμερα τρέχουν την έκδοση Symbian3.

Για να είμαστε ακριβής, πέσαμε ένα μήνα έξω μιας και οι πληροφορίες μας έκαναν λόγο για διάθεση της αναβάθμισης μέσα στον Ιούλιο. Τελικά δια στόματος Stephen Elop, Nokia CEO ανακοινώθηκε ότι οι παραπάνω συσκευές που θα πωλούνται στα καταστήματα μέσα στον Ιούλιο θα είναι με προεγκατεστημένο το Symbian Anna και τον Αύγουστο θα αναβαθμιστούν όλες οι υπόλοιπες.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες η Nokia θα παρουσιάσει 10 νέες συσκευές smartphones με το λειτουργικό σύστημα Symbian.

Το ροζ Nokia N8

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουνίου 2011 11:49

Σχόλια

  • Ρε παιδιά τι να πω ....έχω την εντύπωση ότι το Symbian αργοπεθαίνει ....κατάφερε η nokia με την πολιτική της να το κάνει μη ανταγωνιστικό!!!κρίμα.... Θα δούμε !!!

  • Σωτε73 πρεπει ολοι τοτε να σταματησουν την ερευνα και να επικεντρωθουν σε android (οχι ios λογω πολιτικης apple).

  • Αυτά τα δυο λειτουργικά κυριαρχούν παντού είναι αναπόφευκτο για τις υπόλοιπες εταιρείες Η να ακολουθήσουν Η να αλλάξουν επάγγελμα...

  • μαρια, Σε Symbian Anna θα αναβαθμιστούν μόνο τα μοντέλα που αναφέρουμε στο άρθρο, "Nokia N8, E7, C7 και C6-01".

  • κωστα, εγω το meego θελω οχι την αννα :P

    αλλα επιτελους κατι επισημο και οχι "μια φημη"... για να δουμε...

  • Με αυτή την αναβάθμιση, όλα τα μοντέλα με S^3 θα τρέχουν Anna: N8, E7, C7, C6-01, E6 και X7. Τα δύο τελευταία θα έρθουν με προεγκατεστημένη την αναβάθμιση.

  • γνωριζεται ποτε θε εχουμε την αναβάθμιση για το C7-00 με Ελληνικά, γιατι μέχρι τώρα η επίσημη αντιπροσωπεία και οι αναβαθμισεις που υπάρχουν είναι χωρίς Ελληνικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.