Symbian Belle, Έτοιμα τα εγχειρίδια χρήσης, με το καλό και η αναβάθμιση

Οι κάτοχοι των Symbian smartphones Nokia N8, E7, C7 και C6-01 θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επίσημη αναβάθμιση σε Nokia Belle (μετονομάστηκε από Symbian Belle). Ο Φινλανδός κατασκευαστής έχει ανεβάσει ήδη στην επίσημη ιστοδελίδα του τα εγχειρίδια χρήσης των εν λόγο μοντέλων με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος και περιμένουμε την έναρξη της αναβάθμισης μέσα στο μήνα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες.

Συνολικά τα μοντέλα που αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Symbian Belle είναι τα Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7, E6 και Nokia N500.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση κατεβάστε τα εγχειρίδια χρήσης σε pdf για το Nokia N8 (pdf), Nokia C7 (pdf), Nokia E7 (pdf), Nokia C6-01 (pdf).

Πηγή

Kudos to Alessio

Επεξεργάστηκε την 6 Φεβρουαρίου 2012 11:42

Σχόλια

  • ελπιζω η αναβαθμιση να ειναι ουσιαστικη και οχι μονο εμφανισιακα. περιμενω να δω καλυτερο browser , youtube , γενικα flash support. αληθευει οτι η νοκια μετα τον αντικαταστατη του nokia n8 θα σταματησει το symbian ; καποια στιγμη ειχε ανακοινωσει την carla και την donna.... αν το κανει, πιστευω πως ειναι καθαρη αυτοκτονια....

  • @iceman οι αλλαγες Ε-ίναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ελπιδοφόρες ,είναι κυριολεκτικα "Belle" Upgrade!!!
    Υ.Σ επι του δευτερου σκέλους ,στον προβληματισμό που ανεπτυξες αμφιβάλλω ΕΥΘΕΩΣ για την εγκυρότητα της είδησης (*απο αυτους που την διαρρεουν/source.. -NOT from you!) ξεκάθαρα η ΝΟΚΙΑ εργαζεται πυρετωδως για την αναπτυξη/μετεξελιξη του X-Symbian OS νυν ΝΟΚΙΑ OS με τις ορθα απο μερους σου προαναφερομενες εκδοσεις/upgrades γνωστες ως "Carla" & "Donna".

  • ωραιο ειναι το belle εμφανισιακα τουλαχιστον. το αναβαθμισα το πρωι το μονο αρνητικο ειναι οτι μετα την αναβαθμιση εχασα ολες τισ εφαρμογες μου και αλλαξε ρυζικα ο τροπος που ειχα τακτοποιησει τη συσκευη μου, αλλα με λιγη υπομονη το ρυθμισα παλι οπως ηθελα. εχω νοκια c7

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.