Όλα τα Galaxy και Note από το 2010 μέχρι και σήμερα σε ένα βίντεο

Samsung Galaxy S 2010, Όλα τα Galaxy και Note από το 2010 μέχρι και σήμερα σε ένα βίντεο

Αναμνήσεις και δάχρυα χαράς για την σειρά Galaxy και Note της Samsung που άλλαξαν και αναβάθμισαν την ιστορία των Android smartphones, πίσω το 2010 για το πρώτο Galaxy S και ένα χρόνο μετά για το πρώτο Galaxy Note. Δείτε το βίντεο με όλα τα μοντέλα στην σειρά και θυμηθείτε αν είχατε κάποιο από αυτά.

Θυμάμαι το 2010 που είχα βρεθεί καλεσμένος της Samsung στη Ζυρίχη και στην παρουσίαση του πρώτου Samsung Galaxy S. Ο τότε πρόεδρος της Samsung Mobile (δεν θυμάμαι όνομα) το κρατούσε στην σκηνή και δήλωνε ότι με αυτό το μοντέλο και αυτή την – νέα τότε – σειρά smartphones η εταιρεία του κάνει μια νέα αρχή και θα δείξει στον κόσμο πως είναι τα high-end smartphones.

Την επόμενη χρονιά ακολούθησε το πρώτο Galaxy Note με πενάκι που μέχρι και σήμερα έχει φανατικούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που το αποκαλούν “ο Βασιλιάς”. Από το panel με τα Note απουσιάζει το 7 το οποίο κουβαλάει μαζί του μια πικρή ιστορία για την Samsung.

Μοιραστείτε μαζί μας τις αναμνήσεις για τα τα Galaxy και Note. Είχε τύχει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά;

Samsung Galaxy S 2010, Όλα τα Galaxy και Note από το 2010 μέχρι και σήμερα σε ένα βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Στο βίντεο του Κώστα με το Note, λέει δεν κολλάει καθόλου, και έκανε το κινητό να γυρίσει σε Landscape 3-4 δευτερόλεπτα. Πού να γίνει αυτό σήμερα 😛

vaggos

Απο το 17 και μετά πρέπει να ανοίξεις το πλάνο για να χωρέσει όλο(αλλά σίγουρα πιο όμορφα)

Nickolas

Ωραίες αναμνήσεις. Από όλα τα galaxy, από τα χέρια μου πέρασαν τα S2 και S3. Από το S2 θυμάμαι έμεινα πολύ ευχαριστημένος πολύ ωραία οθόνη και γρήγορο κινητό, για την εποχή του πάντα. Το S3 το είχα επιλέξει τελευταία στιγμή, είχα πάει σε κατάστημα για να πάρω το iPhone 4S και όταν τα είδα δίπλα δίπλα έμοιαζε σα φτωχός συγγενής δίπλα στο Galaxy με την μεγάλη οθόνη (σημείωση, ίδια τιμή και τα δύο, 669 ευρώ). Δυστυχώς δεν έμεινα ευχαριστημένος, αν και στην αρχή ήταν καλή η εμπειρία χρήσης και πολύ καλή κάμερα, στη συνέχεια απλά και μόνο με το βάλε βγάλε από τις θήκες το κινητό περιμετρικά ξεφλούδιζε και έφευγε η ασημί μπογιά και λίγο αργότερα το πλαστικό έκανε και κάποιες μικρο ρωγμές, αλλά το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν έδωσαν αναβάθμιση στην έκδοση 4.3 και δε μπορούσα να δουλέψω το κινητό, έγινε τρομερά αργό, μέχρι και ο dialer έκανε κάμποσα δευτερόλεπτα να ανοίξει για να πάρεις ένα τηλέφωνο.
Από τότε δεν ξανα αγόρασα Samsung, αρχικά γιατί φοβόμουν οτι μετά από λίγο καιρό θα σέρνεται το κινητό, αργότερα επειδή οι τιμές έγιναν απλησίαστες.

Petros

Note 8 και 9 ειναι ο γονεας 1 σε ολες τις εταιρείες

KnightRider

Εγώ εδώ και 6 χρόνια είμαι ακόμα με το Galaxy S3 αλλά με Android 7.1 Custom ROM και μάλιστα το πιο top που δεν έχει σχεδόν κανένα κινητό (με εξαίρεση 3-4) είναι ότι ελέγχω την ένταση του μικροφώνου (μέσω kernel) !!!

Valantis

Όλα υπέροχα. Εγώ είχα S2 s4 S6 S7 edge note 2 note 3 note 4 και ακόμη λειτουργούν. Παράπονο που ειχα ήταν η μπαταρίες σε όλα συγκρινοντας τα πάντα με τα Sony πού είχα ακόμη και σήμερα
Τα sony κρατάνε περισσότερο και δουλεύουν και ποιο ομαλά! Ζ1 Z3 Zultra Xz1.

Alex

Για το Note 7 κουβέντα η Samsung….

alekos

Petros έλιωσα αχαχαχαχαχαχα

Anargyros

Εγω ειχα s1,s2,s3,s4,s5,note3,note4,note5,S7edge,note8,note9 τωρα.Samsunακιας με λιγα λογια.Aπο S αυτο που μου εχει μεινει πιο πολυ ηταν το S2,ηταν τουμπανο για τοτε.Το πιο αδιαφορο S ηταν το S5 το οποιο το κρατησα 1 μηνα και το εδωσα,μη πω ξεφορτωθηκα, για να παρω το note 3.Αυτο ηταν,μετα κολλησα με note.Εκανα μονο μια κοιλια με το S7edge γιατι η samsung οταν αποφασισε να μην φερει το note 5 ευρωπη λεω αντε δεν πειραζει παμε για το note 6(δεν ηξερα τοτε οτι θα το πουνε 7).Οταν εγινε η ανακληση λεω 3η χρονια με note 4 δεν λεει, ας παρω το 5αρι.Εεε μια μερα μου πεφτει κατω το 5αρι,σπαει και δεν βρηκα ποτε οθονη.Οποτε η μονη κοντινη λυση στα γουστα μου μεχρι να ερθει το επομενο note ηταν S7 edge.Πλεον βεβαια τα note δεν εχουν τη διαφορα που ειχαν παλια με τα S λογω των S+.Αυτες ειναι οι αναμνησεις μου παιδια αλλα πιο πολυ απ ολα νοσταλγησα που οταν πηρα το s1 ημουν 25 και τωρα ειμαι 34…

Mp

Ημουν φαν της apple τα ειχα παρει ολα μεχρι το iphone 7 το πρωτο samsung που πηρα ηταν το s8 το αγαπημενο μου κινιτο το πουλησα και πηρα το s9 plus στην κοπελα μου και ετσι πηρα το δικο της galaxy a8 που ειναι αργοστροφο.ας κοιταξει η samsung την μεσαια κατηγορια για τη η σειρα s δεν ειναι για ολους λογο τιμης η xiaomi θα την φαει σε λιγο ετσι πως παει

Kapoios

Άσχετο αλλά πρέπει πολύ να αγαπάς την κοπέλα σου αφού της πουλάς το κινητο αντί να της το χαρίζεις

AleXXX

mia apo aftes ths palies suskeyes shmera ta exoune oi synaksiouxoi kai geroipoio poly apo ta modela tou 2012,2013,2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.