Τα Galaxy S10 κυκλοφορούν στις 8 Μαρτίου με τιμή που θα φτάσει μέχρι τα 1550 ευρώ;

Galaxy S10 κυκλοφορούν 8 Μαρτίου τιμή μέχρι 1550 ευρώ, Τα Galaxy S10 κυκλοφορούν στις 8 Μαρτίου με τιμή που θα φτάσει μέχρι τα 1550 ευρώ;

Σε αναφορά που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίζεται η ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και η τιμή των Galaxy S10 τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε τρεις εκδόσεις, με την τιμή του κορυφαίου μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο να φτάνει σε υψηλά επίπεδα.

Η συγκεκριμένη αναφορά κάνει λόγο για την κυκλοφορία τριών διαφορετικών Galaxy S10 με οθόνη στις 5.8, 6.1 και 6.4 ίντσες και ultrasonic αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το αν θα βρίσκεται σε όλα τα μοντέλα ή μόνο σε αυτά με οθόνη 6.1 και 6.4 ιντσών, από τη στιγμή που το μοντέλο των 5.8 ιντσών προορίζεται σαν το “οικονομικό”, μια κίνηση παρόμοια με το iPhone XR της Apple.

Μια νέα λειτουργία στο επετειακό Galaxy S10 έχει να κάνει με τη φόρτιση, μιας και οι φήμες αναφέρουν ότι θα μπορεί ο χρήστης να φορτίζει ασύρματα, συμβατές συσκευές στην πλάτη του Galaxy S10, κάτι το οποίο είδαμε με τη λειτουργία Wireless Reverse Charging της Huawei, για ασύρματη φόρτιση συσκευών που θα τοποθετούνται πάνω στο Mate 20 Pro.

Όσον αφορά το πότε θα γίνει η αποκάλυψη των νέων Galaxy S10, αυτό αναμένεται να γίνει πριν την MWC2019 στις 25-28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, σε ειδικό Unpacked event της Samsung. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί στις 8 Μαρτίου.

Κάθε φορά που έχουμε την κυκλοφορία μιας ναυαρχίδας, προσπαθούμε να μαντέψουμε πόσο ακριβά θα φτάσει η τιμή πώλησής της, τη στιγμή που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ξεπερνούν το φράγμα των 1000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το entry-level Galaxy S10 με οθόνη στις 5.8 ίντσες και επίπεδη οθόνη, θα κυκλοφορήσει με 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τιμή που θα ξεκινάει από τα 750 ευρώ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναφορικά με το μοντέλο των 6.1 ιντσών, θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 128GB και 512GB με τιμή 880 και 1100 ευρώ αντίστοιχα, τη στιγμή που το Galaxy S10 Plus με οθόνη 6.4 ιντσών, θα κυκλοφορήσει με 128GB, 512GB και 1TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τιμή 994, 1225 και 1550 ευρώ αντίστοιχα. Πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι δεν είναι γνωστό το αν η έκδοση με το 1TB θα αφορά την 5G έκδοση του S10, το οποίο πιστεύεται πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Τέλος, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι πληροφορίες που προέρχονται από πηγές και όχι από την ίδια τη Samsung, αλλά δεδομένης της κατάστασης με τις τιμές των ναυαρχίδων που κυκλοφορούν στην αγορά, δε θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη το να δούμε τις τιμές των Galaxy S10 να είναι πολύ κοντά με αυτές των iPhone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αίσχος

vladimiros

Ααααα θα εχει και εκδοση 1TB γιαυτο και τα 1550 ευρω,μα τοση μνημη που να χρειαστει ρε παιδι μου..αλλα και παλι τα 1200 για τα 512gb πολλα ειναι..

ΚώσταςD.

Υπάρχει λύση! Χιαομι!!!

godis

Ελα Αλεκο samsung εως και 1550€. ΠΟΣΟ;; AXAXAXAXAXAXAXAXAXA.!!!

Flagship killer

ΚωσταςD φίλε καιρό έχω να διαφωνήσω μαζί σου… ψαχτηκα για Xiaomi… και είδα…
Ασταθές ui
Διαφημίσεις (επιθετικές) στο επίσημο ui κάτι το οποίο ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ η ξαομι και είπε πως δεν θα το αλλάξει.
Οθόνες LCD δεκαετίας και amoled παλιές της Samsung με ανάλυση μικρότερη των LCD (όλες οι amoled έχουν μικρότερη ανάλυση από την αναγραφόμενη)
Υψηλά sar 3πλασια ή και 5πλαδια από τα samsung
Έλλειψη IP
Features που δε λειτουργούν στην Ευρώπη (face unlock)
Μπάχαλο service (με εξαίρεση την quest όπου εκεί όμως οι τιμές είναι απαγορευτικές για Ξαομι)
Στο mi8 δεν εμφανίζονται notification στο notification bar (άρα γιατί λέγεται notification bar?)
…..
Μετά από όλα αυτά ΟΧΙ καμία xiaomi δεν υπάρχει.
Αν πάλι σου φαίνομαι υπερβολικός, google is your friend….
Τελικά πήγα σε s9+ και οκ… κατάλαβα γιατί έχω χρόνια να φύγω από τη samsung (note 3, s6 plus, s7 edge, note 8, s9+) και ούτε πρόκειται.

Τα Ξαομι είναι υπέροχα για κάποιον που θέλει να νομίζει πως έχει flagship μόνο και μόνο επειδή έχουν sd845… ζασταβα με κινητήρα Porsche….

p4petrenko

Άρε apple τι μας κάνεις

ΚώσταςD.

@Flagship killer Καλα δεν το συζητώ αλλά λέω και τη φθηνή καλή λύση!!! Όσο ακόμη έχει χαμηλά τις τιμές γιατί περιμένω από τη νέα χρονιά να παρουσιάζει και πολύ τουμπανα smartphone και θα τσιμπήσει στην τιμή λογικά….

Fotis

Samsung fans που είστε;

godis

Flagship killer σορρυ ρε φιλε αλλα εντελως ατυχες το παραδειγμα σου (ζασταβα με κινητήρα Porsche)θα μπορουσες να το αποφυγεις για πολλους & ευνοητους λογους.!!!!

Αλεχανδρο

χαλαρώστε όλοι, σε 3 μήνες θα κοστίσουν τα μισά λεφτά, τότε θα τα αγοράσουμε, λες και δεν το γνωρίζετε, αυτή είναι η πολιτική της Samsung

John Real

Μια χαρα ειναι τα Xiaomi , πχ το pocophone κερδιζει ΑΝΕΤΑ σε speedtest και το S9 και το Note 9 γιατι εχει πολυ ελαφρυ λογισμικο σε αντιθεση με της Samsung και κοστιζει και το 1/3 της τιμης. Οποιος θελει να βρει bug και προβληματα μπορει να βρει σε οποιαδηποτε εταιρεια.
Απο εκει και περα περι ορεξεως…

John Real

Πλεον επισημα υπαρχουν δυο εταιρειες φουσκες. Στην Apple προστεθηκε και η Samsung. Τα κοροιδα ομως σιγα σιγα τελειωνουν.

Petroslappas

Δεν βλέπω κάτι το περίεργο είναι αναμενόμενο εάν αναλογιστείτε τις τιμές του note9 όπως κάθε χρόνο τα επόμενα S παίζουν παραπλήσια και ποιο ψηλά τουλάχιστον εδώ σου δίνει 1tb μνήμη προσπαθεί να δικαιολογήσει την τιμή ενώ στο άλλο στρατόπεδο καθόλου μόνο πουλώντας αερολογίες για σούπερ ντουμπερ χαρακτηριστικά…
Όπως και να έχει είναι πολύ υψηλό επίπεδο των τιμών πλέον οπότε η παίρνεις περσινή ναυαρχίδα η περιμένεις να πέσει το νέο μετά από κάποιους μήνες…
Αυτό ουσιαστικά είναι το καλό αλλά και κακό των android phone η γρήγορη πτώση τιμών
Καλό για να το αποκτήσεις
Κακό για να το πουλήσεις

godis

John Real και το σημαντικοτερο οσο αφορα το pocophone.H βαθμολογια 4,9 στα σκρουτζομαγαζα απο χρηστες που το εχουν τα λεει ολα.!!!

Flagship killer

JohnReal ακριβώς αυτο εννοώ… το μονο που ακούω ειναι” κερδίζει σε speed test ” για τα παραπάνω που έγραψα όμως ούτε λόγος έτσι…. τα ξαομι είναι φτηνά γιατί απλά το προϊόν είναι ο ιδιος ο κάτοχος τους μέσω των διαφημίσεων . Λεει η ξιαομι στη Google κάναμε official beta partner κι εγώ θα βάζω στις συσκευές μου ΜΕΣΑ τις διαφημίσεις σου…. άρα ποιο είναι το προϊόν….
Λίγο βαθύ όλο αυτό βέβαια για άτομα που λένε “….Ναι αλλά στα speed test ” και θα συνεχίσω να μιλάω στην ίδια γλώσσα μπας και γίνω κατανοητός… συζήτηση καγκουρων με σαξοραλα… “φίλε προχτές πάτησα μια 5αρα (BMW) στις στροφές για Κάλαμο, δεν ήξερε που να κρυφτεί ” 😂😂😂😂😂

Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ας ξέρουμε τι έχουμε στα χέρια μας…

Flagship killer

Κι εφόσον η samsung είναι τόσο κακή… Γιατί τα ξιαομι φοράνε τα αποφάγια της (mi8 με amoled samsung του 2013)….
Στο mi25 μπορεί να βάλουν καμία QHD του s7 edge…

godis

Flagship killer συ ξερεις πολλα.!!!!

Flagship killer

@godis όχι φίλε δε ξέρω. Διαβάζω όμως και όταν θέλω να αγοράσω ψάχνω τα πάντα και κυρίως πάω και τα σκαλιζω να δω αν από αυτό που έχω μου προσφέρουν κάτι παραπάνω.
Είχα note8 και είπα να κάνω την ταρζανια να πάω σε mi8 με δέλεαρ την τιμή, τη λέξη amoled, τον 845…
Έψαξα λοιπόν και είδα πως τελικά είναι ΑΚΡΙΒΟ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ IP 68 που είχα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ασύρματη φόρτιση που είχα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ την ΟΘΟΝΑΡΑ που είχα
ΕΧΕΙ την οθόνη που είχα στο ΝΟΤΕ 3
ΔΕΝ ΕΧΕΙ audio jack που χρησιμοποιώ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ το χαμηλό SAR που είχα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ το λογισμικό χωρίς ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ που είχα (εδώ γελάνε και οι κινέζοι)

Άρα λοιπόν θα έπαιρνα ένα κινητό 2018 με τουλάχιστον 6(!!!!) ΔΕΝ , μπροστά σε ένα του 2017… ψάξτε να βρείτε λοιπόν ποιος κάνει… μπεεεεεε

John Real

Flagship killer γελανε και τα δεντρα με τις βλακειες που γραφεις, το Note 3 ειχε οθονη 5.7″ αναλογιας 16:9 , το Mi8 εχει 6.21″ αναλογιας 18.5:9. Δεν εχει καμια σχεση η μια οθονη με την αλλη.
Το ip68 πολλους δεν τους ενδιαφερει. Για το sar οντως το ενα εχει 0.30 και το αλλο 0.70 , και τo mi8 ομως αρκετα κατω απο τα ορια ειναι. Πχ το iphone xs max εχει 0.99 w/kg.
Γενικα σαν value for money καλυτερο ειναι το Xiaomi γιατι σε οθονη και καμερα εχουν παρομοια αποτελεσματα ενω εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο το s9+ , ολα αυτα σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.

Flagship killer

Μάιος 2018
Mi8 : 1080 x 2248 pixels (~402 ppi density)

Σεπτέμβριος 2014
Note 4 : 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~518 ppi density)

Σςςςςςςςςς…. ησυχία….

Αν σου ζητήσω να αλλάξουμε το s9+ με το μιξα-ομι μη δεχτείς…

John Real

Μπερδευτηκα τωρα , για το Note 3 δεν μας ελεγες; Τελος παντων ο καθενας αγοραζει οτι θελει αρκει να μην γραφει ανακριβειες.
Παντως ετσι για την ιστορια κινητο με edge οθονη δεν θα αγοραζα ανεξαρτητως τιμης γιατι ειναι το πιο αχρηστο gimmick.

Flagship killer

Για τις διαφημίσεις όμως στο interface δεν βλέπω να λες κάτι… εκτός κι αν το θεωρείς σεβασμό προς τον πελάτη…. και μη μου πεις δεν ενοχλούν γιατί όλοι βρίζουν στα φόρουμ της μιξα-ομι παγκοσμίως γι αυτό το θέμα!
Τέλος πάντων.. Όπως είπες κι εσύ περί ορέξεως και ο καθένας όπου τοποθετεί τον εαυτό του!

Flagship killer

Θεωρείς ότι η οθόνη εξαρτάτε από το μέγεθος και την αναλογία κι εγώ κάθομαι και απαντάω….

VasilisN9

@flagshipkiller +1000 αλλά μην λες πολλά οποίος δεν καταλαβαίνει δεν καταλαβαίνει. Τσάμπα χρόνο χαλάς να εξηγείς. Άστους xiaomi xiaomi. Ο καθένας ότι μπορεί.

Flagship killer

@vasilisN9 ρε φίλε δε μπορώ. Κοροϊδεύουν την samsung του 2019 γράφοντας περήφανοι πάνω σε μια οθόνη της Samsung του 2013…. και βγάζουν και γλωσσιτσα ότι λέω βλακείες… επίπεδο Xiaomi fan…

Νικος8

Λοιπον… κανεις δδν προκειται να παρει τα 512gb ας μην κοροϊδευομαστε.. οσον αφορα την τιμη στα 1000 ευρω για τα 994 ευρω ειναι παρα πολλα. Κανεις μα κανεις δεν αγοραζει κινητο την ημερα κυκλοφοριας αλλα μηνες αργοτερα! Πολυ απλα μεσω φιλου αγοραζετε το κινητο με αποφορολογση μεσω ενος φιλου μαζι με επιστροφη eurobank. Πολυ απλο. Το s9+ στα 629 ευρω που ήταν πριν λιγες , αν βαλετε αποφορολογηση και επιστροφη eurobank h τιμη πεφτει στα 400 κατι. Λύσεις υπαδχουν μην γκρινιαζεται απλα περιμεντε την καταληλη στιγμη

John Real

Ποια οθονη του 2013 ρε Flagship πλακα μας κανεις; Εκτειθεσαι με αυτα που γραφεις.
Ενημερωτικα παντως δεν εχω xiaomi και ουτε συμφωνω για τις διαφημισεις , οπως δεν μου αρεσει και το bloatware της Samsung για να ειμαστε δικαιοι. Πολυ πιθανο ομως ειναι να αγορασω μελλοντικα xiaomi η oneplus. Τα Samsung εκτος απο υπερεκτιμημενα απο τοτε που το γυρισαν σε edge οθονες (το πιο αχρηστο gimmick) εχασαν πολυ για εμενα.

Φωτης

To μαμισαν κ ψοφισε!! Οι τιμες οπως πανε θα πληρωνουμε πιο πολλα απο μια 4k tv 55αρα oled.. Παντος σκεφτομαι απο Κοτσοβολο ατοκα το note 9 512 8GB RAM στα 1000ευρω 36 δοσεις.. Συμφερει τι λετε; H το mate 20 pro στα ιδια χρηματα κ δωρο ενα p20 lite..

Flagship killer

Ρε JohnReal άστο βρε καμάρι μου που εκτίθεμαι κιόλας… Που πήγες να συγκρίνεις οθόνες με βάση τις ίντσες και την αναλογία…. Σε ανάλυση (Που αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ μετράει σε μια οθόνη) η οθόνη του note 4 (2014) ειναι καλύτερη από αυτή του mi8 (2018) ? Ναι ή Όχι; και αν όχι πες μας και τα γιατί… Το oneplus 6 που αναφέρεις ΝΑΙ το θεωρώ το σωστό το κινητό το πρόστυχο…. ΑΛΛΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ… έχει απαράδεκτο SAR! Σίγουρα αν δεν τον ενδιαφέρει κάποιον αυτό είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Εμένα προσωπικά μετά την οθόνη είναι ο δεύτερος κύριος παράγοντας επιλογής. Αν το SAR του ήταν έστω σε φυσιολογικά επίπεδα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αλλά με το s9plus στα 6 κατοστάρικα δεν υπήρχε καν λογος6να μπω στη διαδικασία. Όσο για τα Xiaomi για εμένα απλά δεν υπάρχουν. Επίσης πριν λίγες μέρες η Xiaomi παρουσίασε το δικό της χαρτί υγείας (όντως το έκανε και έκλαψα από τα γέλια, μιλάμε για εταιρεία με κύρος όχι αηδίες) μου φάνηκε πιο ποιοτικό από τα κινητά και το ui της. Τέλος πάντων ,Καλή καρδιά και την επόμενη φορά φρασουλες όπως το “λες βλακείες “καλο θα ηταν να λείπουν… οι εξυπνοι άνθρωποι μιλούν με επιχειρήματα. Οι… Συνέχεια »

JohnWave

Στην αρχή είδα τον τίτλο του άρθρου και τρόμαξα. Στη συνέχεια είδα πως το S10 θα κυκλοφορήσει στα 880€ και το S10+ στα 994€, τιμές που περίμενα χωρίς κάποια σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρυσι.

Όσο για την όλη κουβέντα παραπάνω σχετικά με τη σύγκριση ναυαρχίδων της Samsung και της Xiaomi, προσωπικά συμπαθώ πολύ και τις δύο εταιρίες. Η Xiaomi δίνει πολύ δυνατές σε ταχύτητα ναυαρχίδες σε πολύ καλή τιμή μειώνοντας κόστος από ποιότητα κατασκευής, ποιότητα οθόνης και ποιότητα κάμερας. Η Samsung δίνει καλύτερη κατασκευή, οθόνη και κάμερα, κοπανά και ένα χαράτσι λόγω brand name και έτσι πουλά ακριβότερα. Απλά τα πράγματα.

@Κ.Βλαχάκη & Ιάκωβε Μπελώνα: Καταλαβαίνω ότι τίτλοι σαν αυτόν του συγκεκριμένου άρθρου είναι πιασάρικοι για σχολιασμό, αλλά μας τρομάζετε ! :p Δεν λέω ότι δεν ανταποκρινόνται στην πραγματικότητα αλλά ξέρετε είναι του στυλ “Κλείνει το Techblog…συμφωνία με την τάδε εταιρία”, “Πέθανε ο Αντετοκούμπο…στα γέλια”. Έτσι και σε αυτό το άρθρο έχουμε “Στα 1500€ τα S10…του 1 TB στην plus έκδοση”.

Asos206

Ωραίος ο johnwave, έτσι όπως τα λέει είναι, έβαλε το τυράκι κυρ Κώστας, παιχνίδι να γίνετε 😜
Έπεσε σχόλιασμος στο φουλ. Τώρα όσων αφορά για το θέμα άποψη μου ότι ναι μεν είναι ακριβά σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και περιμένεις λιγω να πέσουν για να το πάρεις… Αλλ ρε παιδιά η ποιότητα είναι ποιότητα.. Για παράδειγμα Έλεγα να παρω το one plus 6+…αλλα μολης είδα το σαρ, ούτε το σκέφτηκα, πως να το κάνουμε άλλη ποιότητα, και για xiaomi όλοι από κάπου αγοράζουν οθόνες και σίγουρα δεν θα είναι οι τελευταίες θα είναι λίγο ποιο παλιάς τεχνολογίας και ας είναι και oled…το εμπόριο έτσι είναι δε πλασάρεις ποτέ το καλό σου χαρτί σε άλλες εταιρείες οσα και να σου δίνουν..

navarxos

xiaomi και ξερό ψωμί. τις διαφημίσεις τις απενεργοποιείς στο xiaomi.

ΚώσταςD.

@Flagship killer Κοιταξε και το s9+ έχει boby sar στο 1.35 καμία σχέση με τα παλιά σαμσουνγκ που δεν ξεπερνούσαν το 0.5. Δηλαδή κατά τη διάρκεια των κλήσεων έχει συγκεκριμένο όριο υποθέτω και μετά ανεβάζει μέχρι και 1.35. Δλδ το έχεις π.χ στην τσέπη και σου ψήνει τα…. 😂😂😂 Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα. Θα προτιμούσα να είχα και body κάτω από 0.7. Όσο για τα Χιαομι για αυτά που προσφέρουν στην τιμή που τα προσφέρουν νομίζω δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά… Μέσα στο 19 πιστεύω θα προσφέρει πολύ καλύτερα πράγματα και θα ανέβει ακόμη περισσότερο… Θα δείξει… Πάντως υπάρχουν και μοντέλα με sar κατω από 0.7 της Χιαομι. Αυτά…

JD

@JohnWave Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που γράφεις: ————————————————————————————————————————- “Όσο για την όλη κουβέντα παραπάνω σχετικά με τη σύγκριση ναυαρχίδων της Samsung και της Xiaomi, προσωπικά συμπαθώ πολύ και τις δύο εταιρίες. Η Xiaomi δίνει πολύ δυνατές σε ταχύτητα ναυαρχίδες σε πολύ καλή τιμή μειώνοντας κόστος από ποιότητα κατασκευής, ποιότητα οθόνης και ποιότητα κάμερας. Η Samsung δίνει καλύτερη κατασκευή, οθόνη και κάμερα, κοπανά και ένα χαράτσι λόγω brand name και έτσι πουλά ακριβότερα. Απλά τα πράγματα.” ————————————————————————————————————————– Όμως σε κάμερα σύμφωνα με το DXOMark το Mi8 έχει την ίδια βαθμολογία με το S9+ δηλαδή 99. Μάλιστα το MiMix 3 πήρε πρόσφατα 103 και το software θα το δώσει η Xiaomi και το Mi8 (έχουν τις ίδιες κάμερες) οπότε μπορεί να να περάσει το S9+ έστω και οριακά. Σε οθόνη και τα δύο έχουν AMOLED της Samsung , υπάρχει κάποια διαφορά υπέρ του S9 αλλά μικρή (και δεν μιλάω φυσικά για ανάλυση γιατί 400+ PPI είναι υπεραρκετά). Από εκεί και πέρα βλέπει κάποιος τις τιμές και πόση διαφορά σε οθόνη/κάμερα/μπαταρία έχουν τα δύο κινητά και κρίνει αν θέλει να πληρώσει και ένα σεβαστό πόσο για το brand name και τον σχεδιασμό edge (εμένα δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο feature αλλά… Συνέχεια »

Λάμπρος

Το ότι θα έβλεπα σύγκριση οθόνης 1080p vs 1440p δεν το περίμενα ποτέ.Μιλαμε τρομερό επιχείρημα.Επισης,διαφορά τιμής τουλάχιστον διπλάσια.μερικοι που είστε ασχετουληδες και φαν μποιζ μην μπαίνετε να σχολιάζετε.1550 ευρώ παίρνω σταθερό πισι κτήνος η πάω 3 σερι χρονιές διακοπές τα Χριστούγεννα.μπεεεεεεεεεε

JohnWave

@JD, έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν δίνω σημασία στο τι λέει το DXOMark για κάμερες κινητών. Eίναι ένα site με αντικειμενικές αξιολογήσεις για DSLR αλλά στο θέμα των smartphones κάτι συμβαίνει…για να μην το πω αλλιώς. Eίχα πάρει το P20 Pro, το No1 κατά αυτούς σε κάμερα και αναγκάστηκα να το μεταπουλήσω σε 1 μήνα λόγω των ψεύτικων λήψεων σε καλό φωτισμό. Όσο για τις οθόνες, αναφέρομαι στην πιστότητα χρωμάτων και όχι στην ανάλυση. Όπως έγραψα δεν αμφισβητώ ότι η Samsung βάζει χαράτσι brand name. Απλά λέω ότι αν πχ η ναυαρχίδα της Xiaomi κοστίζει 550€ και εκείνη της Samsung 850€, τα 300€ δεν είναι όλα brand name. Ένα μέρος είναι brand name και ένα μέρος είναι διαφορά κόστους.

Piko

Οσο η apple ανεβαζει τιμες θα ανεβαζουν και αυτοι.
Αλλωστε ειναι γνωστο απο το 2010 οτι η τιμη του iphone αποτελει το ανω φραγμα τιμης για τους υπολοιπους.
Παλι καλα που στην ελλαδα υπαρχουν κατα καιρους διαφορες προσφορες αλλιως με αυτες τις τιμες στα ράφια θα εμεναν. Οχι φυσικα οτι με τις προσφορες δεν ειναι και παλι ακριβα…

Petros

Μια χαρα τιμή ειναι… , εδω η χαβαι θέλει 1050 μαζί δωρο το p20 lite ωστε αμα το στείλεις service για πράσινη οθόνη… να έχεις συσκευή

K.R.

Ολοι πεσατε να κραξετε αμεσως…..
Δεν κανουν ολα τα s10 1500ευρω μαγκες μου…..μονο η εκδοση με τεραστια μνημη….
Το s10 plus με 128gb μνημη κοστιζει 995!!!!!!!!!
Μην γραφετε οτι να ναι…διαβαζετε κ το αρθρο…οχι τον τιτλο ομως…
995 σε σχεση με τα mate 20 και τα iphone που ξεπερναν το χιλιαρικο αξιζει….
Γιατι η σαμσουνγκ εχει κ ενα ονομα τοσα χρονια κ κινηταρες….κατοχος s6 3χρονια….
Το mate 20 πανακριβο εφοσων η huawei πουλουσε φθηνοτερα…..
I phone υπερβολικη τιμη φετος δν το συζηταμε καν…..
Συν προβληματικα…
Αν το s10 δεν εχει προβληματα και παιρνεις το s10 plus κατω απο χιλιαρικο θα κανει θραυση

vladimiros

K.R. Καλα τα λες αλλα προσπαθεις να την δικαιολογησεις λιγο θα ελεγα..οτι θα εχει 995ευρω το s10 plus με μνημη 128gb δεν ειναι ακομα σιγουρο..εγω πιστευω το plus θα ξεκιναει τουλαχιστον 1050-1100..
Περυσι το S9+ ξεκινησε αν δεν κανω λαθος στα 980..και φετος το 10αρι 995;; μπαααα μονο 15ευρω διαφορα δεν νομιζω κολλητε!!

nvntas

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ 100% Η APPLE ΜΕ ΤΟ IPHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λολ

μαρεσει που ασχοληστε και τρωγεστε, γραφτε τους ολλους να νιωσουν πονο… τρωγεστε σαν τα γατακια αραχτε ενα κινιτο ειναι που κανει λιγο πιο γρηγορα απο ενα που εχει 200-300 ευρω… α ρα χτε λοιπον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.