Η Apple σύμφωνα με τον γνωστό leakster, Ice Universe, θα διπλασιάσει τον ρυθμό ανανέωσης στα iPhone 12 που θα κυκλοφορήσουν το 2020.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά, ακόμη και από μεγάλες εταιρείες τροφοδοτείται από display με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Samsung, Apple και Huawei δεν έχουν μεταβεί ακόμη σε display με υψηλότερο refresh rate. Από αυτές η πρώτη που θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα μάλλον θα είναι η Huawei που θα μεταβεί σε display με 90Hz refresh rate στο Mate 30 Pro και έπειτα η Apple, καθώς φημολογείται ότι θα διπλασιάσει τον ρυθμό ανανέωσης των iPhone το 2020.
Apple is considering a switchable 60Hz/120Hz refresh rate screen on the iPhone in 2020, and is discussing with Samsung and LG. pic.twitter.com/4aoU303umu
Τα smartphone όμως με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα 60Hz έχουν ένα ζήτημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Ένα παράδειγμα για την διάρκεια της μπαταρίας είναι τα iPad των 12.9 και 10.5 ιντσών του 2017 τα οποία τροφοδοτούνται από ProMotion display, όπως τα ονομάζει η Apple. Τα display αυτά ρίχνουν τον ρυθμό ανανέωσης στα 24Hz όταν προβάλλεται μία στατική εικόνα και αλλάζουν στα 48Hz όταν παίζει κάποιο βίντεο με σκοπό την εξοικονόμηση μπαταρίας.
Δες πώς μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα στο Android TV ενεργοποιώντας το Developer Options και αλλάζοντας δύο βασικές ρυθμίσεις για καλύτερη απόκριση.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου