Τα νέα Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite κυκλοφορούν Ελλάδα στις 31 Ιανουαρίου [update]

, Τα νέα Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite κυκλοφορούν Ελλάδα στις 31 Ιανουαρίου [update]

Αυτή την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου (update: Το Note 10 lite θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου) κυκλοφορούν τα νέα Samsung Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite με τιμή διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, το Galaxy S10 lite θα έχει τιμή 699 ευρώ και το Galaxy Note 10 lite τιμή 649 ευρώ.

Galaxy S10 Lite

Οι συσκευές Galaxy Lite προσφέρουν μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάμερας, που βασίζονται στις κορυφαίες τεχνολογίες της Samsung. Οι φωτογραφίες εξελίσσονται με το Galaxy S10 Lite, το οποίο διαθέτει μια κύρια ευρυγώνια κάμερα, μία Ultra Wide και μία Macro κάμερα μαζί με τον νέο σταθεροποιητή Super Steady OIS. Όταν συνδυάζεται με τη λειτουργία Super Steady, ο Super Steady OIS προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για φωτογραφίες και βίντεο δράσης, επιτρέποντας την άμεση κοινοποίηση τους χωρίς συμβιβασμούς. Η υπερευρυγώνια κάμερα διαθέτει πεδίο προβολής 123 μοιρών, όπως και το ανθρώπινο μάτι, ενώ οι υψηλής ανάλυσης κάμερες μπροστινής και πίσω όψης επιτρέπουν την καταγραφή λεπτομερειών σε καθαρή εστίαση.

Galaxy Note10 Lite

Το Galaxy Note10 Lite παρέχει premium εμπειρία και αυξάνει την παραγωγικότητα με το S Pen. Με την τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Bluetooth (BLE), η περιήγηση σε μια παρουσίαση, η επεξεργασία βίντεο και η λήψη μιας φωτογραφίας, γίνονται με ένα απλό κλικ του S Pen. Η εντολή Air Command προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του S Pen. Επιπλέον, η εφαρμογή Σημειώσεις της Samsung καθιστά την καταγραφή σημειώσεων γρηγορότερη και ευκολότερη ακόμα και εν κινήσει με άμεση μετατροπή τους σε κείμενο, για άνετη επεξεργασία και κοινή χρήση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραλλού

Καλησπέρα μια ερώτηση το Note 10 Lite υποστηρίζει τα edge lighting και Led notification; Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ChatGPT Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Nothing OS 2.5.5 με ενσωμάτωση ChatGPT

Το Nothing OS 2.5.5, το οποίο έγινε διαθέσιμο για το Phone (2) και το Phone (2α) τον περασμένο μήνα, έρχεται τώρα στο Phone (1).

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.