Αυτά είναι τα iPhone που θα συνεχίσουν να πωλούνται και οι τιμές τους

iPhone, Αυτά είναι τα iPhone που θα συνεχίσουν να πωλούνται και οι τιμές τους

Μετά τις τιμές των iPhone 12, σας παρουσιάζουμε τις τιμές των παλαιότερων iPhone SE, iPhone XR και iPhone 11, που θα συνεχίσουν να πωλούνται. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα έχουν ανανεώσει τις τιμές τους, λίγο πριν την έλευση των νέων iPhone και έχουμε πλέον μία καθαρή εικόνα για το πως θα κινηθεί η αγορά των συσκευών της Apple. Αναλυτικά, τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν και οι τιμές τους:

iPhone SE
64GB: Τιμή 499 ευρώ
128GB: Τιμή 569 ευρώ
256GB: Τιμή 699 ευρώ

iPhone XR
64GB: Τιμή 639 ευρώ
128GB: Τιμή 699 ευρώ

iPhone 11
64GB: Τιμή 739 ευρώ
128GB: Τιμή 799 ευρώ
256GB: 929 ευρώ (προσφορά)

iPhone, Αυτά είναι τα iPhone που θα συνεχίσουν να πωλούνται και οι τιμές τους

Το iPhone SE βλέπουμε ότι δεν έχει δεχτεί κάποια μείωση τιμής, καθώς πρόκειται για φετινό μοντέλο. Από την άλλη, οι υπόλοιπες συσκευές είναι κατά 100-130 ευρώ φθηνότερες από ότι πριν την ανακοίνωση των iPhone 12. Όλες οι αλυσίδες έχουν αφαιρέσει την επιλογή των iPhone XR στα 256GB, ενώ και το iPhone 11 στην ίδια χωρητικότητα το παρουσιάζουν σαν “προσφορά” και όχι μόνιμη τιμή. Οπότε, η σκέψη μας είναι ότι ίσως αφαιρεθεί και το iPhone 11 256GB από την αγορά και πρόκειται για πώληση του stock.

Να θυμίσουμε επίσης ότι τα υπόλοιπα iPhone που πωλούνται αυτή τη στιγμή, όπως τα 11 Pro και 11 Pro Max, θα αφαιρεθούν από όλες τις μεγάλες αλυσίδες και μόνο τα παραπάνω, μαζί με όλη τη σειρά iPhone 12, θα πωλούνται επίδημα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.