Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL ανακοινώνονται στις 9 Οκτώβρη;

Τα Pixel 2 και 2 XL ανακοινώθηκαν επίσημα στις 4 Οκτωβρίου του 2017 και αντίστοιχα η ίδια ημερομηνία είχε διαρρεύσει για την παρουσίαση των Pixel 3 και Pixel 3 XL τη φετινή χρόνια. Ωστόσο ίσως υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg η επίσημη παρουσίαση μετατίθεται για λίγες ημέρες αργότερα, καθώς ισχυρίζεται ότι η τρίτη γενιά Pixel smartphones θα αποκαλυφθεί από την Google σε press event στη Νέα Υόρκη που θα λάβει χώρα στις 9 Οκτωβρίου.

Οι πολλαπλές διαρροές το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτουν ότι η νέα σειρά και ειδικά το Pixel 3 XL (μέχρι και στη μαύρη αγορά το βγάλανε) είναι καθ’ όλα έτοιμα, οπότε αν ισχύει η μικρή καθυστέρηση κάποιο άλλο λόγο εξυπηρετεί. Ίσως η Google να ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο κοινό στα πλαίσια του ίδιου event κι άλλες ενδιαφέρουσες συσκευές, όπως ένα νέο Pixelbook ή γιατί όχι ένα Pixel Watch.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να σταλούν οι επίσημες προσκλήσεις από την αμερικάνικη εταιρεία για την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των Pixel 3 και Pixel 3 XL τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο παρά μόνο ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που η Google συνηθίζει να παρουσιάζει τα Pixel smartphone, λαμβάνοντας υπόψη μας τις δύο προηγούμενες χρονιές 2016 και 2017.

Πηγή

Σχόλια

  • Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα αν οι συσκευές που βλέπουμε μέσα έξω πάνω κάτω στο YouTube είναι όντως η τελική έκδοση των νέων pixel. ..αυτοί στις 9 Οκτωβρίου τι θα ανακοινώσουν ακριβώς ???
    Το μόνο που μπορούν να πουν ορίστε ότι είδατε εδώ και 2 μήνες 😀😆😁😀

  • Πραγματικα η Google φετος αναρωτηθηκε αν μπορει να δημιουργει την πιο ασχημη αντιγραφη και το επραξε, ξεπερνωντας την Huawei κτλ. Μονο η καμερα δεν αρκει για να εχεις ενα καλο κινητο. Το design ειναι απαισιο και τα specs απο το 2016: 4GB ram, οθονη 1080p 6.3' με μπαταρια 3400 κτλ κτλ. Τι να πω..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.