Όλα τα Samsung Galaxy S22 θα έχουν Gorilla Glass Victus+

Samsung, Όλα τα Samsung Galaxy S22 θα έχουν Gorilla Glass Victus+

Samsung, Όλα τα Samsung Galaxy S22 θα έχουν Gorilla Glass Victus+

Ενισχυμένα θα είναι τα υλικά της οθόνης όλων των μοντέλων που θα απαρτίζουν τη Samsung Galaxy S22 series. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα τα μοντέλα θα έχουν Gorilla Glass Victus+ στην οθόνη.

Από τη στιγμή της παρουσίασής του, το Gorilla Glass Victus έχει βρει τη θέση του στις οθόνες πολλών high end μοντέλων, καθώς και σε κάποιες περιπτώσεις ανθεκτικών smartphones που μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το περιμένουμε στο Samsung Galaxy S22, το S22 Plus και φυσικά στο Samsung Galaxy S22 Ultra.

Τα νέα Samsung Galaxy S22 θα είναι… επικά!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτά στο You.gr

Υπάρχει μία φήμη που θέλει τη Samsung Galaxy S22 Series να έχει γυαλί και στην πίσω επιφάνεια, όπου και εκεί θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρχει Gorilla Glass Victus, σε μια παρόμοια λογική με εκείνη που υπήρχε και στο Samsung Galaxy S21 Ultra. Άλλες πηγές σημειώνουν ότι το πίσω μέρος του Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι προικισμένο με το Super Clear Glass, που επίσης αναπτύσσει η Corning.

Όλα τα ερωτήματα και οι απορίες αναμένεται να λυθούν στις 8 Φεβρουαρίου που περιμένουμε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της Samsung Galaxy S22 series.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Σε ένα χρόνο το S22 Ultra θα είναι καλή αγορά. Για τώρα, το ενάμιση χιλιάρικο (μαζί με θήκες αξεσουάρ κτλ κτλ) πεφτει βαρύ, ακόμα και για κάποιον σαν εμένα που μπορεί να το διαθέσει. Ως τότε, δεν βλέπω κάποιο λόγο για να αλλάξω το Note 20 ultra που έχω.. σε λίγες μέρες έρχεται και το 12άρι με OneUI 4 ..και όλα καλά – όλα ανθηρά.

Last edited 2 years πριν by Alex
Solon

Από την στιγμή που άφησαν τις ίδιες κάμερες στο S22 Ultra με το S21 δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να περάσω σε νέα αγορά. Περιμένουμε βέβαια να δούμε και τον νέο Exynos αλλά πόσα παιχνίδια για κινητά υπάρχουν που να μπορούν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα ιχνηλάτισης ακτίνας; Μήπως κανένα; Οπότε είναι δώρον άδωρον και επιπλέον θα πρέπει να δούμε πως θα τα πάει ο νέος επεξεργαστής στο θέμα της κατανάλωσης και του throttling.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνω και εγω απολυτως. Το θεμα υπερθερμανσης θα εχει ενδιαφερον ΚΑΙ φετος.Θα εχει πλακα να λενε οι νεοι toy ιδιοκτητες ”παλι καλα που εχω exynos”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy AI: Δεν θα έρθει στη σειρά Galaxy S22

H Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S24 την περασμένη εβδομάδα βάζοντας στο επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

One UI 6 beta: Φτάνει στα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra

Η Samsung ξεκίνησε τις δημόσιες δοκιμές beta για το επόμενο skin της, το One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14, τον περασμένο μήνα.

Smartphones Galaxy Z Flip4 Galaxy Z Fold4 Samsung Galaxy S22

One UI 5.1: Έρχεται ενημέρωση σε παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung

Ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα ενημέρωσης One UI 5.1 για παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung αποκαλύφθηκε από την καναδική εταιρεία MVNO Fido.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22

Η Samsung προσθέτει το Galaxy S22 στο πρόγραμμα αυτοεπισκευής

H Samsung ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο ένα πρόγραμμα αυτοεπισκευής για τις συσκευές της, στο οποίο η τελευταία προσθήκη είναι η σειρά τηλεφώνων Galaxy S22, συμπεριλαμβανομένων των βασικών S22, S22+ και S22 Ultra.