Τα Samsung Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G θα κοστίζουν το ίδιο με τα αρχικά τους μοντέλα;

, Τα Samsung Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G θα κοστίζουν το ίδιο με τα αρχικά τους μοντέλα;

Εδώ και καιρό η φημολογία περί τιμής των επερχόμενων Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G έχει οργιάσει, με τις πληροφορίες να μιλούν για οικονομικότερα μοντέλα ή ακόμα και την ύπαρξη μίας τρίτης συσκευής, η οποία θα ερχόταν με την ονομασία Galaxy Fold Lite. Όπως φαίνεται, κανένα από τα παραπάνω δεν ισχύει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews η τιμή που έχει θέση προς το παρόν η Samsung για το επερχόμενο Galaxy Z Fold 2 στην αγορά της Νότιας Κορέας βρίσκεται στα 1.990 δολάρια, δηλαδή ακριβώς το ίδιο με το Galaxy Fold. Αίσθηση προκαλεί όμως και η τιμή του Galaxy Z Flip 5G, καθώς, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, η τιμή του έχει οριστεί στα 1.370 δολάρια που ναι μεν είναι ίδια με το Galaxy Z Flip, αλλά θα απογοητεύσει τους ήδη αγοραστές, καθώς μιλάμε για νέα έκδοση συσκευής, στην ίδια τιμή, με μόλις 5 μήνες διαφορά.

Όπως και να έχει και οι δύο συσκευές έχουν αναβαθμιστεί αντίστοιχα, με τη δεύτερη συσκευή της σειράς Z Flip να είναι απλά μία μικρή αναβάθμιση, με νέο επεξεργαστή και υποστήριξη 5G δικτύων, ενώ το Galaxy Z Fold 2 φαίνεται να είναι μία ουσιαστική αναβάθμιση, με μεγαλύτερες οθόνες, καλύτερες κάμερες και επεξεργαστή νέας γενιάς. Μένει να δούμε βέβαια πως οι παραπάνω τιμές θα μεταφραστούν στη χώρα μας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.