Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Φέτος κυκλοφόρησαν πολλά smartphones με αξιόλογα module καμερών. Καθώς η ποικιλία είναι μεγάλη, το DxOMark αποφάσισε να επιλέξει τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες, ανά κατηγορία, για το 2019.

Το DxOMark δοκίμασε φέτος 31 smartphones, τα οποία ανήκουν στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και κυμαίνονται από budget μέχρι flaships. Η ιστοσελίδα χώρισε τα smartphones που επέλεξε σε πέντε ξεκάθαρες κατηγορίες.

Best All-Rounder: Huawei Mate 30 Pro / Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition

Ο όρος all-rounder σημειώνει ότι τα τηλέφωνα σε αυτή την κατηγορία έχουν άριστες επιδόσεις τόσο στη λήψη φωτογραφιών όσο και στην εγγραφή βίντεο. Το DxOMark έστεψε βασιλιάδες το Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition, τα οποία αποτελούν άριστες επιλογές για όσους θέλουν ένα smartphone με πολύ καλές κάμερες.

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Best For Videos: Apple iPhone 11 Pro Max

Συγκεντρώνοντας 102 πόντους βαθμολογία, όσον αφορά την εγγραφή βίντεο, το iPhone 11 Pro Max είναι ο ηγέτης της κατηγορίας, σύμφωνα πάντα με το DxOMark. Οι δοκιμές προέβαλαν την ικανότητα του smartphone να καταγράφει HDR βίντεο με πολύ ευρύ δυναμικό φάσμα. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι αποδίδει καλά τα χρώματα, έχει καλή έκθεση και ισορροπία λευκού.

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Best For Zoom: Xiaomi CC9 Pro Premium Edition aka Xiaomi Mi Note 10 Pro

Κάποιοι θα θεωρήσουν εύκολη τη νίκη του Xiaomi CC9 Pro Premium Edition σε αυτή την κατηγορία και όχι άδικα. Ωστόσο, όλα τα οφείλει στην εξέλιξη των καμερών με τις οποίες εφοδιάζουν οι κατασκευάστριες τα τηλέφωνα τους. Όπως και να έχει, το DxOMark σημειώνει ότι οι επιδόσεις του στο ζουμ πλησιάζουν αυτές μιας “πραγματικής κάμερας”.

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Best For Ultra-Wide: Samsung Galaxy Note 10+ 5G

Όσοι ασχολούνται με τις ομαδικές φωτογραφίες ή την καταγραφή τοπίων, τότε το Samsung Galaxy Note 10+ 5G αποτελεί μονόδρομο. Μπορεί η ultrawide να έχουν μετατραπεί σε βασικό χαρακτηριστικό των smartphones, αλλά δεν αποδίδουν όλες το ίδιο. Σύμφωνα με το DxOMark, και τα αποτελέσματα των δοκιμών του, το Galaxy Note 10+ 5G έχει την καλύτερη ultrawide που κυκλοφορεί στην αγορά.

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Best For Night Photography: Huawei Mate 30 Pro

Μπορεί το DxOMark να το τοποθέτησε μαζί με το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition στην κορυφαία γενική κατηγορία all-rounder, αλλά ξεχώρισε το Huawei Mate 30 Pro για τις ικανότητες του στις νυχτερινές λήψεις. Η Huawei κατάφερε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνδυάζοντας νέας τεχνολογίας αισθητήρες και καινοτόμους αλγόριθμους επεξεργασίας.

DxOMark, Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Δεν συμφωνούν όλοι με τις μεθόδους και τα αποτελέσματα αξιολόγησης του DxOMark, αλλά σίγουρα αποτελεί για αρκετούς βασική πηγή πληροφόρησης, όσον αφορά τις επιδόσεις των καμερών στα smartphones. Εσείς, πιστεύετε ότι οι νικητές των παραπάνω κατηγοριών δικαίως πήραν τη θέση τους; Θα επιλέγατε κάποιο από τα παραπάνω smartphones μόνο και μόνο επειδή η ιστοσελίδα είπε ότι έχει καλή κάμερα;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

H αλήθεια ειναι οτι το dxo mark έχει ακουσει αρκετα αποτο οτι βγαζει μαγειρεμενα αποτελεσματα μεχρι το οτι προωθει εταιριες κανοντας διαφημιση κλπ.Το θεμα ομως ειναι οτι διαφοροι γνωστες και επαγγελματιες στο θεμα της φωτογραφιας που εχουν τεσταρει ή εχουν δικο τους καναλι στο youtube και εχω δει και αρκετα βιντεο τους,δεν αποκλινουν απο τα αποτελεσματα του dxo mark,οποτε εγω θεωρω οτι τα αποτελεσματα ειναι σωστα,και ανεβαινουν ραγδαια με θποβοηθηση του λειτουργικου στο θεμα των καμερων,αλλα για μενα οποιος θελει να αγορασει τηλ. βαση καμερας να παιρνει μια γνωμη απο το dxo mark αλλα να κλειδωνει την αποφαση του βαση ψαξιματος και διαφορων βιντεο!!

peter

To DXO εχει καταντησει γραφικό και αστειο σε πολλές περιπτωσεις, καθως τα νουμερα αυτα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, απο εποχης P20 pro και μετα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.