Ταχύτερος ο A13 Bionic των iPhone από τον Snapdragon 855+

A13 Bionic Snapdragon 855+, Ταχύτερος ο A13 Bionic των iPhone από τον Snapdragon 855+

Στο Geekbench εμφανίστηκε μία καταγραφή με το A13 Bionic chipset το οποίο φαίνεται πως είναι πιο γρήγορο από τον Snapdragon 855, Kirin 980 καθώς και από τον Snapdragon 855+. Το chipset του αμερικάνικου κολοσσού φαίνεται πιο γρήγορο ακόμη και από αυτό των δύο Galaxy Note 10, Exynos 9825. Η Apple ενσωμάτωσε το A13 Bionic chipset στα τρία τελευταία smartphone iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max τα οποία αποκαλύφθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η καταχώρηση στο Geekbench απευθύνεται σε benchmark του iPhone 12.3 το οποίο πιθανόν είναι το iPhone 11. Η συσκευή πετυχαίνει 5.472 πόντους σε Single-Core και 13.769 σε Multi-Core test. Το Black Shark 2 τώρα της Xiaomi που τροφοδοτείται από τον Snapdragon 855+ πετυχαίνει 3.623 πόντους σε Single-Core και 11.637 πόντους σε Multi-Core.

Όσον αφορά τον Exynos 9825 ο οποίος ενσωματώνεται στα Note 10 και Note 10+ αυτός πετυχαίνει 4.532 και 10.431 πόντους σε Single και Multi Core test αντίστοιχα. Τελευταίος στην κατάταξη έρχεται ο Kirin 980 με 3.289 και 9.817 πόντους σε Single και Multi Core test.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το chipset της Apple με τον Kirin 990 που αποκαλύφθηκε στην IFA 2019 το επόμενο διάστημα και με την κυκλοφορία των Mate 30 και Mate 30 Pro ίσως τα δεδομένα αυτά αλλάξουν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Kirin 990 ξεπέρασε σε AI Benchmark τον Snapdragon 855+.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Τέρας … ξεφτιλίζει τον ανταγωνισμό απλά και το έδειξε στην παρουσίαση με την δυνατότητα καταγραφής 4Κ βίντεο στα 60 FPS από δυο κάμερες ταυτόχρονα .
Υ.Γ Ο Α13 παίζει σε δικό του επίπεδο ΜΟΝΟΣ
Οι υπόλοιποι μαζί κ ο νέος 855+ δεν έχουν ξεπεράσει καν το περσινό A12…

DimCrete

Και μόνο που λέει κάθε χρόνο ο άλλος στην παρουσίαση των καινούργιων iphone πως είναι φέτος το τάδε το καλύτερο iphone που έγινε ποτέ (σώπα ρε μεγάλε υπάρχει πέριπτωση φέτος να έκανες χειρότερο απο άλλη χρονια?) και απο κάτω χειροκροτάνε αυτό δείχνει την αυτοπεποίθηση αυτης της μηλοεταιρίας που δεν τολμάει να αναφερθεί και να συγκριθεί με τον εκεί έξω ανταγωνισμό! 6gb ram ε? 4. Reverse charging στα Airpods ε? No! Σκεφτείτε για τί προπαγάνδα έχει γίνει που στο site του αυτή την στιγμή κατάστημα όπως ο Κωτσόβολος και όχι μόνο αναφέρει ότι πωλείται το iphone με 6gb ram και reverse charging. Σκέφτομαι σοβαρά πραγματικά να κάνω μία μήνυση για πώληση με παραπλανητική διαφμήση προιόντος και μετά να πάρω pop corn και να αράξω! Ο λόγος? Φέτος σου ζητάνε στο τηλέφωνο για να προχωρήσουν σε παραγγελία να πληρώσεις τα μισά λεφτά απο το iphone που έχει άλλα χαραχστηριστικά απο αυτά που διαφημίζουν! απλά εκτός απο παράνομο και γελοίο! Αλήθεια πως γίνεται η Apple στην περιγραφή του νέου κινητού να μην έχει καμία αναφορά στην μνήμη ram ενώ αφιερώνει ένα κατεβατό για τις φωτογραφίες και την κάμερα? Το marketing σας έχει γίνει απλά χυδαίο, προκλητικό και άκρως παραπλανητικό για τα 1339 ευρώ… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης

Γεια σου φίλε, προσωπικά πιστεύω ότι η σύγκριση που κάνεις είναι λάθος. Αρκεί να παρατηρήσεις τον ίδιο επεξεργαστή ( πχ 855) πως αποδίδει σε διαφορετικές συσκευές με ίδιο λειτουργικό ( Android) αλλά διαφορετικό skin ( oxygen, miui, κλπ). Για να έχει νόημα αυτή η σύγκριση θα πρέπει να βάλουμε τον A13 και τον 855 στο ίδιο κινητό που τρέχει το ίδιο λειτουργικό…

karboyniaris

μπορω να πω οτι το ios εχει το καλύτερο λειτουργικό επεξεργαστικά οκ βλέπουμε ενα κάλο επεξεργαστη επισης δεν εχουμε δει τον νεο επεξεργαστή της qualcom που βγαίνει φεβρουαριο που θα ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του A13 bionic και δεν ειναι ο 855+ ουτε ο 855 ο απλος αυτοι βγηκαν να κοντράρουν τον a12 αυτες ειναι οι γενιές αυτο που δεν καταλαβαίνετε ειναι οτι η apple Βγαζει τηλεφωνώ μια φορα τον χρονο αρα σε εισαγωγικά η χρονια της για το νεο ετος ξεκινάει τωρα οποτε ανταγωνιστή του a13 δεν υπάρχει δεν εχει βγει ακομα ναι ο kirin 990 Θα ειναι σιγουρα ο ανταγωνιστής ο 855 plus Ομως δεν ειναι ασχετος εαν τον εβγαλε η qualcom για μια νεκρη περίοδο που ολες οι εταιριες δεν εβγαζαν smartphone μεχρι πέρυσι και τωρα απλα θελουν να πουν οτι εχουν ενα κλιλ καλύτερο απο τον 855 οκ ναι αυτη την στιγμη ο a13 ειναι ο βασιλιας μεχρι τον φεβρουαριο που ξεκιναει η χρονια για τις android συσκευες

Chris_BMW

Και με τα note 10 , pixel , Huawei mate, one plus 7t τι παίζει φίλε ;;Το ένα από αυτά ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα κ τα αλλά ΔΕΝ έχουν ανακοινωθεί ακόμα .
Άρα λοιπόν επειδή είμαστε Hatters και ΔΕΝ παραδεχόμαστε την ανωτερότητα της Apple στο κομμάτι επεξεργαστής , οι παραπάνω συσκευές που ΘΑ παρουσιαστούν ΜΕΤΑ το I phone θα τις συγκρίνουμε με τον περσινό επεξεργαστή A12 και με τον A13 θα συγκρίνουμε συσκευές με πολύ νεότερο τσιπ που θα παρουσιαστεί Φεβρουάριο του 20 πιθανότατα στα νέα Galaxy
Πολύ σωστός !!! Ευτυχώς άλλαξε το σύστημα των like αλλιώς θα έπαιρνες καμία 15 άρια …

Blats

Στην πράξη και ο Α12 Καλή πατάτα είναι…..
Στα νούμερα Καλά τα λενε….

I am

Πραγματικά γελάω στο ότι ασχολείται κάποιος με την εξέλιξη των επεξεργαστών τα τελευταία 3 χρόνια στα κινητά. Ελάχιστες διαφορές και αχρείαστες για να δώσεις τέτοια βάση. Καλή η εξέλιξη αλλά δεν είναι ρεαλιστικός παράγοντας για να επιλέξεις ΚΙΝΗΤΌ το 2019.

Chris_BMW

Εγώ γελάω πάλι που κάποιος ΔΕΝ κοιτάζει το κομμάτι του επεξεργαστή γιατί απλά δεν τον συμφέρει ..

Υ.Γ Που να χρειαζόταν και η επεξεργαστική ισχύς στις λείψεις δηλαδή φωτογραφιών κ βίντεο ..
Τι χρειάζεται ;;

Vendetta

Μήπως εννοεί ο φίλος μας από πάνω ότι η επεξεργαστική ισχύς είναι πλεονάζουσα σε σχέση με την ζήτηση (απαιτήσεις) του συστήματος και των δυνατοτήτων του κινητού?

Chris_BMW

Μάγκες έλεος δηλαδή ..

Εδώ είναι πλεονάζουσα ( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ) ενώ τα 12 GB RAM σε κάποιες ναυαρχίδας ΔΕΝ είναι .

Μάθετε στη ζωή να είστε αντικειμενικοί και χωρίς παρωπίδες .

LogicFan

Ρε Chris έχεις καταντήσει γραφικός τόσα χρόνια δηλαδή, βάλε την φανέλα και το καπελάκι Apple και βγες βόλτα λοιπόν. Σου ρίχνει στη μάπα κινητά με απαρχαιωμένα specs (που τα περισσότερα σου κρύβει) και σχεδιασμό και μετά σου πετάει τιμούλα 1000φευγα, πάρε και μια θηκούλα 150 ευρώ (και ένα stand 1000 ευρώ μη ξεχάσεις) και τρέχα εσύ να ψάξεις να βρεις 1 δυνατό σημείο για να δικαολογήσεις τα αδικαιολόγητα αντί να πεις, μήπως κάνω μ@@λκια τόσο καιρό και αντί να κοιτάω τα 9 στα 10 ψάχνω 1 και οριακά;. Όταν τα Apple τα κέρναγαν τσαγάκι τα Android πριν λίγο καιρό λέτατε “ουυυ τι ασχολείστε με τα benchmarks παιδάκια αυτά είναι για τους xiaomάκηδες ουυυυυυυ” και τώρα γίνατε fan του Antutu και Geekbench?. Επίσης το μόνο καλό της Apple (που αν δεν είχε ούτε αυτό τι στο κόρακα θα χε και ζήταγε τον ουρανό με τα άστρα), πέρα από το marketing είναι το ότι έχει δικό της λειτουργικό και κάνει καλό Optimization. Κατά τ’άλλα πολύ πιθανόν και ο 855+ και οι άλλοι στο ίδιο λειτουργικό να ταν ίδιοι αν όχι καλύτεροι. Ε άξιοι της μοίρας σας λοιπόν καλά σας κάνει και στα μοντάρει και ακόμα περισσότερο άμα γίνεται, μαγκιά τους. Σας γλεντάνε… Συνέχεια »

Chris_BMW

Επειδή στα 35 μου πλέον βαρέθηκα να διαβάζω μπούρδες ,μάγκες πάρτε το χαμπάρι ναι είναι πανάκριβο ΑΛΛΑ

1 Έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς μαζί με note 10 plus (επίσης πανάκριβο)

2 Έχει (πιθανόν την καλύτερη κάμερα της αγοράς ) βίντεο έχει σίγουρα .

3 έχει τον καλύτερο επεξεργαστή στην αγορά (με μεγάλη διαφορά εδώ)

3 έχει τα καλύτερα υλικά κατασκευής ( το μόνο με ατσάλινο σκελετό

4εχει την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά (τουλάχιστον 4 χρόνια αναβαθμίσεις)

5 Πιθανότατα θα έχει την καλύτερη αυτονομία στην αγορά με βάση αυτό που είπαν στην παρουσίαση .

6. Έχει την πιο σμουθ εμπειρία χρήσης της αγοράς

7. Οι εφαρμογές ΟΛΕΣ τρέχουν καλύτερα στο iOS και στις περισσότερες από αυτές οι δυνατότητες εκμεταλλεύονται το Hardware του τηλεφώνου
(Ανέβασε βίντεο στα στορυ του ινστα με I phone κ με οποιοδήποτε Android και δες τη διαφορά)

8 έχει τα καλύτερα στέρεο ηχεία στην αγορά

9. Έχει την καλύτερη αδιάβροχο ποίηση της αγοράς
(Το μόνο που πάει στα 4 μέτρα βάθος επίσημα)

ΟΛΑ αυτά ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ και είναι ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ
Οποίος έχει να πει κάτι με επιχειρήματα παρακαλώ.

RosoToso

Μιλάς λες και σου χει κάνει πλύση εγκεγάλου ο Tim Cook και μας επαναλαμβάνεις αυτά που λέγανε στην παρουσίαση με fancy λέξεις και λόγια αλλά χωρίς ουσία και όλο “καλύτερο της αγορας!!!111111!!” χωρίς να χεις κάνει ούτε στο ελάχιστο έρευνα και επίσης ούτε 1 στοιχείο χειροπιαστό δεν δώσαν στην παρουσίαση παρά μόνο λόγια και ασαφή γραφήματα. Πάμε τώρα να μιλήσουμε με επιχειρήματα όπως λες και όχι με φαμφάρες. Επίσης μη ξεχνάς ότι παρουσίαζουν μοντέλο στο τέλος της χρονιάς οπότε οι συγκρίσεις που κάνεις με άλλα μοντέλα είναι ανούσιες μιας και τα επόμενα μόντελα που θα βγουν θα τα βλέπεις με κιάλι έτσι και αλλιώς (αν δεν τα βλέπεις ήδη) μιας και θα ναι οι κανονικοί ανταγωνιστές. 1) Η καλύτερη οθόνη της αγοράς είναι Samsung (ναι ναι Samsung, που κάποτε έβριζες και έλεγες ότι οι amoled είναι χάλια με υπερκορεσμένα χρώματα και κιτρινίλα και τώρα που η θεά Apple σου τις έβαλε τις προσκυνάς, αυτός είσαι) και επίσης Samsung Super Amoleds έχουν και τα mid-range xiaomi οπότε τι καλύτερη μας λες; Σύγκρινε στο notebookcheck π.χ τις οθόνες των iPhone με τα Xiaomi του 250 ευρου και θα δείς ότι είναι ολόιδιες, γιατί και οι 2 είναι απλά πελάτες της samsung ενώ… Συνέχεια »

Bill

Για την ιστορια μονο. Τα iphone εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω ολα τα υπολοιπα τηλεφωνα του πλανητη 2 χρονια…απο κει και περα ο καθενας ξερει.Απλα να βαζετε μοναδες γιατι το να εχουμε ακριβα τηλεφωνα και να λεμε δεν εχουμε καρτα ειναι καπως ηλιθιο.

Lus

Ο sd855 βγήκε το 2018 ( όπως ο 865 θα βγει το 19)με τα πρώτα τηλέφωνα να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 19 , οπότε δε θα συγκρίνουμε cpu που βγήκαν με διαφορά σχεδόν 10 μηνών επειδή η apple που παίζει το μάρκετινγκ στα δάχτυλα μας παρουσιάζει τέλος του χρόνου τις συσκευές της .
Επίσης αυτή η υποτιθέμενη ανωτερότητα των Α επεξεργαστών είναι μόνο σε single core.
Σε multi ,σε ΑΙ και σε gpu είναι πάρα πολύ κοντά με μηδαμινές πρακτικά διάφορες .
Τώρα το ότι αυτή η διαφορά επεξεργαστικής ισχύς ( μόνο σε single επαναλαμβάνω) ότι βοηθά στις φωτό και στο βίντεο που υποτίθεται ότι είναι ανώτερο το iPhone μάλλον είναι λόγια από τη ζαλουρα που έχετε από τις φαπες που σας έριξε η huwaeiμε την google στο θέμα φωτό τα τελευταία δύο χρόνια και ακόμα δεν μπορείτε να συνέλθετε.
Τα iPhone είναι μια χαρά τηλεφωναρες όπως είναι και άλλα πλέον , το να προσπαθεί κάποιος να μειώσει τον ανταγωνισμό για να φανεί η ανωτερότητα του είναι συμπεριφορά 5 χρόνου.

Chris_BMW

Απάντησα και στον άλλον πιο πάνω . Τέλος του χρόνου βγάζουν και οι εταιρείες που προανέφερα . Με ποιο τσιπ θα τις συγκρίνουμε εκείνες ;;

Sakis

Είχα παλιά iPhone Αλλά εδώ και λιγα χρόνια το γύρισα στο android,μια ερώτηση, το bluetooth το έχει ακόμα κλειδωμένο η apple??

Rotten

τα πράγματα είναι πολύ απλά πέρυσι τέτοια εποχή pixel 3 και iphone xs βγήκαν μαζί και η διαφορα ήταν όσο είναι και στην παρούσα φάση έτσι είναι τα πράγματα όταν τα φτιάχνεις όλα για μια συσκευή και όχι για 10 χιλιάδες. Oσο για το αν χρειάζεσαι επεξεργαστική ισχύει για της φωτό ναι το χρειάζεσαι καλε μου φιλε γιατί κάποιος πρέπει να σου φτιάχνει το μπούτι mode στην “σελφαρα” σου και τον φωτισμό όταν βγάζεις φωτό σαν χαμένος κόντρα στον ήλιο με auto mode on.αλλα είναι τα μείον στα iphone file managment βλέπε…. δεν αλλάζω launcher βλέπε κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.