TCL 20 R: Ένα mid range με προσιτό κόστος για την Ευρώπη

Το TCL 20 R είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του στις ευρωπαϊκές αγορές με δυνατότητες 5G και προσιτή τιμή. Αυτή θα είναι και η πιο προσιτή σε κόστος συσκευή της οικογένειας TCL 20 στην ευρωπαϊκή αγορά.

Κοιτώντας τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, βλέπουμε ότι στην τιμή των 249 ευρώ που είναι η ενδεικτική τιμή με την οποία προτείνει να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη, διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6.52 ιντσών, σε ανάλυση 720×1600 pixels, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700, μνήμη RAM 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB.

, TCL 20 R: Ένα mid range με προσιτό κόστος για την Ευρώπη

Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό camera setup με φακό 13 Megapixel, 2 Megapixel για αισθητήρα βάθους και 2 Megapixel για macro. O αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500 mAh, με φορτιστή 10W. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 11, αλλά η TCL υπόσχεται ότι θα λάβει και την αναβάθμιση σε Android 12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον Οκτώβριο, όταν ξεκινήσει η διάθεση του TCL 20 R 5G, σε επιλεγμένες αγορές, στην Ολλανδία θα τιμολογηθεί στα 179 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ασδφ

Mediatek + 4GB RAM + 720p στα 249€

Αναρωτιέμαι τι σκέφτονται κάποιοι κατασκευαστές…

Α, ξέχασα, έχει 5G, γι’ αυτό ντε!!!

SUPS 👨‍⚖️

Ολοι μας εχουμε την ιδια απορία…Στα… 49 ευρω θα το σκεφτομουν για καμια γιαγια μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.