Smartphones

TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Εκτός από τα νέα smartphone και tablet, η TCL παρουσίασε και μερικά μοναδικά νέα foldables στο MWC 2022. Αυτές οι συσκευές πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία εργάζεται για να διαθέσει το πρώτο της foldable σε προσιτή τιμή.

TCL 360-degree Ultra Flex

Το πρώτο foldable TCL concept που είδαμε είναι το Ultra Flex 360 μοιρών. H συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να κλείσει με την οθόνη στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, ακριβώς όπως μερικοί από τους φορητούς υπολογιστές 2-in-1 της αγοράς χάρη στον μηχανισμό άρθρωσης 360 μοιρών.

Έτσι, μπορείτε να στηρίξετε τη συσκευή σαν φορητό υπολογιστή ή να επεκτείνετε πλήρως την οθόνη της σε όλο το σώμα για μια εμπειρία σαν tablet. Το TCL αποκάλυψε ότι η οθόνη είναι ένα πάνελ AMOLED 8 ιντσών με ανάλυση 2480 x 1860 px και υποστηρίζει είσοδο γραφίδας.

Αυτό που πιθανώς να αποτρέψει την TCL από το να κυκλοφορήσει το foldable στην αγορά είναι το ζήτημα της ανθεκτικότητας. Άλλες λεπτομέρειες προδιαγραφών δε δόθηκαν.

TCL Fold n Roll

Το Fold n Roll αντιπροσωπεύει το όραμα της TCL για ένα smartphone που έχει δύο τρόπους να επεκτείνει την οθόνη του. Μπορεί να διπλωθεί ακριβώς όπως συνηθίζουν τα foldables, αλλά η αριστερή πλευρά της οθόνης μπορεί επίσης να ξεδιπλωθεί οριζόντια για να επεκταθεί.

Υπάρχουν τρεις λειτουργίες. Μια λειτουργία smartphone 6,87 ιντσών που έχει τα αναδιπλούμενα κομμάτια της οθόνης τοποθετημένα. Υπάρχει μια λειτουργία phablet 8,85 ιντσών όπου η οθόνη ξεδιπλώνεται και μια πλήρης λειτουργία tablet 10 ιντσών.

Σχόλια

  • Αν είναι και λειτουργικά καλά όπως υπόσχονται, αυτά είναι πολύ καλά νέα. Κινητό και tablet 10' οποιαδήποτε στιγμή (καλή ώρα από υβριδική συσκευή 10' γράφω).

  • Κινητα θελουμε ρε φίλε οχι transformers!
    Δε ξερουν τη να κανουν κ οτι χαζομαρα σκεφτουν μας την παρουσιαζουν!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.