To teaser του OnePlus 6 δείχνει τη συσκευή κάτω από το OnePlus 5T

Όσο πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης του OnePlus 6 όλο και περισσότερα teasers αναμένουμε από τον κατασκευαστή. Το τελευταίο μάλιστα αποκαλύπτει ένα μικρό μέρος της νέας ναυαρχίδας σε οριζόντια θέση καθώς βρίσκεται ακριβώς από κάτω από τον προκάτοχο του, OnePlus 5T. Αυτό θα πει πείραγμα!

Τουλάχιστον, έχουμε να κάνουμε με το πρώτο επίσημο δείγμα του OnePlus 6 που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, προδίδοντας την πλαϊνή όψη του αλλά και το μέγεθός του πάντα σε σύγκριση με τον OnePlus 5T. Το νεότερο μοντέλο δείχνει ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ από τη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter διακρίνουμε τη υποδοχή καρτών SIM και το πλήκτρο της έντασης του ήχου.

Όσο για το μήνυμα της εταιρείας “Are you ready for the OnePlus6?” στο tweet, είμαστε έτοιμοι από καιρό…

Φήμες λένε ότι το OnePlus 6 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Μαΐου αλλά έως και σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την κινέζικη εταιρεία. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα προφανώς τα «πειράγματα» θα συνεχιστούν, ελπίζουμε με περισσότερα στοιχεία και αποκαλύψεις.

Για την ώρα γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με Snapdragon 845 SoC, μνήμη RAM έως τα 8GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που φτάνει τα 256GB.

Πηγή

Σχόλια

  • Ρε παιδια δε κουραστηκατε να βριζετε τα notch?σ οποιον αρεσει.μη τα παρετε με το ζορι.το 90% ετσι βγαινουν πλεον απ ολες σχεδον τις εταιρειες.αλλιως παρτε περσινο κινητο.φτανει ποια.προσωπικα δινω το s8+ ΚΑΠΑΚΙ οταν βγει.σε σχεση με notch lg iphone κτλ και πιο καλο και πιο φτηνο ΑΡΚΕΤΑ

  • Έχω ακόμα και χρησιμοποιώ καθημερινά το oneplus one. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την αγορά και τη χρήση και τη διάρκεια ζωής του.
    Στο μεσοδιάστημα η κοπέλα μου έχει αλλάξει από Motorola Razr νομίζω ( Boot-loop) σε Samsung Galaxy Alpha (εσπασε η οθόνη 2 φορές) και τώρα έχει ένα Samsung S6.

  • Τα μεγάλα προβήματα θα είναι τρία, η τιμή του, το OP6T και η τιμή που θα έχει φτάσει τότε το P20 Pro.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.