Smartphones

Teaser video του OnePlus 6T αναφέρεται στον in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων

Το OnePlus 6T θα γίνει επίσημο στις 17 Οκτωβρίου στην Ινδία και η OnePlus δημοσίευσε teaser video που δηλώνει έμμεσα την ύπαρξη αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη της συσκευής.

Εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο μπορεί να ενσωματώνει το OnePlus 6T. Όπως η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει, μέσω του συν-ιδρυτή της Carl Pei, το OnePlus 6T δε θα έχει υποδοχή 3.5mm ακουστικών αλλά θα παρέχει βελτιωμένη αυτονομία μέσω της μπαταρίας των 3700mAh που φαίνεται να ανήκει στο 6T.

Όσον αφορά την οθόνη του νέου OnePlus, αυτή πιθανόν θα διαθέτει notch το οποίο είναι διαφορετικό και μικρότερο σε μέγεθος από το αντίστοιχο του OnePlus 6, ενώ μπορεί να έχουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Αυτό έχει εμφανιστεί σε teaser video που δημοσίευσε η OnePlus στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Το σύντομο video προτρέπει τους χρήστες να “ξεκλειδώσουν το μέλλον”, δείχνοντας πως η οθόνη θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος αποτελεί το μέλλον για το ξεκλείδωμα των συσκευών από εδώ και πέρα.

Μένει να δούμε τι άλλο θα ενσωματώσει η OnePlus στο OnePlus 6T το οποίο αναμένεται να διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το OnePlus 6, το Snapdragon 845, με επιλογή για 6GB ή 8GB, με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά να γίνονται γνωστά στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 17 Οκτωβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2018 18:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.