Κερδίστε ένα iPhone | Μεγάλος Διαγωνισμός kinitomania.com & techblog.gr

Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας στην ελληνική blogόσφαιρα προσφέροντας την καλύτερη ενημέρωση και τα καλύτερα δώρα. Σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα kinitomania, το techblog.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα iPhone 8GB. Το καταπληκτικό αυτό iPhone είναι ξεκλείδωτο με ελληνικά και θα κληρωθεί την Παρασκευή 2 Μαίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, η κληρωτίδα θα παρεμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 4 Μαΐου τα μεσάνυχτα.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει:
– Να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post και
– Να στείλετε τα στοιχεία σας στο email iphone [at] techblog.gr
Τα στοιχεία που θα συμπεριλάβετε στο email είναι:
Ονοματεπώνυμο, nickname (ψευδώνυμο) που δηλώσατε στο σχόλιο, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Email χωρίς κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνεται δεκτό.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να ρωτάτε εδώ, σχολιάζοντας. Μην στέλνετε ερωτήσεις στο email του διαγωνισμού.

Σημαντικό: Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα τα προωθήσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα kinitomania.com για να συμπεριληφθούν στο mailling list του, ενώ και το techblog.gr θα τα προσθέσει στη λίστα αποδεκτών του newsletter του (μια φορά την εβδομάδα). Όμως όποτε θέλετε μπορείτε να βγάλετε το email σας από τη λίστα.

Ο νικητής θα πρέπει να έρθει να παραλάβει το iPhone από τα γραφεία της kinitomania.com στην Αθήνα όπου και θα διοργανώσουμε ένα μικρό event.

Η Rainbow A.E. επίσημος διανομέας της Apple στη χώρα μας δεν ταυτίζεται με τον εν λόγω διαγωνισμό και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για δυσλειτουργίες ή άλλα προβήματα που τυχόν να σας παρουσιάσει μελλοντικά αυτό το iPhone.

Καλή επιτυχία!

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 23:16

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.