techblogTV: Κρατάμε στα χέρια μας το iPhone

Μόλις επέστρεψα από Νέα Υόρκη όπου βρήκα την ευκαιρία να “παίξω” για λίγη ώρα με το iPhone της Apple. Αποκλειστικά για τους φίλους του techblog.gr παρακολουθήστε την πρώτη eλληνική παρουσιάση του iPhone ενώ βρίσκεται συνδεδεμένο με τον Αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο AT&T. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2008 22:22

Σχόλια

  • Είναι η πρώτη φορά που πλοηγείται κάποιος σε eλληνικό site με το iPhone. Όλες οι ελληνικές παρουσιάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το iPhone "περιορίζονται" στις media δυνατότητές του και όχι σαν κινητό τηλέφωνο (browser).

    Anyway, κατά τη γνώμη μου η καλύτερη παρουσίαση του iPhone έχει γίνει από τον Phil Schiller της Apple στο CBSnews.com και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

  • μια αναδρομη στην τεχνολογια δεν κανει ποτε κακο και τωρα βλεποντας αυτο το videακι μου ηρθε στο μυαλο μια φραση που οι περισσοτεροι λεμε οταν αγοραζουμε κινητο "θελω χωρητικοτητα 16GB". Και μαλιστα να αναφερω και κατι που αν δεν κανω λαθος το ειχα διαβασει σε ενω σχολιο εδω για το Galaxy Nexus "Η ελλειψη καρτας SD ειναι αισθητη αλλα θα μου πεις περνεις το 32αρι και βολευεσε" (καλα μπορει και οχι ακριβως ετσι) και για να μπω στο ψητο, κοιτα ποσο προχωραει η τεχνολογια μεσα σε 4-5χρονια και αν βαλουμε το ιδιο τηλεφωνο στην κλιμακα.... εφτασε 64 GB χωρητικοτητα! Αλλα για σκεψου ποσο πηγενε η τεχνολογια καποτε και πως παει τωρα... Τωρα λεμε για τετραπυρηνες συσκευες.... 1GB RAM μεγαλες οθονες κα... και πριν το 2007 ουτε λογος για 1GHz επεξεργαστη καν.......

  • βλεποντας τα παλια βιντεο!!!λες μεσα σου!!που θα φτασει επιτελους η τεχνολογια στα κινητα?τοτε ειχα παρει λαπτοπ με οθονη 1280χ600 κατι!!!ραμ 512!!!!και 40 γιγα σκληρο!!και ελεγα ουαουυ!!!εχει 14 μηνες που εχω το galaxy note!!!που ειναι κλασεις ανωτρεο απο το τοτε λαπτοπ!!σε αλλα 4 χρονια τι?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.