Τετάρτη
13/02/2008

techblogTV | LG KF700

techblogTV LG KF700Το KF700 της LG είναι ένα πανίσχυρο multimedia κινητό με ιδιαίτερα εύχρηστο μενού για να μπορούμε να πλοηγούμαστε σε αυτό με ταχύτητα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 3 ιντσών και πληκτρολόγιο το οποίο αποκαλύπτεται εφόσον το επιθυμείτε. Διαθέτει κάμερα 3Megapixels, MP3 και MP4 player και διαθέτει HSDPA για γρήγορο ίντερνετ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Δείτε το βίντεο από τη Βαρκελώνη.

LG KF700

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Costas λέει:

    LG KF700: Με τρεις εναλλακτικές μεθόδους εισαγωγής στοιχείων, το LG KF700 προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις εκπληκτικές εφαρμογές πολυμέσων που διαθέτει, όπως web browser, ψηφιακή αναμετάδοση ήχου και εικόνας και εύκολα στο χειρισμό widgets. Επιπλέον, η 3’’ ιντσών full LCD οθόνη αφής προσφέρει ένα βελτιωμένο interface για κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου και είναι ιδανική για να παρακολουθεί κανείς βίντεο αρχεία.
    Το πλήκτρο Shortcut Dial στο πίσω μέρος της συσκευής παρέχει έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να αλλάζει κανείς γρήγορα εφαρμογές. Τέλος, χάρη στο συρταρωτό αριθμητικό πληκτρολόγιο, οι κλήσεις γίνονται πολύ εύκολα.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.