Η τεχνολογία SuperSonic 320 W της Realme γεμίζει την μπαταρία σε λιγότερο από 5 λεπτά

Realme, Η τεχνολογία SuperSonic 320 W της Realme γεμίζει την μπαταρία σε λιγότερο από 5 λεπτά

Η Realme παρουσίασε αναλυτικά τη νέα της τεχνολογία φόρτισης smartphone, την 320W SuperSonic Charge, η οποία είναι η ταχύτερη στον κόσμο.

Η Realme είπε ότι η τεχνολογία SuperSonic Charge 320W φορτίζει πλήρως την μπαταρία ενός smartphone σε 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Γεμίζει τη μπαταρία έως και 26% σε ένα λεπτό και χρειάζεται λιγότερο από δύο λεπτά για να το φορτίσει πάνω από 50%.

Η τεχνολογία φόρτισης 320W της Realme είναι ελαφρώς ταχύτερη από την τεχνολογία 300W της Redmi, η οποία φόρτισε πλήρως μια μπαταρία 4.000 mAh σε 4 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η Realme δεν αποκάλυψε το μέγεθος κυψέλης με το οποίο δοκίμασε την τεχνολογία 320W, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε ποια είναι στην πραγματικότητα πιο γρήγορη.

Αυτό που αποκάλυψε η Realme είναι ότι ο μετασχηματιστής ισχύος 320 W ονομάζεται “Pocket Cannon” και έχει πυκνότητα ισχύος 3,3 W/cm 3 ενώ είναι παρόμοιος σε μέγεθος με τον φορτιστή 240 W της Realme.

Η Realme είπε επίσης ότι το Power Cannon υποστηρίζει κύρια πρωτόκολλα φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων των UFCS (έως 320W), PD και SuperVOOC. Διαθέτει επίσης δύο θύρες USB-C για ταυτόχρονη φόρτιση – 150W για smartphone Realme και 65W για συμβατούς φορητούς υπολογιστές.

Επιπλέον, η Realme παρουσίασε τον μετασχηματιστή τάσης “AirGap”, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρομαγνητική μετατροπή χωρίς επαφή για smartphone για να διασφαλίσει ότι η υψηλή τάση παραμένει απομονωμένη από την μπαταρία κατά τη διάρκεια βλαβών όπως βλάβες κυκλώματος για μια εμπειρία φόρτισης χωρίς κίνδυνο.

Η Realme λέει ότι αυτός ο μετασχηματιστής είναι μικρότερος από ένα δάχτυλο και μειώνει την τάση στα 20 V για να προστατεύσει την μπαταρία. Βοηθά στη διατήρηση της «εξαιρετικής απόδοσης μετατροπής και θερμικής διαχείρισης», δίνοντας τη δυνατότητα στο SuperSonic Charge 320W να επιτύχει απόδοση ισχύος περίπου 98%.

Επιπλέον, η Realme παρουσίασε μια αναδιπλούμενη μπαταρία 4.420 mAh. Ενσωματώνει τέσσερις κυψέλες, η καθεμιά με πάχος μικρότερο από 3 mm, και παρέχει 10% αύξηση της χωρητικότητας σε σχέση με τα παραδοσιακά σχέδια.

Στην ίδια εκδήλωση, η μάρκα παρουσίασε επίσης ένα solid state κουμπί και αντιανακλαστική οθόνη για smartphone.

Το κουμπί έχει συρόμενη λειτουργία και προσφέρει εύχρηστα χειριστήρια αφής για άμεσο ζουμ και γρήγορα κλικ, δίνοντας την αίσθηση μιας αποκλειστικής κάμερας στο τηλέφωνο.

Η αντιανακλαστική οθόνη, από την άλλη πλευρά, ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις έως και 80%, παρέχοντας μια υφή σαν χαρτί για άνετη θέαση σε έντονο ηλιακό φως. Προσφέρει επίσης καθαρή ορατότητα σε χαμηλότερα επίπεδα φωτεινότητας και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, η Realme μίλησε για την τεχνολογία AI Motion Picture και την AI Gaming Super Resolution. Η τεχνολογία AI Motion Picture τροφοδοτείται από το NEXT AI και μετατρέπει μια μεμονωμένη εικόνα σε ένα δυναμικό βίντεο 25 καρέ, ενώ η τεχνολογία AI Gaming Super Resolution χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη on device για να προσφέρει ομαλά, καθαρά γραφικά. Υπάρχει επίσης το Realme Holo Audio που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη θέση του ήχου για να διασφαλίσετε ότι οι ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων δεν θα σας ενοχλήσουν ενώ παίζετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Realme Realme Android smartphones

Επίσημα τα Realme 13 5G και 13+ 5G με chipset Dimensity 6300 και Dimensity 7300 Energy αντίστοιχα

Μετά τα Realme 13 Pro, 13 Pro+ και 13 4G, τώρα κυκλοφόρησαν τα νέα μέλη της σειράς, τα Realme 13 5G και Realme 13+ 5G.

Smartphones Realme

Realme Note 60: Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone

Τον περασμένο μήνα συναντήσαμε μια λίστα Geekbench για το Realme Note 60 και τώρα έχουμε στα χέρια μας και μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Smartphones Realme

Realme 13+: Πέρασε από το Geekbench με Dimensity 7300

Το Realme RMX5002 μόλις πιστοποιήθηκε από την TENAA και, σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για το επερχόμενο Realme 13+.

Smartphones Realme Realme Android smartphones

Η Realme φέρνει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 300W στα τηλέφωνα

H Realme ετοιμάζεται να παρουσιάσει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 300W για smartphone, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Κίνα.