Εν όψει του MWC Barcelona 2025, η Tecno ανακοίνωσε το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο, το Spark Slim. Με πάχος μόλις 5,75 χλστ., διαθέτει δύο κάμερες 50 MP και ισχυρή μπαταρία 5.200 mAh.
Να πούμε, βέβαια, ότι το τηλέφωνο είναι απλώς ένα concept και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ενώ η εταιρεία θα έχει μονάδες επίδειξης στο MWC, είναι απίθανο να τη δούμε στην αγορά στην τρέχουσα μορφή της.
Το Spark Slim διαθέτει οθόνη AMOLED 6,78″ με καμπύλες άκρες, που προσφέρει ανάλυση 1224p και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Επιτυγχάνει μέγιστη φωτεινότητα 4.500 nits και περιλαμβάνει μπροστινή κάμερα 13 MP.
Η μπαταρία έχει πάχος 4,04 χλστ. και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 45 W. Αν και το camera bump προσθέτει ένα μικρό πάχος, αυτή εξακολουθεί να είναι μια εντυπωσιακά συμπαγής συσκευή.
Η Tecno δεν αποκάλυψε το chipset για το Spark Slim, αναφέροντας μόνο ότι διαθέτει οκταπύρηνο CPU. Δεν αναμένουμε μια πλατφόρμα σε επίπεδο ναυαρχίδας, καθώς αυτό θα απαιτούσε ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο είναι αδύνατο να χωρέσει σε αυτό το μέγεθος.
Το Spark Slim θα παρουσιαστεί στο MWC της Βαρκελώνης.
Λεπτοτερο κινητό στο κόσμο;
Κ εμείς που είχαμε στα χέρια μας Moto z πριν κοντά 10 χρόνια που είχε 52 τη είμασταν; Τπτ εξωγήινοι;
Τι να πουν αυτοί που τo 2013 και 2014 είχαν το Oppo R5 και Oppo R5s με 4,9.
Όμως εδώ μιλάμε για νέες τεχνολογίες, 4-5 κάμερες, μεγαλύτερες μπαταρίες και όχι για πριν 10 έτη…πράγματα τα οποία έχουν μπει στα κινητά και αυξάνουν το πάχος!!!
Μιλάμε για ένα κινητό το οποίο θα έχει πάχος 5,75mm με μπαταρία 5.200mAh και εσύ αναφέρεσαι σε κινητό με μπαταρία 2600mhA.
Ένας μόνο Ιωάννης δεν θα μπορούσε να κατανοήσει το συγκεκριμένο άρθρο…μόνο ένας!!!
Ακόμα και εδώ εκτός τόπου και χρόνου…ακόμα και εδώ δεν υπάρχει σχετικότητα. Εάν ένας ψαγμένος έριχνε αυτό το πράγμα, δοξάζω τον Αλλάχ που δεν με έκανε ψαγμένο!!!
Τι έγινε η κεφαλαιακή αξία? Υπάρχει? Είναι ίδια με τη χρηματιστηριακή αξία? Ακόμα περιμένουμε επιστημονικές πηγές…
Τι έγιναν οι μηνύσεις? Πότε θα πάμε δικαστήριο? Πες μου γιατί πρέπει να αγοράσω ρούχα και να φτιάξω μαλλί να είμαι σένιος στο δικαστήριο!!!
Άκου εδώ ρε φίλε…σύγκρινε κινητό του 2025 σαν concept με κινητό του 2016…
Ψαγμένος σου λέει μετά…
Πωωωωωωωω
Εγιναν μελέτες απο εταιριες και εδειξαν πως τα πολυ λεπτα τηλ δεν θεωρούνται ιδανικα απο τους καταναλωτές! Το πάχος πηγε εκει που πηγε οχι γιατι μπηκαν μεγαλύτερες μπαταρίες! Μια μπαταρια 1500 του 2010 με μια σημερινη 5000 δεν εχει 3 φορες μικρότερο μέγεθος! Η σημερινή μπαταρία των 5 χιλιαδων ενσωματώνει βελτιωμένες τεχνολογίες που είναι δυνατόν να την κάνουν μικρότερη σε μέγεθος απο την 1500 του 2010! Οι κάμερες τη σχέση έχουν? Εχεις ανοίξει ποτε κανένα κινητό με πολλες κάμερες? Στο κυρίως σώμα και στη μητρική με καλωδιάκι συνδεονται! Παλιά ειχαμε κινητά με υψος 13-14 εκατοστα! το πολυ πολυ 15! τώρα πήγαν στα 16+… Βγηκε ο χώρος για τις κάμερες! Τα τσιπ εγιναν μικρότερα και βελτιωμένα! Οσο για την μπαταρια.. Πάμε αλλη μια! Είναι η νέα σου ατακα δε γίνεται να το αφήσουμε ετσι! Εϊναι η νέα τιτανομέγιστη ατάκα που δείχνει το μέγεθος της ασχετοσύνης!!!!! Η χωρητικότητα μιας μπαταρίας χ μεγέθους! με το περασμα των ετών αυξήθηκε! Στο ιδιο μέγεθος εχουν καταφέρει να βάλουν μεγαλύτερες μπαταρίες! Που να τα σκεφτει όμως κάτι τέτοια το τελείως ασχετο μυαλό σου.. Εδω πιστεψε οτι η τσαγιόμι εβγαλε 8 διαφορετικά μποντελα για το 2023! Πηγες κομμένες! ψαξε μόνος σου! Ρωτα το τσατ όπως έκανες για… Συνέχεια »
Πάρε να έχεις να με θυμάσαι για άλλη μία φορά!!! Μπαταρία Moto Z (διαστάσεις 7.5 × 6.5 × 0.3-0.5) Βάρος σε Amazon: 49.5g Βάρος σε άλλο site: 40g Βάρος Μπαταρίας S23 στο Amazon: 50g Βάρος Μπαταρίας S23 Ultra στο Amazon: 80g Βάρος Μπαταρίας Sony Xperia 1 VI: 54g Λες το πάχος να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο? Είμαστε εντάξει? Εντάξει είμαστε!!! Τα τσιπ εγιναν μικρότερα και βελτιωμένα! Επεξεργαστής Moto Z -Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 (14 nm) Dimensions: 70mm (2.76″) x 70mm (2.76″) Επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 888 (και δεν είναι και πρόσφατος έτσι-φτιαγμένος με 5nm) Dimensions: 100mm x 85mm Λες Γιαννάρα η front camera των 5 MP, f/2.2, 1/4.0″, 1.4µm να είναι λεπτότερη από την κάμερα των 13MB? Άκου Γιαννάρα για να μαθαίνεις…το ratio τεχνολογίας/g και τεχνολογίας/ πάχους μειώθηκε όμως από το 2016 έως 2025, η τεχνολογία είναι τόσο ραγδαία που δεν μπορούσε να μην αυξηθεί το πάχος…ακόμα και τα προηγμένα συστήματα ψύξης έχουν μεγαλύτερο βάρος και αυξάνουν το πάχος στο κινητό από τα παλαιά…όλα αυτά, γραμμάριο γραμμάριο (mm mm) αύξησαν το βάρος και πάχος των κινητών. Για αυτό και δημιουργήθηκε αυτό το άρθρο (ούτε που το κατανόησες). Αυτό προσπάθησε να κάνει και η Samsung με το Note 7… Συνέχεια »
Γράφεις χαρακτηριστικά πιο πάνω! Μιλαμε για ένα κινητό που έχει μπαταρία 5200 και πάχος 5.75 χιλιοστά και εσυ αναφέρεσαι σε μπαταρία 2600! Οταν γράφεις κατι τέτοιο τη θέλεις να καταλάβει ο ποιητής; Αυτο που καταλαβαίνει ο απλός αναγνώστης και εγώ φυσικά! Είναι ότι βλέπεις νούμερα μόνο και μας λες ότι δεν υπάρχει σύγκριση! Διοτι απλά το ένα είναι διπλάσιο από το άλλο! Ασχετος είσαι! Ο σχετικός ξέρει ότι είναι λογικό να έχουμε 10 χρόνια μετά μεγαλύτερα νούμερα! Αλλα στο ίδιο μέγεθος διότι η τεχνολογία αναπτύσσεται! οταν γράφεις ότι έβγαλε η τσαγιομι 8 τηλ για 2023 τα οποία μας λες ότι τα αναφέρει και πηγή τη θες να καταλάβει ο ποιητής; οτι είσαι σχετικός; οταν αναφέρουμε οικονομικό όρο τον οποίο τον αναφέρουν ουκ ολίγοι οικονομολόγοι σε σελίδες όπως capital liberal και δε συμμαζεύεται… τον οποίο οικονομικό όρο του δίνουν την ίδια έννοια με την κεφαλαιοποίηση και την χρηματηστηριακη αξία τη θες να καταλάβει ο ποιητής; οτι είσαι σχετικός; και μας τη λες και από πάνω για πηγες! εσυ που ανεβάζεις πηγή το wiki για το ποσα μοντέλα κυκλοφόρησαν… πηγη που λέει για 60 συσκευές! πηγες είναι αυτά ρε; μην ασχολείσαι μαζί μου ασχετε φτάνει! θα μάθω ποιος είσαι και θα κινηθώ… Συνέχεια »
Ιωάννη για πόσο καιρό ακόμα θα απαντάς χωρίς πηγές?😆😆😆😆😆
Μην ξεχάσεις στην απάντηση που θα μου δώσεις να κάνεις και μία αναφορά πως μπορεί να είμαι και ο Vendetta🫢🫢🫢
Vendetta με έχεις καλύψει πλήρως. Περιμένω πως και πως τις απαντήσεις σου.Μην τον αφήνεις να παρει ανάσα. Εάν σε πάει σε δικαστήριο να ξέρεις πως υπάρχει τουλάχιστον ένας να καλύψει μέρος των δικαστικών εξόδων.Αρκεί να με εχεις πρώτη θεση στο δικαστήριο.
Αδερφέ μην μου ανησυχείς!!! Θα υπάρχει streaming κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου μέσω τικ τοκ όπου κάθε χρήστης θα μπορεί να σχολιάζει σε real time.
Ο Κώστας βέβαια θα έχει την αποκλειστικότητα της μετάδοσης για να βγει και κάτι ψιλό για το blog. Ίσως να το κάνουμε μέσω συνδρομής βέβαια.
Ο Αντώνης θα αναλάβει τη μετάφραση του δικηγόρου του ψαγμένου διότι λόγω έλλειψης χρημάτων θα βρει δικηγόρο από τρίτες χώρες…(υπάρχει και περίπτωση δικηγόρου από black friday όπως τα κινητά που παίρνει)
Σε αυτό το σημείο δεσμεύομαι πως όχι μόνο δεν θα τον αφήσω να πάρει ανάσα αλλά θα συνεχίσει να με βλέπει στα όνειρά του (εφιάλτες)!!!
Αυτος πρεπει να τρολαρει,δν εξηγηται αλλιως. Μπαινει πεταει το μαργαριταρι του,τον ταπονεις με πηγες και μετα το παιζει τρελλιτσα νομιζωντας πως τρωμε οτι μας πλασαρει.Εξαφανιζεται και μετα επανερχεται με νεο μαργαριταρι. Μια συνδρομη στο live ειναι δικη μου!
Τον ξέρεις;
μπορω να έχω πληροφορίες;
θα ανεβείτε σε fb μέσα στις επόμενες ημέρες!
θα γίνει χαμός θα έχουμε συνάντηση από κοντά μην ανησυχείτε!
Να απαντήσω με πηγες;
Εχετε μαζευτεί εδώ μέσα όλα τα μεγάλα μυαλά τις χώρας και το βάλατε σκοπό;
Στα σχόλια από ποτε γράφουμε κατι και θα πρέπει να δώσουμε και πηγες;
τη κουφά είναι αυτά;
ετσι έγραφαν παλιά εδώ μέσα 50+ σχόλια το μίνιμουμ;
ολα τα σχόλια συνοδευόταν και από πηγες;;
τα θέλετε ρε και τα λέτε;
τη άλλο θα γραψετε;
Στη πηγή που μας λέει για 8 τσαγιομι συσκευές τη απαντάς;
με πηγή;
ή με απλή λογική ανθρώπου που ασχολείται ενημερώνεται και ξερει από τεχνολογία;
σου λέει εσένα τώρα κάποιος ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 συσκευές και σου αναφέρει και πηγή!
τον πιστεύεις;
Αντε ρε αιντε.. μυαλα 2025
Τα μεγάλα μυαλά της χώρας μιλούν και δίνουν πληροφορίες βασισμένες σε πηγές δεν τα βγάζουν απο το μυαλό τους. Νομίζω πως ξερω πιος είναι. Αν ειναι αυτός όμως θα γινει μεγάλος χαμός στη φανταστικη σου συνάντηση. Βγάλε και καμιά πηγή όμως για το γαμώτο. Τόσα έχεις πει που δεν ισχύουν.
1. Το note είναι για ζωγράφους 2. Σιγά το βάρος των κινητών sony. Έτσι και αλλιώς θα βάλεις θήκη στο κινητό σου και θα γίνει το ίδιο βάρος με της Sony (ενώ εσύ δε θα βάλεις – κλαίω…) 3. Η Apple μας κοροϊδεύει με τη μνήμη RAM…a few years ago…μα το iphone 6 είναι από τα καλύτερα κινητά και ας έχει λίγη μνήμη 4. Κάθε έτος κατασκευάζονται 10.000 διαφορετικά κινητά…a few moments later…7300 διαφορετικά κινητά (στραγάλια τα κινητά). Πηγή: επισκέφθηκα τα κεντρικά της Sony στην Ιαπωνία…Επίσης, παράθεση μούφα/ μαϊμού έρευνας που σύμφωνα με τον ψαγμένο έδειχνε κάθε έτος πόσα διαφορετικά κινητά κατασκευάζονται και στο τέλος άθροιζε τα διαφορετικά κινητά όλων των ετών (εκεί ήξερε να βάλει την έρευνα…αυτή την πηγή…εδώ τουμπεκί ψιλοκομμένο). 5. Θεϊκό, ανεπανάληπτο, τραγικό: capital value=market value=capitalization. Γιατί, όμως? Διότι σαν ψαγμένος αναζήτησα στη google «capital value» και μου έβγαλε τη «χρηματιστηριακή αξία». Συνεπώς, capital value=capitalization 6. Άρθρο: νέο concept θα έχει πάχος κινητού μόνο 5,75 χιλ. Σχόλιο ψαγμένου: Κ εμείς που είχαμε στα χέρια μας Moto z πριν κοντά 10 χρόνια που είχε 52 τη είμασταν; Τπτ εξωγήινοι; Επόμενο σχόλιο ψαγμένου: Εγιναν μελέτες απο εταιριες και εδειξαν πως τα πολυ λεπτα τηλ δεν θεωρούνται ιδανικα απο τους καταναλωτές! Ό,τι να ναι κουκουρούκου… ΥΓ:… Συνέχεια »
Γράφεις χαρακτηριστικά πιο πάνω!Μιλαμε για ένα κινητό που έχει μπαταρία 5200 και πάχος 5.75 χιλιοστά και εσυ αναφέρεσαι σε μπαταρία 2600!Οταν γράφεις κατι τέτοιο τη θέλεις να καταλάβει ο ποιητής;Αυτο που καταλαβαίνει ο απλός αναγνώστης και εγώ φυσικά! Είναι ότι βλέπεις νούμερα μόνο και μας λες ότι δεν υπάρχει σύγκριση!Διοτι απλά το ένα είναι διπλάσιο από το άλλο!Ασχετος είσαι!Ο σχετικός ξέρει ότι είναι λογικό να έχουμε 10 χρόνια μετά μεγαλύτερα νούμερα!Αλλα στο ίδιο μέγεθος διότι η τεχνολογία αναπτύσσεται! Γιαννάρα πες την αλήθεια!!! Δεν έχεις μόνο πρόβλημα κατανόησης (όπως έχει τονίσει πρόσφατα ο Sonyman αλλά και παλαιότερα άλλα μέλη…)!!! Γιαννάρα ξέρεις γιατί διαφωνείς με το άρθρο? Εάν ναι πες το!!! Επίσης, πες μας ποια η χρησιμότητα του αρχικού σου σχολίου!!! Σύγκρινες ή δεν σύγκρινες στο αρχικό σου σχόλιο το πάχος παλαιού κινητού με αυτό το concept? Ναι ή ου? Εάν ναι, τότε δεν έχει κατανοήσει την χρησιμότητα αυτού του concept!!! Θα στο πω απλά μήπως και το συλλάβεις σε αυτόν τον εγκέφαλο που διαθέτεις!!! Πρώτο σχόλιο σου!!! Συγκρίνεις!!! Σχόλιο δικό μου: τι συγκρίνεις ρε ψαγμένε από τα Lidl? Ρε έχεις πάρει μυρωδιά αρχή-μέση-τέλος? Όλο το σχόλιό σου που κάνω quote μία τρικυμία εν κρανίω!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (άλλο πρόβλημα… Συνέχεια »
Τρικυμία εν κρανίο λέει…
Εγώ ρε βλάκα κατάντησα την Ελλάδα έτσι;
Που κολλάει η Ελλάδα με το πάχος των κινητών;
Που με Έλληνες πολίτες σαν κ εσένα που το παίζουν και τις τεχνολογίας και χάφτουν ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 συσκευές για το 2023!
Ακόμα μιλάς ρε; Δε ντρέπεσαι λιγο;
Μυγοχαφτη!
Παράτα με καραπανασχετε!
Θα σε βρω και θα γίνει χαμός!
Φαντάσου τη θα χάφτεις σε τομείς όπως η πολιτική που κακώς αναφέρεις παραπάνω!
Που αν δεις άρθρο-πηγή που να λέει ότι ο Φιντέλ κάστρο ήταν ρώσος επαναστάτης με καταγωγή από το Βλαδιβοστόκ θα το καταπιείς!
Ορνιο!
Έξω στη πραγματική ζωή αν σε κάποιον λες μη με ενοχλείς και δεν συμμορφώνεται με αυτό τον πας δικαστήριο και τρέχει και δε φτάνει!
Αν νομίζει το χαζό σου μυαλό ότι είναι δύσκολο να σε βρω πολύ κακώς κάνει!
Θέλω μία χάρη αρχικά. Όταν θα συμβουλευτείς το δικηγόρο σου πες του και για τις εκφράσεις “Θα σε βρω και θα γίνει χαμός!”, “Ορνιο!”, “Εγώ ρε βλάκα” και “Μυγοχαφτη!” (να ήταν μόνο αυτές βέβαια…). Πάμε στα πιο ειδικά τώρα… Όπως είπε και ο Χρηστάρας (ξέρω ξέρω, ο Vendetta για σένα υπό άλλη μορφή – να ξερες πόσοι είναι οι πραγματικοί που με υποστηρίζουν…), πότε θα βάλεις πηγή έστω και σε ένα επιχείρημά σου? Σε έχω κάνει εικόνα σε καφέ με φίλους σου: Ιωάννης (ψαγμένος από τα Lidl): παιδιά το μάθατε? Σύντομα έρχονται οι εξωγήινοι!!! Φίλος ψαγμένου: που το ξέρεις? πως το έμαθες? ποια είναι η πηγή σου? Ιωάννης (ψαγμένος από τα Lidl): εγώ ο ίδιος είμαι η πηγή. Εσύ είσαι ο μη ψαγμένος. Ό,τι λέω ισχύει!!! Πάμε παρακάτω Και κάπως έτσι, ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα… Εγώ ρε βλάκα κατάντησα την Ελλάδα έτσι; Σχόλιό μου Το κακό της υπόθεσης είναι πως σαν εσένα υπάρχουν αρκετοί…Αρκετοί που ψηφίζουν!!! Εσείς+τα λαμόγια που κλέβουν, φέρατε την Ελλάδα στην καταστροφή. Α ρε Ελλαδίτσα που σε κατάντησαν οι ημιμαθείς… Ρε μυρωδιά από τα Lidl….Εσύ και το συνάφι σου! πως αλλιώς να στο γράψω? θέλεις Αραμαϊκά? Τι δεν κατανόησες από το ΥΓ μου? Που κολλάει… Συνέχεια »
Ιωάννη τι θα γίνει με το νομικό κομμάτι?
Έχω κουρευτεί, έχω αγοράσει κατάλληλα ρούχα, το νομικό μου τμήμα περιμένει πως και πως για να γίνει viral, όμως ακόμα δεν έχουμε λάβει κάτι…
Και απορώ…αναρωτιέμαι βρε παιδί μου…μήπως αυτά περί δικαστήρια είναι κάτι σαν τα capital value, 10000 διαφορετικές συσκευές το έτος κ.λπ.?
Θα σουβλίσω αρνάκι και ακόμα να σε δω στα δικαστικά έδρανα…πως το βλέπεις? θα πάμε το 2025 ή μήπως από 2026 ή 2027? οεο?
Θα κάνω και τρίτο παιδί ή ο junior Vendetta θα πάει φαντάρος και ακόμα θα λες “κοντοζυγώνει το δικαστήριο”
Θέλω να φτιάξω την πλατφόρμα “live streaming law court”
Επίσης, θέλω να κανονίσω τον συγκρατούμενο που θα έχω στο κελί μου. Θέλω να είναι ο dealer των φυλακών για να προμηθευτώ smartphone και να συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα!