Tegra 4i smartphone μόλις στα €200 στην Ευρώπη

Το πρώτο smartphone με Tegra 4i chipset που κατασκευάστηκε από την γαλλική Wiko και ονομάζεται WAX θα διατεθεί στα €200 στην Ευρώπη. Έχει quad-core Tegra 4i με τέσσερεις Cortex-A9 πυρήνες 1.7 GHz. Η ενσωματωμένη GPU θα διαθέτει 60 πυρήνες, που είναι ελαφρώς μειωμένοι σε αριθμό σε σχέση με τους 72 του Tegra 4.

Το Wiko WAX έχει οθόνη 4.7″ 720p, 5 MP μπροστινή και 8 MP πίσω κάμερα, 1 GB RAM και 4 GB δυνατότητα επέκτασης μνήμης με microSD. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό συστατικό του Tegra 4i είναι ότι θα ενσωματώνει LTE modem, όπως συμβαίνει με τα σύγχρονα Snapdragon chipsets της Qualcomm.

Η διάθεσή του θα αρχίσει από την Ιταλία, τη Γερμανία και φυσικά την Γαλλία ενώ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το εάν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

, Tegra 4i smartphone μόλις στα €200 στην Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mvasilisgr

Πρώτη φορά βλέπω τηλέφωνο που η μπροστινή κάμερα είναι καλύτερη από την πίσω.
Εκτός κι αν έχει γίνει κάποιο λάθος στο άρθρο.

demon

Ασχετο αλλα θα το πω πως γινεται ολες οι εταιρειες ακομα και οι πιο αγνωστες να φτιαχνουν πιο ωραια κινητα απο τη samsung ?καθενας με τον πονο του βεβαια αλλα μακαρι να ηταν ετσι το s5!

Akn

Ναι και μενα αυτο μ εκανε εντυπωση παρα το tegra

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ δυνατό!

Μόνο εγώ παρατήρησα πως έρχεται με ice cream sandwich? Δείτε την φωτογραφία, έχει μπλε εικονίδια στο bar.Επιβάλλεται kitkat!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones NVIDIA Tegra 3 NVIDIA Tegra 4 NVIDIA Tegra 4i

Nvidia, Συσκευές με Tegra 4i και Tegra 5 από τις αρχές του 2014

Το Nvidia Tegra 4 SoC δεν επανέλαβε την επιτυχία του Tegra 3 και το είδαμε να τροφοδοτεί ελάχιστες συσκευές. Ακριβώς για αυτό το λόγο η Nvidia έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη των Tegra 4i και Tegra 5. Το πρώτο στοχεύει στην mid-range αγορά, ενώ το δεύτερο στις high-end συσκευές.

Smartphones NVIDIA NVIDIA Tegra 4i

Νέος NVIDIA Tegra 4i και Project Phoenix με 1080p

Η NVIDIA ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Tegra 4i που φέρνει όλα τα καλά του φρεσκοανακοινωμένου Tegra 4 και αρχιτεκτονική Cortex-A9 με 60 πυρήνες GPU για το στάδιο της επεξεργασίας των γραφικών μαζί με υποστήριξη δικτύων 4G/ LTE αλλά και υποστήριξη λειτουργικών κάμερας Chimera με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο HDR.