Τέλος εποχής για το mobile game Gears Pop!


Το πιο περίεργο παιχνίδι της σειράς Gears of War, το Gears Pop!, τερματίζει οριστικά τη λειτουργία του τον επερχόμενο Απρίλιο. Το mobile game που αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του Fall Guys, Mediatonic, δεν είδε τρομερή επιτυχία, με τη Microsoft να ανακοινώνει και επίσημα δε θα είναι για πολύ καιρό ανάμεσα μας.

Όσοι ακόμα παίζεται το παιχνίδι θα μπορείτε να το χαρείτε έως και τις 26 Απριλίου του 2021. Το Gears Pop! ανακοινώθηκε μαζί με το Gears Tactics και το Gears 5 στην E3 2018, όμως σε αντίθεση με τα αυτά δε γνώρισε ποτέ μεγάλη επιτυχία. Το στυλ του ήταν αρκετά κοντά σε έναν Clash Royale κλώνο με θέμα του Gears of War. Από εδώ και πέρα δε θα επιτρέπεται καμία συναλλαγή μέσα στο παιχνίδι, ενώ όσοι αγόρασαν κάτι τις τελευταίες 90 ημέρες θα τους επιστραφούν τα χρήματα.

Gears Pop, Τέλος εποχής για το mobile game Gears Pop!

Η δήλωση της Microsoft:

Υπάρχουν πολλά πράγματα που εμπλέκονται στη διατήρηση ενός παιχνιδιού πέραν της διατήρησης ενεργών server. Η αντιμετώπιση ζητημάτων, η ανάπτυξη περιεχομένου και η παροχή υποστήριξης είναι πράγματα ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός παιχνιδιού. Δυστυχώς, για το Gears Pop! Αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη σας.

Έχετε παίξει ποτέ Gears Pop! και αν ναι, πως σας φάνηκε η εμπειρία;

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software App Store Apple iOS

Apple: Νέα δυνατότητα λήψης εφαρμογών απευθείας από ιστότοπους στην ΕΕ

Η Apple ανακοίνωσε τρεις επιπλέον αλλαγές για προγραμματιστές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντάς τους να διανέμουν εφαρμογές απευθείας από ιστοσελίδες.