Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

, Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή της Sony στον κόσμο των smartphones. Η παρουσίαση του Sony Xperia 1 III για πολλούς σηματοδοτεί μία αλλαγή πλεύσης της εταιρείας.

Ένα από τα στοιχεία που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κατά την παρουσίαση του Sony Xperia 1 III είναι η κάμερα και ιδιαίτερα εκείνη που βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος. Ένα ακόμα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η οθόνη, η οποία είναι τεχνολογίας OLED, με ανάλυση 4Κ και συχνότητα 120 Hz.

Οι υποστηρικτές της άποψης ότι η Sony έχει κάνει την μεγάλη της επιστροφή δηλώνουν ότι η ενσωμάτωση μίας κάμερας με δυναμικό τηλεφακό ανοίγει νέους δρόμους στην φωτογράφιση μέσω smartphones. Το άλλο επιχείρημά τους παραμένει εκείνο της οθόνης, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου αποπνέουν high end χαρακτήρα.

, Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

Μεγάλο στοίχημα παραμένει η τιμή με την οποία θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο της Sony προκειμένου να μπορεί κανείς να αποφανθεί με μεγαλύτερη σιγουριά για τις εμπορικές δυνατότητες που θα έχει. Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι η Sony επέλεξε να μπει δυναμικά και πάλι στο παιχνίδι.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gadgetfreak

Ρεαλιστικά παραμένει πρόβλημα το marketing, σε δεύτερη νότα ο κόσμος έχει ξεχάσει την Sony ήθελα το 1mk2 αλλά βγήκε Σεπτέμβρη οπότε άκυρο. Ελπίζω αυτό να βγει νωρίς ώστε να μπορέσει να το πάρει κόσμος. Αλλά σκέφτομαι οκ 4κ120hz οθόνη, καλό! Αλλά η διαφορά για τους περισσότερους στην ανάλυση του instagram και άλλων εφαρμογών δεν τους νοιάζει. Μετά έχουμε την φωτεινότητα, εμένα πχ τα 600-700 nits είναι λίγα, στον ήλιο δεν θα φαίνεται καλά (πχ s21 ultra 1500 περίπου και το mi11 ultra 1700) κάμερες? Καταλαβαίνω την μαγεία με τα 20 fps burst και το sensor readout που έχει καταφέρει (έχω Sony camera και την αγαπω) αλλά τα 12 mpx είναι πλέον λίγα, με το supersampling που κάνουν όλες οι εταιρίες τα 16 είναι πλέον πιο κοντά στο στάνταρ και τα mid range πλέον έχουν 100 mpx κάμερες με φωτογραφίες 25 megapixels. Σε φως εγώ πχ δεν βλέπω τις φωτογραφίες του P40 pro μου καλύτερες από του mi10t lite ένα κινητό που η τιμή του είναι 4 φορές πιο φτηνο (μακρυγορησα συγγνώμη σε όποιον διάβασε) Συνεχιζω λοιπόν 12 mpx με 4k60 ελπίζουμε παντού ωραίος ο πολλαπλός Tele φακός. Αγαπω τα stereo, και την notch less οθόνη ελπίζω να κάνει πωλήσεις αλλιώς… Συνέχεια »

G.H.

Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές μαζί σου, όμως αυτό με την φωτεινότητα δεν το καταλαβαίνω. Ναι κατανοώ την αναγκαιότητα μίας καλής φωτεινότητας όμως ακόμα και σε κινητά μεσαίας κατηγορίας τώρα πια μια χαρά βλέπεις στον ήλιο. Εγώ με κινητό του 2018 και περίπου 600nits (max auto) είμαι αρκετά καλά και με LCD οθόνη. Λίγο πιο πάνω ίσως να είναι καλά αλλά μέχρι εκεί.

Gadgetfreak

Εμένα το p40 pro φτάνει στα 530 (gsmarena test) το p30 pro που έχω σαν δεύτερο είναι στα 600 περίπου και εγώ ντάλα ήλιο με 30 βαθμούς δεν βλέπω την οθόνη, ενώ δίπλα το s10 plus είναι 800 ξέρω δεν ακούγεται πολύ μεγάλη διαφορά αλλα είμαι ως επί το πλείστον έξω για δουλειά και θα ήθελα πιο φωτεινή οθόνη. Ναι αντιφασκω μιλώντας για τα 600-700 συγκριτικά είναι αρκετά καθώς τώρα έχω λιγότερα nits αλλά δεν είναι μόνο θέμα του αρκετου, είναι θέμα του ανταγωνισμού. Είχα το Lumia το 1020 και είχε amoled από Samsung με πατέντα της Nokia/Microsoft που ανέβαζε την φωτεινότητα στο Θεό (τα κόκκινα γίνονταν magenta δεν λέω) αλλά έβλεπα σε φουλ ήλιο.
Στην οποία περίπτωση δεν θα έβλαπτε να είχε και άλλη φωτεινότητα (κατανοώ ότι με μεγαλύτερη ανάλυση η φωτεινότητα πέφτει είναι θέμα πιξελ λογικό είναι απλά δεν πολύ βλέπει την διαφορά ο κόσμος και δεν θα καταλάβει.
Φιλικα πάντα.

G.H.

Σε καταλαβαίνω. Γνωρίζω ότι η υψηλή ανάλυση μειώνει και την φωτεινότητα. Γι’ αυτό δεν παρεξηγώ την Sony. Αλλά φυσικά δεν είπα να μείνει στα 500-600 nits. Καλό είναι όσο μπορεί να ανέβει μέχρι τα 8000-900 για να ικανοποιεί το 99% των χρηστών και να μην χάνει σε ποιότητα. Όμως αντιλαμβάνομαι την τεχνική δυσκολία του θέματος.

Last edited 2 years πριν by G.H.
Gadgetfreak

It’s a numbers game. Όσο ένα νούμερο (όσο και placebo effect και να είναι) επηρεάζει τον καταναλωτή πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση του τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!

G.H.

Βασικά φέτος η Sony έχει καταφέρει, τουλάχιστον στα χαρτιά γιατί περιμένω να δω και στην πράξη, να αναβαθμίσει τα πάντα στο κινητό (μιλάω πάντα για το 1iii).
Τα μοναδικά στοιχεία που δεν “χτυπάει” είναι:

1) Η κάμερα που μισό full-αρε, ναι μεν ωραίος ο periscope φακός και ικανοποιητικότατος ο ultrawide αλλά ο βασικός έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω σε ανάλυση για να ξεχωρίζει. Όχι βέβαια ότι υποστηρίζω τη μόδα των πολλών mp, όμως καθαρά για λόγους marketing έπρεπε να κάνει την υπέρβαση.

2) Η τιμή που θα είναι υψηλή. Όμως δεν μπορώ να κρίνω αρνητικά γι’ αυτό από τη στιγμή που και οι τιμές όλων των υπολοίπων flagships είναι αχρείαστα υψηλές.

Κάποιοι θα έλεγαν και το design, όμως εγώ είμαι αντίθετος. Ως οπαδός του minimal και του συνδυασμού ομορφιάς και χρηστικότητας, τα βρίσκω πολύ πιο όμορφα κινητά από πολλά άλλα. Βέβαια αυτό είναι καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ και δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο προόδου. Άσε που το νέο ή το διαφορετικό στα smartphones δεν είναι και πολύ συχνά συνώνυμα του καλαίσθητου.

Gadgetfreak

Πρώτο “smartphone” που είχα ήταν το Xperia x1 με windows mobile 6.1 είχα καναδυο Νοκια μέγα για λόγους κάμερας (Ν8 & 808) τα επόμενα δύο κινητά μου ήταν τα Xperia Z1 & Z3 και μετά διαφορά αλλά. Αλλά μεγάλη αγάπη στο design. Ευελπιστώ να βγει καλό όντως (κακό δεν θα είναι) γιατί καλό το P40 pro αλλά η φάση με την Google με κούρασε.
Τιμή υψηλή αλλά κοιτάνε τα profit margins και όχι τα απούλητα τεμάχια που τους μένουν, δεν θα πω :Μάστορα ριχτα στα 600 ευρώ να πουλήσεις που έχουν πει διάφοροι για LG και για άλλες. Αλλά 1000 ρε παιδί μου θα είναι 1200 έξω και Ελλάδα θα είναι 1300 αντε θα έχουν και τα ακουστικά μαζί δώρο άρα – 200 ευρώ το κινητό αλλά και πάλι…
Αυτό έλεγα για την κάμερα δυστυχώς πολύς κόσμος τσιμπάει με τα pixel.

G.H.

Είναι γεγονός πως δεν μπορείς να απαιτείς από μια εταιρία να ρίξει την τιμή του flagship της πολύ χαμηλά. Όπως και να το κάνουμε έχει και ένα κόστος η συσκευή. Επίσημα καμία εταιρεία δεν ρίχνει το κορυφαίο της μοντέλο πχ από 1100€ σε 700€. Είναι
αδύνατο οποία και να είναι τα μειονέκτημα του (που στο 1iii τουλάχιστον δεν είναι τόσο πολλά).
Τώρα για την κατασκευή πιο VFM προτάσεων και για καλύτερο marketing, είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση.

Gadgetfreak

Όχι όχι ξεκάθαρα δεν μιλάω να ρίχνει τιμές έτσι για χαβαλέ. Δεν θα κερδίσει τίποτα. Αγόρασα το p40 pro στα 600 ευρώ περίπου, και? (είμαι και φαν δεν λέω) αλλά το θέμα είναι ποιος θα αγοράσει Day one κανονική τιμή. Έχω φίλη που έχει το S7 και το S8 και προ παρήγγειλε το S21 γιατί έχει βολευτεί. Δεν την ένοιαζε το κόστος είναι Samsung λέει είναι καλό.
Δεν ακούγεται για την σονυ πια αυτό. Και έχουμε και εδώ στο techblog παραδείγματα ανθρώπων που αναρωτιουνται αν βγάζει ακόμα κινητά. Στην οποία περίπτωση καλοκαίρι θέλω να το χτυπήσω αν οι κάμερες είναι καλές.

G.H.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς σήμερα οι πωλήσεις του κινητού εξαρτώνται πολύ από τις “Day one”.
Και σε αυτό η Sony υστερεί και από δικά της λάθη. Πχ το 1ii ξεκίνησε στα 1199€ (με δώρο αρχικά και μετά χωρίς) και σχεδόν από τον Οκτώβριο είναι μόνιμα σε εκτύπωση στα 999€ στο Sony Center. Το ίδιο και το 5ii που ξεκίνησε στα ~919€ και από σχεδόν ένα μήνα μετά είναι 849€ – 799€, ενώ τώρα, εδώ και 3-4 μήνες είναι στα 749€. Δηλαδή γιατί να μην τα ξεκινήσει από σχεδόν αυτές τις τιμές, να “χτυπήσει” καλύτερα στο μάτι και μετά ας είχε μικρότερες προσφορές. Κάτι τέτοια κάνει και το χάνει.

Last edited 2 years πριν by G.H.
Gadgetfreak

Αυτό δεν ζηταω παράλογα πράγματα. Κάνε την προσφορά σου πιο ελκυστική. Απλά πράγματα παίξε πιο κάτω (λίγο) για να σε προωθήσει κάποιος. Το προϊόν είναι καλό το marketing & sales strategy υστερεί.

Υ. Γ ας βγει το ρημάδι σε ένα καλό χρονικό πλαισιο αρχικά και μιλάμε. Σεπτεμβρη ρισκάρεις Apple ανταγωνισμό.

κωστας

Είμαι κάτοχος του νοτε 8 και μάλλον ήρθε η ώρα να το αποχαιρετιστώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η φωτεινότητα της οθόνης και τίποτα άλλο. Αν ψάξει κανείς κριτικές για τον προκάτοχο του σόνυ, θα δει ότι ήδη ήταν από τις κορυφαίες συσκευές στον ήχο και στην ποιότητα οθόνης. Εγώ προσωπικά αυτά τα δύο ψάχνω καθώς σπάνια βγάζω φωτογραφίες και όταν το κάνω, έχω τον χρόνο για να παίξω με τις ρυθμίσεις της κάμερας. Η σόνυ(και φωτογράφοι) έχει βγάλει πάρα πολλά βίντεο που εξηγούν πως να βγάλεις μία καλή φωτογραφία σε συγκεκριμένες συνθήκες παίζοντας με τις ρυθμίσεις των φακών. Όσο για την τιμή θα είναι στα ίδια επίπεδα με όλες τις κορυφαίες συσκευές, καθώς σου προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά. Ειδικά αν μαζί με την συσκευή δώσουν και τα κορυφαία ακουστικά δωρεάν δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης τιμής, καθώς οι ανταγωνιστές της πλέον δεν προσφέρουν ούτε φορτιστή στο κουτί.

G.H.

Στο ζήτημα της τιμής η άποψη μου είναι ίδια με την δική σου. Μπορείς να δεις την πιο πάνω απάντηση μου.

Ιωάννης jb

Κατάφερε να αναβαθμίσει τα πάντα??
Καλά τώρα πλάκα μας κάνεις??
Από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάει ένας νέος-α είναι η σελφι κάμερα
Με ανάλυση 8mp, με αισθητήρα 1/4.0 κ βίντεο έως 1080p 30fps!
Που είδες το φουλαρισμα στο τομέα σελφι??
Χαρακτηριστικά που μας πηγαίνουν 4-5 χρόνια πίσω στο παρελθόν!
Άλλο ένα σημαντικό που κοιτάει ένας μέσος καταναλωτής είναι η βασική κάμερα κ αυτός που διαθέτει χιλιάρικο όταν διαβάσει ότι η ανάλυση της βασικής κάμερας του xperia είναι στα 12mp και το μέγεθος του αισθητήρα στο 1/1.7 σίγουρα θα νιώσει ότι κάποιος του κάνει πλάκα!
Και πιο συγκεκριμένα ότι η Sony του κάνει πλάκα!
Και φυσικά αυτός που θα δώσει τόσα λεφτά θα τα δώσει γιατί σίγουρα θα θέλει να παίζει κ κανένα παιχνίδι ή έστω να βλέπει κανένα βίντεο-ταινία στο κινητό!
Με μέγεθος 6.5 ίντσες δε πας πουθενά! Φουλαρισμα θα ήταν αν βλέπαμε 6.8-7 ίντσες οθόνη!

G.H.

Καταρχάς, όχι δεν κάνω πλάκα.
Προφανώς και συμφωνώ στο ζήτημα της selfie. Είναι αδικαιολόγητα λάθος η επιλογή της από τη στιγμή που η ίδια βγάζει selfie κάμερες καλύτερες και για πιο φτηνά μοντέλα των υπολοίπων. Απλά δεν το ανέφερα γιατί εμένα, αν και νέος, με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Στη βασική κάμερα αναφέρθηκα μόνο στα megapixels αλλά ναι, έστω και έναν μεγαλύτερο 12mp φακό τον περίμενα. Απλά είπα οκ, ίσως τους δυσκολεύει στις pro ρυθμίσεις. Αλλά όχι δεν το αγνοώ.
Τέλος, όσον αφορά την οθόνη δεν πιστεύω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη. Δεν πιστεύω ότι ταιριάζει και τελικά η διαφορά είναι σχεδόν απαρατήρητη νομίζω. Βέβαια είναι και ξεκάθαρα υποκειμενικό το ζήτημα καθώς εγώ πχ δεν προτιμώ τα υπερβολικά μεγάλα κινητά.
Και συνολικά ναι είναι αναβαθμισμένο σε σύγκριση με το περσινό. Και για τα δικά μου γούστα τυχαίνει να είναι και σχετικά full-αρισμένο.
Σχόλιο γράφω, την άποψη μου βάζω.
Φιλικά πάντα.

JohnWave

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον συνδυασμό τιμής και ποιότητας λήψεων στο αυτόματο. Αν οι λήψεις στο αυτόματο παραμείνουν κατώτερες του ανταγωνισμού και η τιμή του ορισθεί στα 1000€ και πάνω, τότε λογικά θα πάει πάλι άπατο.

G.H.

Η τιμή φίλε δεν πρόκειται να είναι κάτω των 1000€ – 1200€ γιατί εκεί βρίσκεται και ο ανταγωνισμός. Η ποιότητα των φωτογραφιών στο αυτόματο κλπ δεν καθορίζει (δυστυχώς ή ευτυχώς) την τιμή των flagships.

JohnWave

Και η Huawei και η Xiaomi και η Oneplus χτυπούσαν τη Samsung με χαμηλότερες τιμές στις ναυαρχίδες τους. Χρόνο με το χρόνο και αφού είχαν φτιάξει ένα καλό μερίδιο αγοράς, άρχισαν και εκείνες να ανεβάζουν τις τιμές τους και να τις φέρνουν πιο κοντά στα επίπεδα της Samsung. Την ίδια τακτική θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει η Sony για να γίνει ανταγωνιστική. Όσο για την ποιότητα των καμερών, δεν είπα ότι καθορίζει την τιμή. Καθορίζει τις πωλήσεις. Εξού και η μεγάλη άνοδος που σημείωσε η Huawei τα προηγούμενα χρόνια, εξού και η μεγάλη προσπάθεια φέτος της Xiaomi και της Oneplus να χτυπήσουν την κάμερα του S21 Ultra.

G.H.

Εννοείται πως καταλαβαίνω τι λες. Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι εταιρείες ήρθαν από το “πουθενά” ξαφνικά και χτύπησαν σωστά για να ανέβουν. Δυστυχώς η Sony όντας στο χώρο δεκαετίες δεν θεωρεί τον εαυτό της νέα εταιρεία και ακολουθεί την λογική τιμών όλων των μεγάλων εγκαθιδρυμένων εταιρειών
Δυστυχώς όμως γιατί αν άλλαζε δυναμικά προσέγγιση θα μπορούσε να πάει (σε πωλήσεις) πολύ ψηλότερα.

ΥΓ: Όχι βέβαια ότι δεν θαυμάζω τις συσκευές της όπως είναι τώρα.

Κώστας Ζ.

Έχω Xperia 5,αγορασμένο σε τιμή σκότωμα, και δεν μπορεί κανένας να καταλάβει τι έχει καταφέρει η Sony με τις σειρές 1 και 5, αν δεν το κρατήσει να παίξει για κανα μήνα μαζί τους.

Το ξέχασα σε τσέπη με νερό απο αδιάβροχα μηχανής για 5 ώρες, γέμισε υγρασία και μου έβγαλε ειδοποίηση οτι έχει εντοπιστεί νερό και δε θα λειτουργεί η θύρα φόρτισης μέχρι να φύγει η υγρασία… Ελα που δεν έφευγε η υγρασία για 2 ώρες και βάλε… Με τα πολλά, το επόμενο πρωί έτοιμο σα να μην έγινε τίποτα ποτέ.
Δε θέλω να πολυλογισω, ούτε να το συγκρίνω με αλλα κινητά… Ούτε να κουβεντιασω αν η Sony ξέρει απο marketing, και αν χρειάζεται να αυξήσει τα mp για να πουλήσει (το ακούσαμε και αυτό).
Έχω βολευτεί τόσο πολύ που δε θα το άλλαζα για τα επόμενα mk2 και mk3, δε θέλω ούτε format να του κάνω.

G.H.

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Οι απόψεις μου στο ζήτημα των καμερών και της τιμής φαίνονται σε άλλες απαντήσεις και σχόλια μου σε αυτό το άρθρο. Δες τα και θα καταλάβεις ότι δεν λέω κάτι διαφορετικό.
Μου αρέσουν οι συσκευές της Sony
όπως και κάθε είδους ποιοτικά προϊόντα τεχνολογίας.

Mlve

Αυτό το περιστατικό που αναφέρεις με την υγρασία και την ειδοποίηση από το κινητό δεν σημαίνει ότι το κάνει ξεχωριστό, και σε μένα κάτοχος εδώ και τρία χρόνια Samsung s9plus το είχα σε σημείο που είχε υγρασία και όταν πήγα να το φορτίσω που έβγαλε ειδοποιήση και μετά από ώρα αφού στέγνωσε μπόρεσα και το φορτισα

Χρήστος

Στο παρελθόν είχα μερικά Sony και Sony Ericsson κινητά τα οποία ενώ μερικά ήταν σκυλιά του πολέμου όπως το z2 κάποια άλλα δεν με είχαν αφήσει τόσο ευχαριστημένο όπως το Xperia X
Απο τότε δεν είχα ασχοληθεί πολύ με Sony.
Θέλω να πιστεύω πως με το 1 iii έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά
Αυτο που θα ήθελα απ τη συγκεκριμένη συσκευή καλή απόδοση της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό και να έχουν εκλείψει τα φαίνομαινα υπερθερμανσης σε βαθμό να σου κόβει την καταγραφή βίντεο.
Από εκεί και πέρα πλέον ζούμε μια εποχή που οι περισσότεροι δίνουν σημασία στην ποσότητα των mp. Στο zoom της κάμερας μέχρι το φεγγάρι και γενικότερα τραβαν την προσοχή οι μεγάλοι αριθμοί στα χαρακτηριστικά. Όσοι δίνουν σημασία σε αυτά δε νομίζω να ενδιαφερθούν. Εξάλλου πιστεύω ότι τα xperia απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό πλέον

Ιωάννης jb

Come back; Κάθε χρόνο τα ίδια λέτε!
Δυνατή συσκευή που σε ορισμένους τομείς είναι απλά κορυφή!!!!
Όμως..
Φέτος με αισθητήρα κάμερας στο 1/1.7 κ στα 12mp..
Την ώρα που βλέπουμε 100mp κ αισθητήρες στο 1/1.33 ακόμη κ στο 1/1.12!!!!!
Φέτος με οθόνη ίδιο μέγεθος με πέρυσι κ πρόπερσι..
Την ώρα που όλοι έχουν πάει στις 6.7-6.8!
Μία ακόμα αλλαγή που θα έπρεπε να είχε κάνει είναι κ η σελφι κάμερα!
8mp με μέγεθος αισθητήρα στο 1/4.0 είναι ντροπή!! η Samsung έχει βάλει 40mp με αισθητήρα 1/2.8 κ βίντεο 4k60fps την ώρα που η σελφι του Sony τραβάει μόνο με 1080p στα 30fps..
Στασιμότητα σε ορισμένους τομείς που ενοχλεί τον μέσο καταναλωτή!
Για εμένα θα έπρεπε καλύτερα το μεγάλο να το είχε πάει στις 6.8 ίντσες κ το μικρό στις 6.2!
Την βασική κάμερα μπορώ να την προσπεράσω κ να δεχτώ τα χαρακτηριστικά της αλλά την σελφι όχι! εκεί θα έπρεπε να είχε δείξει βελτίωση!

inblx

φαγώθηκες με την Selfie κάμερα. μη το πάρεις!!!

παπαροκας

ioannis βλέπω έντονη κριτική στη πρώην αγαπημένη σου! μήπως έκανες το ΕΜΒΌΛΙΟ?

Ιωάννης jb

Πρώην αγαπημένη? Και ποιά είναι η νυν? η σαμυ ή καμια μηλιά?? Να γελάσω τώρα ή να το αφήσω για την επόμενη βλακεία που θα πεις??
Η Sony είναι αρρώστια αλλά θέλαμε να δούμε βελτιώσεις και όχι τρίτη σερι χρονιά το ιδιο καλούπι κ τις ιδιες κάμερες!

john

Την ιδια τυχη της LG θα εχει απ οτι βλεπω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.