Smartphones

Θήκες του Nokia 9 PureView δείχνουν το τελικό design με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος;


Το Nokia 9 PureView με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος δείχνει έτοιμο να εμφανιστεί στην αγορά και renders από θήκες πιθανόν να αποκαλύπτουν το τελικό design ενός smartphone το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων μιας και θα είναι το πρώτο με αυτό το περίεργο setup καμερών.
Κάθε νέα πληροφορία σχετικά με το Nokia 9 PureView μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη αυτής της ιδιαίτερης συσκευής, η οποία πρόσφατα απέκτησε πιστοποίηση bluetooth, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του. Αυτή τη φορά τα renders δείχνουν το smartphone της Nokia μέσα σε θήκες και έχουμε μια πιο λεπτομερή απεικόνιση του πίσω μέρους με τις πέντε κάμερες και τις επτά συνολικά τρύπες.
Οι θήκες δείχνουν πως υπάρχουν πέντε κάμερες και δύο τρύπες για το flash και κάποιον οπτικό αισθητήρα, ενώ διακρίνεται και το μικρόφωνο τοποθετημένο σε σημείο πάνω από τις κάμερες, μια λεπτομέρεια η οποία υπήρχε και στα render που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτό που δε φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτά τα render είναι η υποδοχή για τη θύρα ακουστικών 3.5mm, μιας και η τρύπα στο κάτω μέρος μοιάζει περισσότερο για το μικρόφωνο παρά για την τοποθέτηση ακουστικών.
Τέλος, οι φήμες θέλουν τις κάμερες να αποτελούνται από ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Αναφορικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή φημολογείται πως θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9 χωρίς notch, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.



Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.