Αυτό θα είναι το νέο Huawei Y7 (2018)

Y7 (2018), Αυτό θα είναι το νέο Huawei Y7 (2018)

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου Huawei Y9 (2018) ένα νέο smartphone της σειράς Y διέρρευσε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την πηγή πρόκειται για το διάδοχο του περσινού Huawei Y7 με ονομασία -τι άλλο από;- Huawei Y7 (2018).

Εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση (το δείχνουν και τα renders) το νέο μέλος της σειράς Υ, που θα το τοποθετούσαμε στη low-to-mid-range κατηγορία συσκευών, φέρνει και σημαντικές βελτιώσεις. Σε αντίθεση λοιπόν με τον προκάτοχό του το Huawei Y7 (2018) είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη edge-to-edge οθόνη (χωρίς notch) στις 5.93 ίντσες με αναλογία 18:9 και ανάλυση FHD+.

Στο πίσω μέρος η μονή κάμερα έχει τοποθετηθεί από το κέντρο στο πλάι και σύμφωνα με το leak έχει καλύτερη ανάλυση στα 13 megapixels έναντι 12MP στην προηγούμενη γενιά. Tο κέντρο της πίσω όψης έχει καταλάβει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Αναβαθμίσεις περιμένουμε όμως από την Huawei και στον επεξεργαστή (ενδεχομένως να δούμε κι εδώ το Kirin 659 SoC), στη RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Γενικά, παρατηρούμε ότι στη σχεδιαστική φιλοσοφία το Y7 (2018) ακολουθεί το Y9 (2018). Αν εξαιρέσουμε το διπλό φακό της κάμερας στο πίσω μέρος, οι δύο συσκευές μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Οπότε περιμένουμε ένα αναβαθμισμένο Y7 και ένα ‘lite’ Y9 με σαφώς πιο οικονομική τιμή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos Kivotos

Αναβαθμίσεις περιμένουμε όμως από την Huawei και στον επεξεργαστή (ενδεχομένος να δούμε κι εδώ το

Παρακαλώ διορθώστε ( ενδεχομένως !!!!!

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.