Τι περιμένουμε από την Apple μέχρι το τέλος του 2023

Μετά την παρουσίαση της νέας σειράς iPhone και των καινούργιων Apple Watch, η προσοχή μας έχει στραφεί στο τι ακόμα μπορεί να αποκαλύψει η εταιρεία μέχρι το τέλος του 2023.

Από ότι φαίνεται δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά αφού μια εκδήλωση της Apple τον Οκτώβριο μοιάζει μάλλον απίθανη, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Όπως είπε, δεν περιμένει από την Apple να κυκλοφορήσει νέα MacBook ή iPad από τώρα έως το τέλος του 2023.

Ο Kuo δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθουν νέοι Mac φέτος, επομένως τον πολυαναμενόμενο iMac με τσιπ M3 μπορεί να ανακοινωθεί με ένα δελτίο Τύπου στον ιστότοπο της Apple τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει καμία σχετική φήμη. Δεν είναι καν σίγουρο ότι η Apple θα παρουσιάσει το M3 με τον iMac. Από τη στιγμή που το Vision Pro φοράει Μ2, η Apple μπορεί να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία των ακουστικών στις αρχές του 2024 για να ανακοινώσει το τσιπ M3.

Κατά τα άλλα, ένα νέο HomePod mini, Apple TV, AirTag και AirPods Max αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2024 το νωρίτερο, επομένως η υπόλοιπη χρονιά για το Κουπερτίνο πιθανότατα θα είναι ήσυχη.

 

Επεξεργάστηκε την 21 Σεπτεμβρίου 2023 9:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.