Την ίδια μέρα θα δεις πολλά Samsung καλούδια μαζί…

, Την ίδια μέρα θα δεις πολλά Samsung καλούδια μαζί…

Ο τίτλος του άρθρου αυτού μοιάζει με χρησμό, αλλά οι φήμες θέλουν τη Samsung να τα παρουσιάζει όλα… μαζί. Ο λόγος γίνεται εδώ για τα Samsung Galaxy Z Fold 3, τα Galaxy Z Flip 3, μαζί με το Galaxy S21 FE.

Για φέτος, η Samsung δεν πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο Galaxy Note, σύμφωνα με τη δική της επίσημη ενημέρωση, ενώ το επόμενο Galaxy Unpacked event της Samsung, που αναμένεται να λάβει χώρα στα μέσα Αυγούστου του 2021, αναμένεται να έχει ως κεντρικά στοιχεία στη… σκηνή τα Galaxy Z Fold 3, τα Galaxy Z Flip 3, τα οποία εκτιμάται ότι θα πλαισιώσουν το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 Fan Edition. Σε όλες τις περιπτώσεις, πάντως, αναμένεται να υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon στη θέση του επεξεργαστή.

, Την ίδια μέρα θα δεις πολλά Samsung καλούδια μαζί…

Οι φήμες θέλουν το Galaxy Z Flip 3 να έρχεται σε πιο προσιτή τιμή από το Flip 5G, καθώς στην αγορά των ΗΠΑ υπολογίζεται ότι η τελική του τιμή θα διαμορφωθεί μεταξύ των 990 και των 1199 δολαρίων. Φαίνεται πως η Samsung θέλει να κινηθεί επιθετικά ως προς τις τελικές τιμές των νέων μοντέλων της.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.