Το BlackShark έρχεται στην Ευρώπη και την Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου μέσω του online store της Xiaomi

blackshark έρχεται ευρώπη ελλάδα 16 νοεμβρίου online store xiaomi, Το BlackShark έρχεται στην Ευρώπη και την Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου μέσω του online store της Xiaomi

Το BlackShark είναι το πρώτο gaming smartphone της Xiaomi και φαίνεται πως βγαίνει από την αγορά της Κίνας μιας και από τις 16 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης με την Ελλάδα να περιλαμβάνεται σε αυτές.

Το υδρόψυκτο gaming smartphone της Xiaomi ετοιμάζεται να “προσγειωθεί” σε 28 αγορές της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να το αγοράσουν, μέσα από την επίσημη σελίδα που έχει δημιουργηθεί, στις 16 Νοεμβρίου σε τιμή που δεν εχει γίνει ακόμα γνωστή, με την έκδοση 6GB/64GB να κοστίζει 480 δολάρια στην Κίνα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως το Xiaomi BlackShark διαθέτει OLED οθόνη 5.99 ιντσών ανάλυσης FullHD+ 1080×2160 pixels με αναλογία οθόνης 18:9, επεξεργαστή Snapdragon 845 να βασίζεται στους πυρήνες Kryo 385 και την Adreno 630 GPU. Κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι η ύπαρξη ενός υδρόψυκτου συστήματος το οποίο όταν ο επεξεργαστής ξεπεράσει ένα όριο σε θερμοκρασία και απόδοση, τότε μπορεί να του μειώσει τη θερμοκρασία κατά 8° C χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της συσκευής.

Η συσκευή διατείθεται σε εκδόσεις με μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 6GB/64GB και 8GB/128GB, διαθέτει κύρια διπλή κάμερα με φακούς στα 12MP με κλείστρο F/1.75 και 20MP με κλείστρο F/1.75, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 20MP με κλείστρο F/2.2. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Oreo 8.0 με τον custom launcher JOY UI και διαθέτει μπαταρία στα 4.000mAh.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Νωρίς, νωρίς….

ghad21

Μονο που δεν εχει oled αλλα lcd οθονη.Το 2ο που εβγαλε εχει oled.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Η Xiaomi ετοιμάζει clamshell foldable smartphone

Ο αξιόπιστος tipster του Weibo, Digital Chat Station, αναφέρει ότι η Xiaomi ετοιμάζει ένα foldable smartphone με μορφή clamshell.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi 12: Specs, renders και κουτί λιανικής

Η Redmi αποκάλυψε το Redmi 12C τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει το vanilla Redmi 12 σύντομα.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra: Αποκαλύφθηκε από λιανοπωλητές η τιμή του στην Ευρώπη

Πολλές πηγές ήθελαν το Xiaomi 13 Ultra να κοστίζει 1.499 ευρώ στην Ευρώπη, ωστόσo κάποιοι λιανοπωλητές έρχονται να ακυρώσουν την πληροφορία.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.