Το dual-sim iPhone επιβεβαιώνεται στον κώδικα του iOS 12;

dual sim iphone κώδικας ios 12 beta 5, Το dual-sim iPhone επιβεβαιώνεται στον κώδικα του iOS 12;

Είναι αλήθεια πως έχει υπάρξει η πληροφορία για iPhone με δύο κάρτες sim αλλά αυτή τη φορά βρέθηκαν τμήματα στον κώδικα του iOS 12 που δείχνουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone, θα έχουμε έκδοση που θα υποστηρίζει τη λειτουργία δύο καρτών sim.

Η έκδοση beta 5 του iOS 12 έδειξε πως το iPhone θα υποστηρίζει τη λειτουργία δύο καρτών sim χωρίς να υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τη συσκευή που θα διαθέτει δύο κάρτες sim αλλά και σε ποιές αγορές θα γίνει διαθέσιμη. Αυτή η δυνατότητα μέχρι σήμερα υπήρχε στις Android συσκευές και για πολλούς ήταν ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελαν να το δουν στο iPhone, μιας και υπάρχουν καταναλωτές που διαθέτουν πάνω από έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας.

Το κομμάτι του κώδικα που αναγράφει “second SIM status” και “second SIM tray status” βρέθηκε στο τμήμα που δημιουργεί τις αναφορές για το διαγνωστικό έλεγχο των συσκευών και είναι ξεκάθαρο το ότι κάποιο από τα μελλοντικά iPhone θα διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες sim. To “second SIM tray status” δηλώνει πως θα υπάρχουν δύο κάρτες sim και όχι μια e-sim που θα συνοδεύει την κανονική sim που όλοι γνωρίζουμε.

Η ύπαρξη δύο καρτών SIM σε iPhone θα επιτρέπει στους χρήστες να τις χρησιμοποιούν ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν τη μια sim με την άλλη, αλλά και να μην κουβαλάνε δεύτερη συσκευή για τη sim που μέχρι σήμερα δε μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στα iPhone με τη μορφή που τα γνωρίζουμε.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μήπως για καμιά αγορά Κίνας;;;

George

Dual sim…. Πραγματικά είναι για γέλια (ή για κλάματα, ανάλογα πως θα το δει ο καθένας) Τόσα και τόσα πράγματα που στο android θεωρούνται αυτονόητα εδώ και χρόνια ολόκληρα, στο ios τώρα τα ανακαλύπτουν και μάλιστα το θεωρούν και εξέλιξη. Τι άλλο να πω. Συλληπητήρια…

GS

Καλώς ήρθες στο 2018 μηλαράκι χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.