To επόμενο Motorola Razr θα έχει υποστήριξη 5G και καλύτερες κάμερες

, To επόμενο Motorola Razr θα έχει υποστήριξη 5G και καλύτερες κάμερες

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινητά για το 2019 ήταν το Motorola Razr, η επιστροφή του clamshell που άφησε εποχή με νέα foldable οθόνη. Όμως, η συσκευή τελικά δεν αγαπήθηκε όσο περίμενε η εταιρεία, κυρίως λόγω του μέτριου επεξεργαστή, των κακών καμερών και της ακριβής τιμής του.

Φαίνεται πως η Motorola θα διορθώσει κάποια από τα παραπάνω, αν όχι όλα. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster @Evleaks το επόμενης γενιάς Razr θα αναβαθμίσει σημαντικά τις κάμερες του, με την κύρια κάμερα να ανέρχεται πλέον στα 48MP και την selfie κάμερα στα 20MP, σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που είχε κάμερες 16MP και 5MP αντίστοιχα.

, To επόμενο Motorola Razr θα έχει υποστήριξη 5G και καλύτερες κάμερες

Επιπλέον, η συσκευή πλέον θα υποστηρίζει 5G δίκτυα και θα έχει τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, δηλαδή 256GB. Η συσκευή θα είναι dual-SIM, με υποδοχή για μία φυσική κάρτα και υποστήριξη της δεύτερης μέσω της τεχνολογίας eSIM. Τέλος, ο @Evleaks αναφέρει πως το Razr 5G θα έχει διπλό σύστημα καμερών, χωρίς να γνωρίζουμε τι κάμερα θα συνοδεύει την κύρια των 48MP.

Μπορεί το Razr 2019 να ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όμως η συσκευή ξεκίνησε τις πωλήσεις το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Πέραν από τα προβλήματα που συνάντησαν οι χρήστες με την οθόνη και τις επιδόσεις του, το Razr είχε να αντιμετωπίσει και το Samsung Galaxy Z Flip, το οποίο είχε καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερες κάμερες και σχεδόν την ίδια τιμή με το Razr.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.