Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate 30

Huawei Mate 30, Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate 30

Huawei Mate 30, Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate 30

Μπορεί τα P30 και P30 Pro να είναι τα δύο νέα smartphone της Huawei που έχουν τραβηγμένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, η εταιρεία όμως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στο επόμενο κεφάλαιο και τους διάδοχους των Mate 20 και Mate 20 Pro.

Υπάλληλος του τμήματος της Huawei στην Μαλαισία επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία σε συνέντευξη τύπου σήμερα. Ο ίδιος είπε πως το smartphone Mate 30 βρίσκεται ήδη στο testing στάδιο και πως θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Φήμες θέλουν η σειρά Mate 30 να διαθέτει το Kirin 985 chipset βασισμένο στην 7nm EUV διαδικασία. Με την διαδικασία των 7nm τα transistor θα έχουν 20% μεγαλύτερη πυκνότητα ενώ σε σύγκριση με τον Kirin 980 των Mate 20 και P30 ο 985 θα διαθέτει ταχύτερα ρολόγια και καλύτερες επιδόσεις.

Huawei Mate 30, Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate 30

Στα της συνδεσιμότητας τώρα, αν και η 5G τεχνολογία είναι καινούργια και τα P30 και P30 Pro δεν την υποστηρίζουν δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και την σειρά Mate 30 αφού ο Kirin 985 λέγεται πως θα διαθέτει build-in 5G modem. Ο CEO της Huawei Richard Yu σε συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι η Huawei εξετάζει την προσθήκη του 5G στα επόμενα Mate smartphones.

Στην αρχή του έτους μία θήκη που αποκαλύφθηκε μέσω μιας πατέντας της Huawei μοιάζει αρκετά με αυτήν της σειράς Mate 20. Πιο συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της θήκης συναντάμε το cutout της κάμερας συγκρίσιμο με του Mate 20, αν και αισθητά μεγαλύτερο. Η ερώτηση που δημιουργείται λοιπόν είναι η εξής. Πόσες κάμερες θα διαθέτει άραγε η επόμενη Mate σειρά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».