Το Galaxy S10+ δείχνει καλύτερο του Mate 20 Pro στο AnTuTu αλλά κατώτερο του Snapdragon 8150

Galaxy S10+ καλύτερο Mate 20 Pro AnTuTu κατώτερο Snapdragon 8150, Το Galaxy S10+ δείχνει καλύτερο του Mate 20 Pro στο AnTuTu αλλά κατώτερο του Snapdragon 8150

Το Galaxy S10+ εμφανίστηκε στο AnTuTu και αποκαλύφθηκαν οι επιδόσεις του οι οποίες είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό ενώ ταυτόχρονα έγιναν γνωστά πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung για το 2019.

Η συσκευή που εμφανίστηκε και πιστεύεται πως είναι το Galaxy S10+ έχει κωδικό SM-G975F, με το μοντέλο που λήγει σε “5” να είναι συνήθως η Plus έκδοση των smartphone της Samsung. Το AnTuTu έδειξε πως το S10+ πέτυχε 325076 πόντους, μια επίδοση που το κατατάσσει πάνω από το Huawei Mate 20 Pro με επεξεργαστή Kirin 980 στα 7nm (309628 πόντους), αλλά κάτω από τον Snapdragon 8150 ο οποίος είχε πετύχει 362292 πόντους.

Οι επιδόσεις του Galaxy S10+ στο AnTuTu το κατατάσσουν πολύ ψηλά στο σχετικό πίνακα αλλά όχι μόνο κάτω από το Snapdragon 8150 μιας και iPhone Xs, Xs Max και XR έχουν πετύχει πάνω από 330000 πόντους. Οι επιδόσεις του Exynos 9820 πιθανόν να αλλάξουν μιας και η δοκιμή έγινε σε μη ολοκληρωμένη συσκευή που δεν κυκλοφορεί στην αγορά ακόμα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να πετύχει ακόμα πιο πολλούς πόντους στα benchmark apps.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S10+, έχουμε τον επεξεργαστή Exynos 9820 της Samsung, 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και τα γραφικά να τα αναλαμβάνει η Mali-G76. Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 9 Pie και η οθόνη έχει ανάλυση 2280×1080 που φαίνεται να είναι χαμηλότερη από αυτήν που αναμένεται μιας και μπορεί το software να είναι ρυθμισμένο σε χαμηλότερη ανάλυση από τη στιγμή που δεν έχουμε την τελική έκδοση της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Πάντα οι exynos είναι ένα τσικ πιο χαμηλοί από τους SD στα χαρτιά τουλάχιστον. Προσωπικά προτιμώ τους exynos γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα!
Αλλα αυτό είναι καθαρά δική μου λοξα και δεν σημαίνει πως οι SD δεν είναι καλύτεροι!

terma

Αυτα τα τεστ ειναι για παιδακια για να λενε ααα εμενα πηρε περισσοτερους ποντους το δικο μου το κινητο απ το δικο σου………μπουρδες.

mak

οντως αυτα τα τεστ ειναι για να λεμε απλα. Βεβαια εχουν και μια μικρη δοση αληθειας ετσι?

Radiohead

Κάθε φορά που βγαίνει νεα ναυαρχίδα οι android fans μετριούνται μεταξύ τους στα benchmarks για να βρουν ποιός το εχει ..μεγαλύτερο (το σκορ εννοώ ), και εμείς οι iphonάδες απλα γελάμε γιατί χωρίς να μετρήσουμε τίποτα ξέρουμε ηδη οτι είμαστε γρηγορότεροι, ακόμα και με προπέρσινα μοντέλα. Εχει πλάκα δε νομίζετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.