Smartphones

Το Honor 20 Pro θα έχει κάμερα Sony IMX600;

Φήμες που προέρχονται από την Κίνα, θέλουν την Huawei να ετοιμάζεται για το Honor 20 Pro, το οποίο αναμένεται να είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

Μέσα σε έναν μήνα από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Huawei View 20, έχουν πουληθεί πάνω από 1,5 εκ. συσκευές παγκοσμίως. Αναμενόμενο λοιπόν, είναι η Huawei να ετοιμάζεται για την νέα της κυκλοφορία,. Έτσι λοιπόν η εταιρεία, θα κυκλοφορήσει σύντομα, την νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα, Honor 20 Pro.

Σύμφωνα με εικόνα που κυκλοφόρησε, το νέο Honor 20 Pro, θα έχει την νέα κάμερα της Sony IMX600 και θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου. Το νέο smartphone, θα είναι 6.1” με οθόνη OLED, με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ θα είναι το πρώτο Honor smartphone, που θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Kirin 980 και σε άλλες χώρες εκτός από την Κίνα. Επίσης, λέγεται πως θα έχει τρεις επιλογές μνήμης και αποθηκευτικού χώρου, οι οποίες είναι 6/128 GB, 8/128 GB και 8/256 GB.

 

Λόγω του ότι το κινητό ανήκει στην κατηγορία Pro, οι κάμερες εξ’ ορισμού, θα είναι καλύτερες από αυτές του Honor View 20. Οι φήμες θέλουν, πως το Pro θα έχει τους ίδιους αισθητήρες με του Huawei P30 Pro, κάτι που σημαίνει πως θα είναι 40 MP. Η κύρια κάμερα θα είναι 20 MP και ultra-wide-angle, η δεύτερη θα είναι 8 MP με ζουμ 3x. Ενώ το smartphone θα έχει λειτουργίες που θα ενισχύουν το gaming, την CPU και την GPU.

Η τιμή του Honor 20 Pro υπολογίζεται στα 450 δολάρια Αμερικής και φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2019 14:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.